DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Nie rozumiem jak można twierdzić, że muzyce DEICIDE czegoś brak. Owszem, Bentonowi brak piątej klepki, ale poza tym wszystko OK. [/quote]
Aby dobrze usłyszeć braki wystarczy włączyć sobie debiut albo Legion a potem puścić ostatnią płytę. Nie piszę, że to dno itp, ale nie najaśniej świeci dzisiaj gwiazda Deicide. [/quote]
Według mnie najjaśniej od kilkunastu lat.
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Nie rozumiem jak można twierdzić, że muzyce DEICIDE czegoś brak. Owszem, Bentonowi brak piątej klepki, ale poza tym wszystko OK. [/quote]
Aby dobrze usłyszeć braki wystarczy włączyć sobie debiut albo Legion a potem puścić ostatnią płytę. Nie piszę, że to dno itp, ale nie najaśniej świeci dzisiaj gwiazda Deicide. [/quote]
Według mnie najjaśniej od kilkunastu lat.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
DEICIDE Stench of Redemption
Wczoraj miałem okazję tego raz posłuchać. Odczucia mieszane - od zdziwienia po euforię. Ogólnie płyta raczej na plus, ale jeszcze nie wiem czy bardziej niż poprzednia.
Acha. Nic o kościelnym ślubie Glena w tekstach. Chyba. Hehe.
Acha. Nic o kościelnym ślubie Glena w tekstach. Chyba. Hehe.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
No, ja się nie mogę przekonać. Jedyne co ratuje Smród Odkupienia to NAPRAWDĘ wkurwione wokale Bentona. Najlepsze chyba od czasu "Serpents of the Light". W każdym razie debiut i "Legion" to absolut. Podejrzewam, że nigdy już nie nagrają tak genialnych płyt.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
- longinus696
- zahartowany metalizator
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez lordfekal[/i]
A na początku 2007 roku szykuje się europejska traska DEICIDE z PSYCROPTIC i VISCERAL BLEEDING. Bardzo fajno, trza będzie się wybrać
[/quote]
jakby była w Polsce to na bank bym sie wybrał, świetny skład, wy chuje na zachodzie to macie dobrze
A na początku 2007 roku szykuje się europejska traska DEICIDE z PSYCROPTIC i VISCERAL BLEEDING. Bardzo fajno, trza będzie się wybrać

jakby była w Polsce to na bank bym sie wybrał, świetny skład, wy chuje na zachodzie to macie dobrze

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- lordfekal
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez esq[/i]
[/quote]
[/quote]
Rzekł bym, że bardzo dobrze a nawet, że super bardzo dobrze

Rzekł bym, że bardzo dobrze a nawet, że super bardzo dobrze

BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

- -=(Evil_Zoom_B)=-
- starszy świeżak
- Kontakt: