REVELATION OF DOOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: revelation of doom - nowa plyta w przygotowaniu
Wielki szacunek za prawdziwe podejście do Death Metalu !! Niech żyje Lubelska Perła... i chuj !
- Block69
- zahartowany metalizator
Jak dojdzie do tego surowe brzmienie i będą dominować wolniejsze momenty to będzie miazgator.Sloth pisze:na dzen dzisiejszy moge powiedziec ze plyta bedzie zgniła , grobowa i mroczna jak 10 letnie zwłoki.
caly czas bedzie to revelation of doom lecz troszke w innym wydaniu. chyba jeszcze bardziej ortodoksyjnym i bezkompromisowym.
PENIS METAL
-
- starszy świeżak
- Kontakt:
bedzie surowo..bez zmian....jesli chodzi o sound...no moze troszke bardziej obleśnie...momentami bardzo wolno i ciezko......poprostu mowiac wolne jak kondukt pogrzebowy.przyjebac tez przyjebiemy.....czemu nie...hehe 

Only Death is Real!!!
-
- starszy świeżak
a popracujecie troszkę nad tekstami tym razem? proszę... Może dajcie komuś do napisania
absolute lethal dose
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Dobre były, co chcesz.LD100 pisze:a popracujecie troszkę nad tekstami tym razem? proszę... Może dajcie komuś do napisania
Najważniejsze są chwytliwe refreny.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Block69
Teksty by sie zdały we wkładce. Dać komuś teksty do napisania ? Pojebało. Mają być proste, obskurne i wulgarne. Jednemu już sie coś nie podoba czyli doskonale spełniają swoją role.
PENIS METAL
- Najprzewielebniejszy
teksty na Shemhamforash są - i są takie jak trzeba.
nie ma ich we wkladce, moze pojawia sie kiedys na stronie, jak ja zrobimy.
pisze je ja z NataNem i Kaosem i w tym temacie NIE bedzie zmiany.
przy nastepnych wydawnictwach tez nie beda we wkladkach.
nie ma ich we wkladce, moze pojawia sie kiedys na stronie, jak ja zrobimy.
pisze je ja z NataNem i Kaosem i w tym temacie NIE bedzie zmiany.
przy nastepnych wydawnictwach tez nie beda we wkladkach.
- Scorpion
- rozkręca się
Czekam z niecierpliwością. "Unholy goatfuck" niszczy obiekty, oby ten nowy album był taki jak UG, a najlepiej niech go przebije!planowane wydaniue krazka przez pagan records - wiosna 2009.
- Maleficio
- Kontakt:
Może będzie jakieś wydanie winylowe tym razem? Ta muza nie brzmi dobrze na CD...
- Gore_Obsessed
Re:
Mili Państwo, pragnę zaznaczyć, że od momentu zakupu (mniej więcej dwa i pół roku temu) nie wyjąłem tej płyty z odtwarzacza. Diabelnie mało brakuje "Shemhamforash" do doskonałości. Dwa pierwsze i dwa ostatnie kawałki właściwie jestem w stanie za doskonałe uznać. "Vultures genocide" to jeden z najlepszych jakie słyszałem. Partie gitar w tym tracku niezmiennie gwałcą mi psychikę.Gore_Obsessed 8 grudnia 2007 r. pisze:Ja mogę tylko dodać, że od kiedy przyszła, kilka dni temu, jest jedyną płytą której słucham.
Brzmienie jest po prostu fantastyczne. Obym jak najwięcej słyszał w przyszłości takiego "betonowego" basu, nie tylko na płytach RoD. M-I-A-Z-G-A!!!
Endrju rozjebał mnie swoimi wokalami doszczętnie. Ten Pan RZYGA Piekłem.
Outro nie jest za długie. Te cztery minuty potrzebne są żeby doszczętnie spopielić rozszarpane wcześniej ludzkie szczątki.
Chcę nową płytę.
To mówiłem ja, Jarząbek, trener II klasy, po circa 1000 przesłuchaniach.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Kingu
Re: Re:
To fakt. Na tym albumie zresztą wszystko się zgadza i pasuje, bluźniercza torpeda. Tym albumem RoD przekonał mnie do swojej muzyki.Gore_Obsessed pisze: Brzmienie jest po prostu fantastyczne.
W From Metal to Hell fragment przepisany z SFU

Szkoda tylko, że aktualnie istnieje to prawie tylko studyjnie, bo ta muza jest stworzona na koncerty.
Revelation of Doom wraz z Witchmaster, Stillborn, Azarath i Infernal War na jednej scenie, ale byłaby masakra

- Gore_Obsessed
Re: REVELATION OF DOOM
Jeśli się nie mylę, widziałem Ich na żywo dwukrotnie i nie miałbym nic przeciwko, żeby jeszcze z dwadzieścia zobaczyć.
Poza tym co z tą trzecią płytą, do ciężkiej cholery. Ile można czekać? Jesienią słyszałem, że mają na początku tego roku ostro przysiąść, ale jak na razie absolutna cisza (no, z wyjątkiem napierdalającego z głośników "Shemhamforash"
).
Poza tym co z tą trzecią płytą, do ciężkiej cholery. Ile można czekać? Jesienią słyszałem, że mają na początku tego roku ostro przysiąść, ale jak na razie absolutna cisza (no, z wyjątkiem napierdalającego z głośników "Shemhamforash"

Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Najprzewielebniejszy
Re: Re:
moze kiedys sie uda.Kingu pisze: Revelation of Doom wraz z Witchmaster, Stillborn, Azarath i Infernal War na jednej scenie, ale byłaby masakra
Nowy stuff prawie gotowy, tylko kurwa nagrac nie ma kiedy. Ale bedzie, spokojna glowa!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
"Unholy Goatfuck" ok, "Shemhameforash" bardzo bardzo ok. Faktycznie żałośc mnie ściska i łzy do oczu się cisną na myśl, że nie miałem jeszcze okazja uwidlić tej bandy na żywo.
Idealnie wyważone brzmienie, odrobina chaosu, ewidentny brak chłodnych kalkulacji tylko parcie do przodu w imieniu Diabła, bez oglądania się na bóki i półśrodki.
Idealnie wyważone brzmienie, odrobina chaosu, ewidentny brak chłodnych kalkulacji tylko parcie do przodu w imieniu Diabła, bez oglądania się na bóki i półśrodki.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Realista
"Shemhameforash" mnóstwo ok a Unholy Goatfuck trochę mniej ok.. 

-
- postuje jak opętany!
Unholy Goatfuck - doskonałe
split z Throneum - zajebisty
Shemhameforash - rewelacja
splitu z Empheris niestety nie słyszałem
wersja live zarówno kiedyś z Paffką jak i teraz z Analnym rozpierdala
szkoda że tak rzadko grają na żywo
split z Throneum - zajebisty
Shemhameforash - rewelacja
splitu z Empheris niestety nie słyszałem
wersja live zarówno kiedyś z Paffką jak i teraz z Analnym rozpierdala
szkoda że tak rzadko grają na żywo
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Tak mnie naszło na wspominki i ciekawy jestem czy chłopy mają jeszcze jakieś plany na nagrywanie.
Całkowite zawieszenie broni, rozjazdy po świecie i proza życia?
A może coś szykują w ukryciu i zaatakują jak należy!
Całkowite zawieszenie broni, rozjazdy po świecie i proza życia?
A może coś szykują w ukryciu i zaatakują jak należy!
- zawlekacz
- w mackach Zła
Sloth pisze:revelation of doom powoli przygotowuje sie do kolejnejnego ataku.
czesc numerow jest juz skonczona a czesc rozbebłana jak zwłoki podczas sekcji.
na dzen dzisiejszy moge powiedziec ze plyta bedzie zgniła , grobowa i mroczna jak 10 letnie zwłoki.
caly czas bedzie to revelation of doom lecz troszke w innym wydaniu. chyba jeszcze bardziej ortodoksyjnym i bezkompromisowym.
planowane wydaniue krazka przez pagan records - wiosna 2009.
Sloth pisze:bedzie surowo..bez zmian....jesli chodzi o sound...no moze troszke bardziej obleśnie...momentami bardzo wolno i ciezko......poprostu mowiac wolne jak kondukt pogrzebowy.przyjebac tez przyjebiemy.....czemu nie...hehe :oops:
nie ma to tamto
-
- postuje jak opętany!
Już słyszałem i jak to boot ;) daje rade.Buła pisze:splitu z Empheris niestety nie słyszałem
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
gdzie się podziały (na na nanana) tamte prywatki (la lalalal)...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;