nie zapominaj o jej kolorzeDeathless King pisze:Jakos koszulka typu "dead girls don't say no" nie pasuje mi do romantycznej kolacji przy swiecach

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nie zapominaj o jej kolorzeDeathless King pisze:Jakos koszulka typu "dead girls don't say no" nie pasuje mi do romantycznej kolacji przy swiecach
No tak, ale różowego nie nosze z zasadyMol pisze:nie zapominaj o jej kolorzeDeathless King pisze:Jakos koszulka typu "dead girls don't say no" nie pasuje mi do romantycznej kolacji przy swiecach
WTF is wrong z krawatami ?!?!?!!??!?!?!!Drone pisze:Wyczuwam tu jakąś zazdrość. Musisz być pod krawatem na swoim etaciku?Triceratops pisze:Tak kurwa, w hurtowni pietruszki i rzepy to robi rzeczywiscie wrazenie.Drone pisze:Dlaczego nie? Ja na przykład na spotkania biznesowe w takich chadzam.
Pan_Kimono pisze:ale chujowa ta bluza. Naprawde, z ich grafikami czy logiem możnaby zrobić cos fajnego a tu taki babol. Wstydziłbym się to założyć.
AhaDrone pisze:Są chujowe.
hehe no wez kurwa, ty ciagle jedziesz z jakiegos podrecznika "inwektywy for dummies" ?Drone pisze:Wyczuwam tu jakąś zazdrość. Musisz być pod krawatem na swoim etaciku?Triceratops pisze:Tak kurwa, w hurtowni pietruszki i rzepy to robi rzeczywiscie wrazenie.Drone pisze:Dlaczego nie? Ja na przykład na spotkania biznesowe w takich chadzam.
DOBRA,nie typowa ramoneska,jasne ,ze tak.Riven pisze:imo dobra skorzana kurtka >>>>>>> inne kurtki
A to wszystko zasługa DsO heheRiven pisze:ja jebe , najlepszy temat w dziejach tego forum
i jeszcze kurwa torba przewieszona przez ramie i trampki;Riven pisze:no no
ale i tak wole ramoneske niz jakies spedalone plaszcze z duzymi guzikami + sweterki , co ostatnio wchuj modne jest, przynajmniej tutaj
< Adrian w pijackim szale ciska boxem Slejera w zone>Drone pisze:Np. moja skórzana kurtka bardzo się podobała pannie jednego z użytkowników tego forum