GORGUTS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

Re: GORGUTS

02-02-2013, 23:29

Więc skąd ta sraczka na wieść że nie słuchałem Target Earth? Masz piosenkę dla osłody http://www.youtube.com/watch?v=IphkJTna6R0 i nie płacz. Dasz radę beze mnie.
535

02-02-2013, 23:50

Kraft pisze:Więc skąd ta sraczka na wieść że nie słuchałem Target Earth? Masz piosenkę dla osłody http://www.youtube.com/watch?v=IphkJTna6R0 i nie płacz. Dasz radę beze mnie.
Nie sraczka, tylko FAKT. Nie było Cię TAM, a wypowiadasz się jak książkowy mędrzec, pierdoląc znane z gazet frazesy. Mówisz o płaczu. Zawsze zgłaszasz się tam , gdzie niby "obrażają" Twych idoli. Ja nigdy nie napisałem, że Meta to chujowa grupa, Ty pozwalasz sobie na różne przytyki. Proszę nie bierz mnie swoją miarą. Nie godnaś mych stóp całować, ale ja Twych też obmywać nie będę.
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

03-02-2013, 00:08

Nie było mnie GDZIE? Zaczynam się o Ciebie martwić. Chodzi o abdukcję ufo? Nie bój nic, te implanty ponoć można wyjąć operacyjnie.
535

03-02-2013, 00:17

Żadna operacja Ci nie pomoże, pewnie odbierzesz to jako komplement, choć z każdym następnym okazaniem wątpię w Twą inteligencję. Zwykłym furiatem jesteś, wściekasz się i walisz. Na oślep. Byle JA, byle JAmes... No ale to tylko moja prywatna obserwacja. Ty wiesz lepiej.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

03-02-2013, 01:29

Kraft pisze:Nie było mnie GDZIE? Zaczynam się o Ciebie martwić. Chodzi o abdukcję ufo? Nie bój nic, te implanty ponoć można wyjąć operacyjnie.
Wat?

Abdukcja (odwodzenie) – ruch kończyny polegający na odchyleniu jej od osi ciała.

Rozumowanie abdukcyjne, abdukcja – pojęcie wywodzące się z filozofii Charlesa Peirce'a, stworzone dla oznaczenia procesu tworzenia wyjaśnień; jest procesem rozumowania, który dla pewnego zbioru faktów tworzy ich najbardziej prawdopodobne wyjaśnienia.

Nie dziękuj.
The madness and the damage done.
535

03-02-2013, 01:37

Ja podziękuję Kolego Kurt, proste ze mnie chłopię, więc kompletnie nie rozumiejąc, udawałem, że nie widzę tego słowa, a u mnie wikipedia słabo działa. Szczególnie jak otworzę kolejne okienko. Limit , ograniczona "szybkość" i te sprawy.Teraz będę wiedział. Dziękuję jeszcze raz.
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

03-02-2013, 01:40

Kurt pisze:Wat?
A skąd.

wat «jednostka mocy: moc, przy której praca jednego dżula jest wykonana w czasie jednej sekundy»
535

03-02-2013, 01:46

Kraft pisze:
Kurt pisze:Wat?
A skąd.

wat «jednostka mocy: moc, przy której praca jednego dżula jest wykonana w czasie jednej sekundy»
Kurwa niby Technik a TECHNOLOGII nie lubi. Pełno teraz takich wielkich panów, ale jednak amatorów.... po kursach.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

03-02-2013, 02:00

535 pisze:Ja podziękuję Kolego Kurt, proste ze mnie chłopię, więc kompletnie nie rozumiejąc, udawałem, że nie widzę tego słowa, a u mnie wikipedia słabo działa. Szczególnie jak otworzę kolejne okienko. Limit , ograniczona "szybkość" i te sprawy.Teraz będę wiedział. Dziękuję jeszcze raz.
Zawsze do usług.
Kraft pisze:A skąd.

Miałeś nie dziękować ;)
The madness and the damage done.
535

03-02-2013, 02:13

Kurt pisze:
535 pisze:Ja podziękuję Kolego Kurt, proste ze mnie chłopię, więc kompletnie nie rozumiejąc, udawałem, że nie widzę tego słowa, a u mnie wikipedia słabo działa. Szczególnie jak otworzę kolejne okienko. Limit , ograniczona "szybkość" i te sprawy.Teraz będę wiedział. Dziękuję jeszcze raz.
Zawsze do usług.
Bez przesady. Ja też mogę się kiedyś do czegoś przydać. Nie umieram jeszcze...
Maria Konopnicka

03-02-2013, 15:59

Kraft pisze:Przykro mi, po Phobos straciłem ciśnienie na ten zespół. Tam się wystrzelali. Także wybacz, ale wchłanianie popłuczyn po Piggym również nie jest dla mnie priorytetem...
LOL. Idź się wysraj, bo gówno przez Ciebie przemawia. :)
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

03-02-2013, 16:21

O ile s/t faktycznie można uznać za płytę przeciętną (jak na standardy VOIVOD), to absolutnie nie można tego powiedzieć o "Katorz" i "Infini", które są płytami nie ustępującymi największym dokonaniom VOIVOD. Nowa płyta jest dla mnie bardzo fajna, ale niestety zabarwiona za bardzo rozrywką i laickim ujęciem tematu. Brakuje mi tej technologicznej modlitwy - tak przebijającej dotąd z płyt z Piggym. O! I tu wreszcie doszedłem, co mi tak naprawdę nie pasuje w "Target Earth". Nie te plakatowe solówki, lecz ogólna laickość tej płyty.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Maria Konopnicka

03-02-2013, 18:56

Jesteś w błędzie - rozrywkowy wymiar tej płyty jest tylko pozorny, ten album jest pełen zadumy, psychodelicznych odjazdów i kosmicznego natchnienia. Lubię zarówno "Katorz" i "Infinity", ale "Target Earth" jest dojrzalsza, pełniejsza i bogatsza. Mam wrażenie, że źle nastawiłeś się do tej płyty przy pierwszej konfrontacji, zacząłeś te puzzle do góry nogami i mimo, że poszczególne elementy przypasowałeś i udało Ci się połączyć to nadal nie widzisz obrazka. Spróbuj odwrócić tak, żeby się nie rozpadło, albo wrzuć do pudełka, potrząśnij, wysyp na dywan i spróbuj ułożyć jeszcze raz. :)
535

03-02-2013, 19:02

Maria Konopnicka pisze:... albo wrzuć do pudełka, potrząśnij, wysyp na dywan i spróbuj ułożyć jeszcze raz :)
Doskonały pomysł. Wierzymy w Ciebie i trzymamy kciuki.

Obrazek
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

03-02-2013, 19:17

Weźcie już spadajcie z tym Voivodem, płaczusie. Tu się pisze o kapeli, która ma jeszcze coś do powiedzenia.
535

03-02-2013, 19:25

Płaczusie? Amatorze rzewnych ogniskowych ballad wybrzdąkanych na gitarce.
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

03-02-2013, 19:29

O ile mi wiadomo to Ty się zasłuchujesz w Janerce :)
535

03-02-2013, 19:32

W tym miejscu wychodzi Twój prawdziwy problem.

Tak przy okazji, ładne okulary dostałeś na szesnaste urodziny. Gratuluję.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

03-02-2013, 19:42

Patrzaj dziadek, on jest nawet starszy od Ciebie ;)

Obrazek
535

03-02-2013, 19:44

Bambo obwieszony złotem. Tak właśnie sobie Ciebie wyobrażam. Podesłać Ci zbiorcze opakowanie bananów?
ODPOWIEDZ