EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: EMPEROR
ja jebie, czytam i nie wierzę,
aż sobie musiałem zarzucić "In the Nigtside..."
ludzie co wy pierdolita, Emperor nie przetrwał próby czasu? w chuj rzeczy nie przetrwało próby czasu, wybitny przykład: "Nemesis Divina", ale muzyka Emperor działa na mnie prawie tak samo jak w 1996, swego czasu słuchałem, kiedy miałem dosyć wszystkiego innego, na zmianę niemal tylko ItNE i DMDS, dla mnie oba są w tym samym stopniu kwintesencją BM
aż sobie musiałem zarzucić "In the Nigtside..."
ludzie co wy pierdolita, Emperor nie przetrwał próby czasu? w chuj rzeczy nie przetrwało próby czasu, wybitny przykład: "Nemesis Divina", ale muzyka Emperor działa na mnie prawie tak samo jak w 1996, swego czasu słuchałem, kiedy miałem dosyć wszystkiego innego, na zmianę niemal tylko ItNE i DMDS, dla mnie oba są w tym samym stopniu kwintesencją BM
Lefthandpathyoga
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nemesis Divina nie przetrwał próby czasu? Zawsze był w tym element kiszki jak i w starym Emperor, ale to klasyk, w przeciwieństwie do późniejszych komedii włącznie z gównianym Rebel Ekstakutanza.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- boroowa
- weteran forumowych bitew
zasada 1: nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiająSo_It_Is_Done pisze:Nemesis Divina nie przetrwał próby czasu? Zawsze był w tym element kiszki jak i w starym Emperor, ale to klasyk, w przeciwieństwie do późniejszych komedii włącznie z gównianym Rebel Ekstakutanza.

a w temacie: zdecydowanie broni się "Emperor", "In the Nightside..." to z perspekywy czasu słaby casio metal, dwójka nierówna, trójka podobnie jak mini, Prometeusz ciut przekombinowany, ale ujdzie
E>IX>>>P>>>>> AttWaD>>>>>>>>>>>>>>ItNE
Ostatnio zmieniony 25-01-2011, 10:59 przez boroowa, łącznie zmieniany 2 razy.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- koreaniec
- w mackach Zła
ok, może to kwestia gustu, optyki, itd. jednemu będzie bardziej robił Satyricon, innemu Emperor, być może to też kwestia sentymentu, ktoś się może oburzyć że w ogóle stawiam koło siebie DMDS i jedynkę Emperor, ale akurat słuchałem ich w tamtych specyficznych czasach na zmianę i mi się bardzo mocno ze sobą uzupełniają,
natomiast, nie mogę przejść obojętnie obok pierdolenia, że "Emperor to w zasadzie nie Black Metal" bo tak gdzieś czytam między wierszami posty chyba Maleficio, brak mi słów... możesz sobie tak myśleć, ale nie rozpowszechniaj tych bzdur
natomiast, nie mogę przejść obojętnie obok pierdolenia, że "Emperor to w zasadzie nie Black Metal" bo tak gdzieś czytam między wierszami posty chyba Maleficio, brak mi słów... możesz sobie tak myśleć, ale nie rozpowszechniaj tych bzdur
Lefthandpathyoga
-
- mistrz forumowej ceremonii
So_It_Is_Done pisze: włącznie z gównianym Rebel Ekstakutanza.

- twoja_stara_trotzky
a ci jak pochłonięci dyskusją na temat wyższości Under the Sign of the Black Mark nad Blood Fire Death i odwrotnie 

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
+1Conflagrator pisze:""Emperor">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>większość BM.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Tobie bliżej do starego pryka, który próbuje odmłodnieć taplając się w alternatywnym gównie.boroowa pisze:zasada 1: nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiająSo_It_Is_Done pisze:Nemesis Divina nie przetrwał próby czasu? Zawsze był w tym element kiszki jak i w starym Emperor, ale to klasyk, w przeciwieństwie do późniejszych komedii włącznie z gównianym Rebel Ekstakutanza.![]()
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
+milion kurwa, i nic się nie zdezaktualizowało, emperor do drugiej płyty wciąż zabija i radzę się z tym faktem jak najprędzej oswoićIhasan pisze:+1Conflagrator pisze:""Emperor">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>większość BM.

- Realista
- weteran forumowych bitew
no raczej.Scaarph pisze:+milion kurwa, i nic się nie zdezaktualizowało, emperor do drugiej płyty wciąż zabija i radzę się z tym faktem jak najprędzej oswoić 8)Ihasan pisze:+1Conflagrator pisze:""Emperor">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>większość BM.
-
- postuje jak opętany!
Chyba "od drugiej płyty"... Wtedy tak. No może od trzeciej.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- koreaniec
- w mackach Zła
niearyman pisze:Chyba "od drugiej płyty"... Wtedy tak. No może od trzeciej.
Lefthandpathyoga
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Ta kapela w zasadzie nie nagrała słabej płyty. Jedynka na przykład wydaje mi się silniejszą płytą niż te 15 lat temu, kiedy jej słuchałem, zatem się nie zestarzała raczej. Z kolei spośród kolejnych płyt ciężko wybrać tę najlepszą osobiście może na równi stawiam Anthems i IX.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Pisałem na ten temat już kilka razy, ale co tam - 'In The Nightside Eclipse' wciąż uważam za zajebistą płytę. Owszem, niektóre partie klawiszy brzmią dziś archaicznie, ale pod względem negatywnych emocji zawartych w tej muzyce taki 'IX Equilibrium', który uważam za płytę dobrą, przy debiucie może spierdalać. Z dwójką podobnie.aryman pisze:Chyba "od drugiej płyty"... Wtedy tak. No może od trzeciej.
- Gore_Obsessed
Być może najlepszą rzeczą dotyczącą tego zespołu jest to:

i nie piszę złośliwie.

i nie piszę złośliwie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Morph
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
Szpajdel stworzył chyba dzieło życia. To "E" jest majstersztykiem.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- panthyme
- w mackach Zła
No jak się "szpadel", przyłoży to wywinie dobrego zawijasa:)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl