ANIMA DAMNATA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
vulture
- ultravox
- zahartowany metalizator
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
When Nuclear Lucifer fuck the god in Heaven and Heavenly Whore Upon the Black Shining Moon Lambs Burn In Crematories of Eternal Hell ..kurwa..kolejni popaprańcy.jak powiedział kolega wyzej -śmiech na sali.kabaret po prostu.
proponuje nazwać kolejną ep: olbrzymi czarci penis-molestator [/quote]
[quote][i]Wysłane przez Alsvartr[/i]
Kurwa te tytuły są prześmieszne poprostu xD [/quote]
taka konwencja i chuj. nie ma co sie goraczkowac, tytuly jak najbardziej OK.
When Nuclear Lucifer fuck the god in Heaven and Heavenly Whore Upon the Black Shining Moon Lambs Burn In Crematories of Eternal Hell ..kurwa..kolejni popaprańcy.jak powiedział kolega wyzej -śmiech na sali.kabaret po prostu.
proponuje nazwać kolejną ep: olbrzymi czarci penis-molestator [/quote]
[quote][i]Wysłane przez Alsvartr[/i]
Kurwa te tytuły są prześmieszne poprostu xD [/quote]
taka konwencja i chuj. nie ma co sie goraczkowac, tytuly jak najbardziej OK.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- longinus696
- Gore_Obsessed
KAŻDY inny zespół w Polsce z takimi tytułami MÓGŁBY mnie śmieszyć, ale widziałem koncert parę lat temu. Zresztą zanim obaczyłem na żywca też śmiechu nie było. Dla mnie kolejna płyta może się nazywać "Brązowa Kuleczka", "Otoczak Wypadł Mi Z Tylca", "Koń Zgubić Pączek Z Dupa" albo "Analny Grotołaz Się Zbiesił" - mnie to nie rusza, w przeciwieństwie do muzyki.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- longinus696
Ale w czym niby gorszy jest tytuł: "When Nuclear Lucifer fuck the god in Heaven and Heavenly Whore Upon the Black Shining Moon Lambs Burn In Crematories of Eternal Hell" od kolejnego jednowyrazowego tytułu, który brzmi tajemniczo? Przeczytajcie go sobie jeszcze ze 2 albo 3 razy i poczujcie nadchodzące zniszczenie.
-
mistrzsardu
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Ale w czym niby gorszy jest tytuł: "When Nuclear Lucifer fuck the god in Heaven and Heavenly Whore Upon the Black Shining Moon Lambs Burn In Crematories of Eternal Hell" od kolejnego jednowyrazowego tytułu, który brzmi tajemniczo? Przeczytajcie go sobie jeszcze ze 2 albo 3 razy i poczujcie nadchodzące zniszczenie. [/quote]
tytuly to wstep do zniszczenia jakie jest nam serwowane, jednowyrazowe tytuly tez sie sprawdzaja [VON], jednak do tego zespolu po prostu pasuje taki brudny jezykowy kopniak.
Ale w czym niby gorszy jest tytuł: "When Nuclear Lucifer fuck the god in Heaven and Heavenly Whore Upon the Black Shining Moon Lambs Burn In Crematories of Eternal Hell" od kolejnego jednowyrazowego tytułu, który brzmi tajemniczo? Przeczytajcie go sobie jeszcze ze 2 albo 3 razy i poczujcie nadchodzące zniszczenie. [/quote]
tytuly to wstep do zniszczenia jakie jest nam serwowane, jednowyrazowe tytuly tez sie sprawdzaja [VON], jednak do tego zespolu po prostu pasuje taki brudny jezykowy kopniak.
- longinus696
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- longinus696
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt: