SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
-
Max_Disgruntled
- w mackach Zła
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Nesh
- zaczyna szaleć
Nie chce mi się czytac wszystkiego...być może już jest to na forum...
www."hotlink od ruskich zabroniony"
Ściągłem se, posłuchałem se i doszedłem do wniosku, że nie widać różnicy między nowym krązkiem a Volcano...a skoro nie widac róznicy to po co przepłacać ??
www."hotlink od ruskich zabroniony"
Ściągłem se, posłuchałem se i doszedłem do wniosku, że nie widać różnicy między nowym krązkiem a Volcano...a skoro nie widac róznicy to po co przepłacać ??
'Kirkebranner - er glimrende'
Anno Serpenti 2K6
Anno Serpenti 2K6
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
mam promo, plyta jest faktycznym rozwinieciem "Volcano"... choc na szczescie/nieszczescie Satyr zrezygnowal z rockowych zagrywek... minimalizm? hmm... poniekad, ale użycie dęciaków w kilku fragmentach trochę burzy ów minimalizm... do tego numer nr 3 - to po prostu niemal Katatonia... dziwna to plyta... troche trzeba sie jej osluchac... w kazdym razie ladnie sączy smołę...choć do mega totalnie onanistycznych zachwytów trochę mi daleko. Ot, kolejny krążek Satyricon.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Nesh
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
ot kolejny krążek Satyricon?mówisz tak,jakby S.wydawał płyty co roku...przypominam,że Volcano wyszedł w 2002r. [/quote]
Fakt 4 lata to duzo czasu....nie mogę nażekac na tą płytkę...ale spodziewałem się czegoś więcej....
Jestem ciekaw czy powstanie jakieś teledysk...jak tak to albo do "Now, Diabolical" albo do "K.I.N.G."
ot kolejny krążek Satyricon?mówisz tak,jakby S.wydawał płyty co roku...przypominam,że Volcano wyszedł w 2002r. [/quote]
Fakt 4 lata to duzo czasu....nie mogę nażekac na tą płytkę...ale spodziewałem się czegoś więcej....
Jestem ciekaw czy powstanie jakieś teledysk...jak tak to albo do "Now, Diabolical" albo do "K.I.N.G."
'Kirkebranner - er glimrende'
Anno Serpenti 2K6
Anno Serpenti 2K6
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
Satyricon kurwa nei będzie grał 3 akordów jak na Dark...[/quote]
teraz wolą schemat jeden utwór = jeden akord :] [/quote]
Morph,kochanie chyba troszeczkę przesadziłes:>? [/quote]
Twoja stara kochanie...
Dziś w autobusie zasnąłem w połowie drugiego utworu pełnego przeróżnych akordów.
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
Satyricon kurwa nei będzie grał 3 akordów jak na Dark...[/quote]
teraz wolą schemat jeden utwór = jeden akord :] [/quote]
Morph,kochanie chyba troszeczkę przesadziłes:>? [/quote]
Twoja stara kochanie...
Dziś w autobusie zasnąłem w połowie drugiego utworu pełnego przeróżnych akordów.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
banda dyletantów
nowy Satyricon niszczy dokumentnie. zero pedalskiego plumkania, jak na śmiesznych pierwszych 3 albumach. trans, piękny muzyczny minimalizm i pierdolone ZŁO. [/quote]
Nic tylko pozostaje mi się podpisać pod autorem powyższych słów i przyklasnąć mu za to, że wreszcie ktoś trzeźwo spojrzał na album, który niszczy doszczętnie prawdziwków będących na etapie biegania po lesie z pochodniami. Czas lalusiowania się skończył, nadszedł czas na napierdalanie, jeśli komuś się to nie podoba, zawsze może zarzucić sobie klimat w postaci ostatnich dwóch płyt Burzum ... tam to dopiero jest mrok!
Dla mnie płytka jest niszcząca pod każdym względem ...
... i te trąby [b]Trotzky[/b]
banda dyletantów
nowy Satyricon niszczy dokumentnie. zero pedalskiego plumkania, jak na śmiesznych pierwszych 3 albumach. trans, piękny muzyczny minimalizm i pierdolone ZŁO. [/quote]
Nic tylko pozostaje mi się podpisać pod autorem powyższych słów i przyklasnąć mu za to, że wreszcie ktoś trzeźwo spojrzał na album, który niszczy doszczętnie prawdziwków będących na etapie biegania po lesie z pochodniami. Czas lalusiowania się skończył, nadszedł czas na napierdalanie, jeśli komuś się to nie podoba, zawsze może zarzucić sobie klimat w postaci ostatnich dwóch płyt Burzum ... tam to dopiero jest mrok!
Dla mnie płytka jest niszcząca pod każdym względem ...
... i te trąby [b]Trotzky[/b]
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
no wzruszył mnie chłopak, tak trzymaj ! [/quote]
nie było to moim celem, ale jeśli się tak stało, to pozostaje mi się mocno ... wzruszyć iż tak owocnie mój post na Ciebie podziałał.
[quote][i]jestes kolejnym cwokiem z RM forum, trzymajacym jezor w dupie klockowi? [/i][/quote]
gratuluję elokwentnej wypowiedzi. Muszę Cię rozczarować, nie pisuję na RM Forum ..
no wzruszył mnie chłopak, tak trzymaj ! [/quote]
nie było to moim celem, ale jeśli się tak stało, to pozostaje mi się mocno ... wzruszyć iż tak owocnie mój post na Ciebie podziałał.
[quote][i]jestes kolejnym cwokiem z RM forum, trzymajacym jezor w dupie klockowi? [/i][/quote]
gratuluję elokwentnej wypowiedzi. Muszę Cię rozczarować, nie pisuję na RM Forum ..
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
i co z tego, ze wyszedl 3 lata temu? przez tak dlugi okres czasu mogli sie jednak bardziej przylozyc... dla mnie to dobry krazek,ale bez zbednych podniet....niska czestotliwosc wydawania plyt nie zawsze idzie w parze z ich jakoscia.
i co z tego, ze wyszedl 3 lata temu? przez tak dlugi okres czasu mogli sie jednak bardziej przylozyc... dla mnie to dobry krazek,ale bez zbednych podniet....niska czestotliwosc wydawania plyt nie zawsze idzie w parze z ich jakoscia.
- Ulfr
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Bełek[/i]
jestes kolejnym cwokiem z RM forum, trzymajacym jezor w dupie klockowi? [/quote]
Zapiekanke?
[URL=http://imageshack.us][img]http://img224.imageshack.us/img224/1789 ... nka9dr.jpg[/img][/URL]
P.S. Witam wszystkich, tak w ogole. Uprzedzajac pytania i insynuacje rowniez nie pisze na RM, rowniez zgadzam sie z trotzkym i nieodmiennie bawi mnie prawdziwkowy poganski idealizm i rozdzierajaca serce nostalgia.
jestes kolejnym cwokiem z RM forum, trzymajacym jezor w dupie klockowi? [/quote]
Zapiekanke?
[URL=http://imageshack.us][img]http://img224.imageshack.us/img224/1789 ... nka9dr.jpg[/img][/URL]
P.S. Witam wszystkich, tak w ogole. Uprzedzajac pytania i insynuacje rowniez nie pisze na RM, rowniez zgadzam sie z trotzkym i nieodmiennie bawi mnie prawdziwkowy poganski idealizm i rozdzierajaca serce nostalgia.