Nader Sadek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: Nader Sadek
ja kiedyś próbowałem chodzić po górach z Twilight Of The Gods na uszach - po chuju robota, zaraz słuchawki ściągnąłem ;0
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
Ja uwielbiam słuchać muzyki podczas pieszych, samotnych wędrówek - niekoniecznie po cmentarzu :)
- evildead
Po mieście TAK.
Po górach NIE.
Po górach NIE.
Intensive silence, all in blood red
- Xapapote
Ja w podobnych okolicznościach (wyłaniające się z głębin Atlantyku słońce) słuchałem tydzień temu "Last Rites". :tylko, ze to było około 7 tamtejszego czasu :)IRONMIL pisze:Fajny album - słuchałem go o 5 rano idąc wzdłuż linii brzegowej wyspy Rodos, podziwiając purpurową tarczę słońca wynurzającą się leniwie z poszarpanej murami miasta, czarnej linii horyzontu, odbijającą się w krzywym zwierciadle połyskujących, metalicznych fal morskich przy akompaniamencie "In The Flesh". Kto nie słyszał Nader Sadek w takich okolicznościach, ten nie jest w stanie w pełni zrozumieć wielkości tej płyty :)))) Witam wszystkich po urlopie :) Na pewno tęskniliście :)))
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
U mnie też skończyłoby się słuchaniem "Last Rites", ale z premedytacją nie zabrałem ze sobą tej płyty, bo bałem się, że nie będę słuchał niczego innego. :)
- Xapapote
:) ja przez te 10 dni słuchałem tylko Pentagram i Hiszpańskiego radia. teraz nadrabiam. ale wschody słońca na Teneryfie są super. jeszcze jak któregoś dnia 3 może z 17 letnie laski harcowały gołe po plaży to już generalnie rewelacja. Nader Sadek jako sandtrak do takiej scenki to byłaby perwera na max. :P
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
I w co drugim media marktcie.Kurt pisze:Jakby ktoś szukał, to CD leży w Łiczyng Ałyr.
Co do samej plyty za technicznie, za nowoczesnie brzmiacy album dla mnie. do kibla.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- FENIKS
- w mackach Zła
Żenujące! Chciałeś się pochwalić wakacjami czy opinia o płycie? Bo ani to ani to nie wyszło.IRONMIL pisze:Fajny album - słuchałem go o 5 rano idąc wzdłuż linii brzegowej wyspy Rodos, podziwiając purpurową tarczę słońca wynurzającą się leniwie z poszarpanej murami miasta, czarnej linii horyzontu, odbijającą się w krzywym zwierciadle połyskujących, metalicznych fal morskich przy akompaniamencie "In The Flesh". Kto nie słyszał Nader Sadek w takich okolicznościach, ten nie jest w stanie w pełni zrozumieć wielkości tej płyty :)))) Witam wszystkich po urlopie :) Na pewno tęskniliście :)))
- Headcrab
- Kontakt:
Na pewno lepiej mu to wyszło niż twój ostatni post.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
- FENIKS
- w mackach Zła
Nie każdego kara słuchanie na plaży. Polaczkowych postów na tym forum jest od grona. I na tej stronie tez.
Kurde, musze to w końcu przesłuchać. Najpierw w domu, a potem na urlopie i sprawdzić gdzie jest fajniejsze.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Koniecznie jeszcze w pracy musisz przesłuchać, bo bez tego nie będziesz miał pełnego rozeznania, co to kurwa jest ten Nader Sadek jebany!
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Tak offtopując- do NS (o/) wracam b. często. Dzięki temu, że płytka krótka to nie czuć, że jest ledwie dobra :E
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- FENIKS
- w mackach Zła
T ja posłucham na pikniku rodzinnym, może odkryje cos nowego innego a może będzie to samo ze płyta jest świetna.
- Headcrab
- Kontakt:
To ja posłucham grając w team fortress i zobaczę co się jeszcze na tej płycie kryje. :)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
No i posłuchałem, ale jakos mnie to nie powaliło. Pewnie dlatego, że słuchałem podziwiając brudne ulice Bytomia i Zabrza. Jest trochę fajoskich momentów, ale całość jest fajna/niezła. Tylko tyle i aż tyle.
- Realista
Oto słowa mędrca, doprawdy nie widzę geniuszu tej płyty...
- H-K44