Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Jeśli płyta będzie tak dobra jak Firepower to przeboleję tę okładkę. Nie spodziewałem sie kompletnie, że dziadki nagrają tak dobry album. Liczę na utrzymanie formy. Może u Tiptona brak koncertowania pozytywnie przekłada się na proces twórczy.
Doskonały ten nowy numer, początek od razu skojarzył mi się z Turbo, będzie świetne intro na koncerty Trudno mi uwierzyć po odsłuchu, że Halford w takim wieku jest w stanie tak śpiewać. Bogi.
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
trzyma to wszystko poziom, ale jakoś nie wracam do tych nowszych płyt, co nie zmienia faktu, że raczej jest to zespół z mojego top 10 życia. chyba się przejadę w marcu do krakowa, mimo, że to już jest jakiś cover band tylko
"Panic Attack" to najlepszy utwór jako zarejestrowali od czasu albumu "Painkiller". Pieknie to jedzie, rozbudowane sola i ta rytmika oraz melodie. Wow! Jest szansa na na prześcignięcie każdej płyty wydanej po wspomnianym wyżej "Painkiller". Idę w marcu na koncert i już się nie mogę doczekać.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
"Panic Attack" to najlepszy utwór jako zarejestrowali od czasu albumu "Painkiller". Pieknie to jedzie, rozbudowane sola i ta rytmika oraz melodie. Wow! Jest szansa na na prześcignięcie każdej płyty wydanej po wspomnianym wyżej "Painkiller". Idę w marcu na koncert i już się nie mogę doczekać.
IMO tytułowy z ostatniej płyty równie udany. Ostatnią uważam właśnie za najlepszą od czasów Painkiller. Jak nowa będzie jeszcze lepsza to szacun.