DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- zekke
- weteran forumowych bitew
z graveland smiano sie odkad pamietam, podobnie jak z behemotha tyle ze w przypadku tego drugiego na poczatku wszyscy jarali sie lesna tworczoscia a potem wytykali gwiazdorstwo, w przypadku graveland wysmiewano raczej debilne wypowiedzi/zachowania.
o ile pierwsze albumy behemoth nie interesowaly mnie (i nie interesuja nadal) to w pozniejszych nagraniach mozna znalezc cos (od biedy) ciekawego. tak z drugiej strony w graveland nigdy mnie nic nie interesowalo i nie interesuje do dzisiaj.
pierdolenie o oryginalnosci muzyki jest poprostu zalosne, tak jakby graveland byl mega oryginalny, no kurwa w dupe jego mac. patrzac na plyty behemoth widac jakas-tam ewolucje (ew kopiowanie z nowych wzorcow
a w graveland nihuja, kopiowanie samego siebie. co do gwiazdorstwa to zaloze sie ze dalby sobie odciac lewa szyszke aby miec dzisiaj taka pozycje na scenie jaka ma behemoth.
jeszcze slowo dla szkrzatow - nie przepadam ani za behemoth, ani za graveland, ostatni DHG (bo o tym zespole jest kurwa temat) zjada ich obu, a ostatni mayhem zjada wszystkich
.
btw - maria, niby masz jakis tam staz w sluchaniu tej muzyki i na kazdym kroku napominasz o ilosci plyt ktora posiadasz (co jest zalosne biorac pod uwage twoj wiek, ale juz mniejsza z tym) a czasem jak cos pierdolniesz to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.
o ile pierwsze albumy behemoth nie interesowaly mnie (i nie interesuja nadal) to w pozniejszych nagraniach mozna znalezc cos (od biedy) ciekawego. tak z drugiej strony w graveland nigdy mnie nic nie interesowalo i nie interesuje do dzisiaj.
pierdolenie o oryginalnosci muzyki jest poprostu zalosne, tak jakby graveland byl mega oryginalny, no kurwa w dupe jego mac. patrzac na plyty behemoth widac jakas-tam ewolucje (ew kopiowanie z nowych wzorcow

jeszcze slowo dla szkrzatow - nie przepadam ani za behemoth, ani za graveland, ostatni DHG (bo o tym zespole jest kurwa temat) zjada ich obu, a ostatni mayhem zjada wszystkich

btw - maria, niby masz jakis tam staz w sluchaniu tej muzyki i na kazdym kroku napominasz o ilosci plyt ktora posiadasz (co jest zalosne biorac pod uwage twoj wiek, ale juz mniejsza z tym) a czasem jak cos pierdolniesz to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.
- longinus696
- zahartowany metalizator
- ultravox
- zekke
[quote] Równie dobrze mógłbyś napisać, że Motorhead czy AC/DC to też zespoły nieoryginalne bo w kółko łupią to samo. [/quote]
Bo to sa nieoryginalne zespoly
Przynajmniej motorhead bo acdc nigdy mnie nie interesowalo.
[quote]Jeszcze większy laik powie, że Morbid Angel nie różni się od Entombed - bo i tu, i tu drą mordy walą w perkusję i tną na gitarach. [/quote]
Blah, to juz tylko Ty mogles wymyslec.
[quote]ale cóż mam zrobić, skoro mnie to bawi
)) [/quote]
Bawi cie bycie udawanie starego wyjadacza podniecajacego sie iloscia swoich plyt niczym '15stolatek grajacy na gitarze nirvane, piszacy wiersze i wyciskajacy syfy z czola'?
[quote]sam napisałeś "niby" - czyli tak naprawdę nie masz pewności czy nie robię sobie jaj pisząc o tym ile mam płyt
)))[/quote]
Napisalem niby bo kpie z tego co Ty starasz sie podkreslic na kazdym kroku
Bo to sa nieoryginalne zespoly

[quote]Jeszcze większy laik powie, że Morbid Angel nie różni się od Entombed - bo i tu, i tu drą mordy walą w perkusję i tną na gitarach. [/quote]
Blah, to juz tylko Ty mogles wymyslec.

[quote]ale cóż mam zrobić, skoro mnie to bawi

Bawi cie bycie udawanie starego wyjadacza podniecajacego sie iloscia swoich plyt niczym '15stolatek grajacy na gitarze nirvane, piszacy wiersze i wyciskajacy syfy z czola'?

[quote]sam napisałeś "niby" - czyli tak naprawdę nie masz pewności czy nie robię sobie jaj pisząc o tym ile mam płyt

Napisalem niby bo kpie z tego co Ty starasz sie podkreslic na kazdym kroku

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
ja mogę się zrewanżować paroma przewesołymi opowieściami o Graveland - o wyprawach z orężęm do Gdańska w celu ukarania zdrad ideałów[/quote]to pewnie to co nergal dostał w ryj i wpadł pod telewizor. W sumie zabawna akcja.
[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
a w graveland nihuja, kopiowanie samego siebie. co do gwiazdorstwa to zaloze sie ze dalby sobie odciac lewa szyszke aby miec dzisiaj taka pozycje na scenie jaka ma behemoth[/quote]po pierwsze zanim zaczniesz wypowiadać sie na temat graveland to powinienes sie dowiedzieć kilku istotnych rzeczy. Graveland może i kopiuje samego siebie ale powiedz mi po co miałby cokolwiek zmieniać w muzyce? sprzedaje sie w takich ilościach że nie bez powodu robi sie po trzy reedycje kazdej z płyt, na kazdym nośniku - czego nie mozna powiedziec o behemoth, którego płyty CD rozejda sie w ilosci moze 10tys i tyle. A co do pozycji na scenie to Darken ma okreslone zasady BO PIERDOLI GO SCENA METALOWA. I ma rację.
ja mogę się zrewanżować paroma przewesołymi opowieściami o Graveland - o wyprawach z orężęm do Gdańska w celu ukarania zdrad ideałów[/quote]to pewnie to co nergal dostał w ryj i wpadł pod telewizor. W sumie zabawna akcja.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- ultravox
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Gore_Obsessed
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
- czego nie mozna powiedziec o behemoth, którego płyty CD rozejda [b]sie w ilosci moze 10tys[/b] i tyle. A co do pozycji na scenie to Darken ma okreslone zasady [b]BO PIERDOLI GO SCENA METALOWA.[/b] I ma rację. [/quote]
hehe dobry jesteś,`Demigod` jeśli dobrze pamiętam to było 70 tyś. , co do darkena to faktycznie PIERDOLI GO SCENA METALOWA, we wszystkie możliwe otwory hehe
- czego nie mozna powiedziec o behemoth, którego płyty CD rozejda [b]sie w ilosci moze 10tys[/b] i tyle. A co do pozycji na scenie to Darken ma okreslone zasady [b]BO PIERDOLI GO SCENA METALOWA.[/b] I ma rację. [/quote]
hehe dobry jesteś,`Demigod` jeśli dobrze pamiętam to było 70 tyś. , co do darkena to faktycznie PIERDOLI GO SCENA METALOWA, we wszystkie możliwe otwory hehe
jebać frajerów
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
lhp chyba chcial napisac cos pozytywnego o graveland i negatywnego o behemocie ale srednio mu to wyszlo[/quote]jak najbardziej wyszło tylko ty tego nie rozumiesz. Tak samo jak faktu że dhg to nie BM.
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
skąd wiesz? nie widziałem cię na miejscu. [/quote]ma się kontakty to się wie. A swoją droga jak mogłeś widzieć kiedy ciebie też tam nie było?
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
hehe dobry jesteś,`Demigod` jeśli dobrze pamiętam to było 70 tyś. [/quote]nie wiem, nie śledzę wyników sprzedaży takich gównianych zespołów. Napisałem 10k bo mi się tak widziało - co nie zmiania faktu ilości sprzedanych płyt Graveland. Nie bez powodu jeżeli chodzi o "popularnośc na zachodzie" wymienia się w jednej linijce behemoth, vader i graveland. Czy się to komuś podoba czy nie, liczby nie kłamią.
lhp chyba chcial napisac cos pozytywnego o graveland i negatywnego o behemocie ale srednio mu to wyszlo[/quote]jak najbardziej wyszło tylko ty tego nie rozumiesz. Tak samo jak faktu że dhg to nie BM.
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
skąd wiesz? nie widziałem cię na miejscu. [/quote]ma się kontakty to się wie. A swoją droga jak mogłeś widzieć kiedy ciebie też tam nie było?

[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
hehe dobry jesteś,`Demigod` jeśli dobrze pamiętam to było 70 tyś. [/quote]nie wiem, nie śledzę wyników sprzedaży takich gównianych zespołów. Napisałem 10k bo mi się tak widziało - co nie zmiania faktu ilości sprzedanych płyt Graveland. Nie bez powodu jeżeli chodzi o "popularnośc na zachodzie" wymienia się w jednej linijce behemoth, vader i graveland. Czy się to komuś podoba czy nie, liczby nie kłamią.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
ma się kontakty to się wie. A swoją droga jak mogłeś widzieć kiedy ciebie też tam nie było?
[/quote]
pobicie Nera przez Darkena to jedno z tzw urban legends
A co do pozycji na scenie to Darken ma okreslone zasady [b]BO PIERDOLI GO SCENA METALOWA[/b]. I ma rację. [/quote]
OMGROTFLLOL. wyjątkowo muszę przyznać ci rację.
@trotzky: może byś mi tak kufa odpisał łaskawie na maila
ma się kontakty to się wie. A swoją droga jak mogłeś widzieć kiedy ciebie też tam nie było?

pobicie Nera przez Darkena to jedno z tzw urban legends
A co do pozycji na scenie to Darken ma okreslone zasady [b]BO PIERDOLI GO SCENA METALOWA[/b]. I ma rację. [/quote]
OMGROTFLLOL. wyjątkowo muszę przyznać ci rację.
@trotzky: może byś mi tak kufa odpisał łaskawie na maila
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- zekke