Skandaliczna i zuchwała wypowiedź. Proszę o zeszyt do muzyki - obawiam się, że jest prowadzony niestarannie. Nie obejdzie się też bez uwagi w dzienniczku.Maria Konopnicka pisze:Nigdy nie byłem maniakiem "Wolverine..." - fajna płyta, ale dla mnie to żaden klasyk. Nie wstrząsnęła mną w chwili premiery, a i po latach o zachwycie nie może być mowy. Wracam do niej raz na jakiś czas (właśnie słucham), ale nie towarzyszą temu jakieś wielkie emocje. Ot rozrywkowa, ciężka muzyka do piwa. Nie wiem czy nie wolę "Uprising", natomiast wiem, że na pewno wolę "Morning Star" od "Wolverine Bluse".
NAPALM DEATH vs. ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NAPALM DEATH vs. ENTOMBED
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Dopóki nie znajdziesz swojej płyty Defecation to nie wpuszczę Cię do klasy :) Będziesz dyżurował na korytarzu i pilnował czy Riven nie biega, albo nie rzuca się ze Skautem papierkami po kanapkach :)
- Drone
Obawiam się, że płytę skradziono mi podczas zajęć dydaktycznych. Zginął mi też manuskrypt, w którym opisywałem rozwój black metalu po roku 2030. Radzę się przyznać - w przeciwnym wypadku cała klasa będzie z a w i e s z o n a.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
WB to jedna z najlepszych płyt jeśli chodzi o całą muzykę rockową. Czołówka muzyki jak Hate Eternal !Drone pisze:Skandaliczna i zuchwała wypowiedź. Proszę o zeszyt do muzyki - obawiam się, że jest prowadzony niestarannie. Nie obejdzie się też bez uwagi w dzienniczku.Maria Konopnicka pisze:Nigdy nie byłem maniakiem "Wolverine..." - fajna płyta, ale dla mnie to żaden klasyk. Nie wstrząsnęła mną w chwili premiery, a i po latach o zachwycie nie może być mowy. Wracam do niej raz na jakiś czas (właśnie słucham), ale nie towarzyszą temu jakieś wielkie emocje. Ot rozrywkowa, ciężka muzyka do piwa. Nie wiem czy nie wolę "Uprising", natomiast wiem, że na pewno wolę "Morning Star" od "Wolverine Bluse".
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Self
- rasowy masterfulowicz
fxd, a tak poza tym - cała prawdaNerwowy pisze:[WB to jedna z najlepszych płyt jeśli chodzi o całą muzykę rockową. Czołówka muzyki jak Masachist!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
FIXD #2 i mamy juz prawde w czystej postaci.Self pisze:fxd, a tak poza tym - cała prawdaNerwowy pisze:[Fury and Flames to jedna z najlepszych płyt jeśli chodzi o całą muzykę rockową. Czołówka muzyki wraz z Masachist!
this is a land of wolves now
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Głos na Napalm Death. Pewnie gdyby ta ankieta była przeprowadzana zaraz po wydaniu Clandestine byłoby przeciwnie, ale nie jest ;)
- Kosturr
- zaczyna szaleć
W tym zestawieniu jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź Napalm Death, oczywiście nie umniejszając nic Entombed.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: NAPALM DEATH vs. ENTOMBED
Piękna, masywna płyta, tu nie ma co się śmiać. Wiem że nie spotka się to z aprobatą, ale bardziej mi robi niż bohaterowie tematu. :)Riven pisze:Fury and Flames to jedna z najlepszych płyt jeśli chodzi o całą muzykę rockową.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Drone
"Fury and Flames" to rzeczywiście bardzo dobra płyta. Może się podobać albo i nie, ale nie można im odmówić oryginalności.