ARMAGEDON - wielki powrót?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ARMAGEDON - wielki powrót?
Maksymalnie letni ten nowy ARMAGEDON, biorąc pod uwagę podłe wydanie nie warto tego brać za więcej niż 10 zł.
Yare Yare Daze
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Co to w ogóle za głupie gadanie - bo naszywka, bo naklejka, bo wydanie nie takie... Muzyka się liczy jakby ktoś jeszcze nie zauważył, a ta jest na znakomitym poziomie.
Jester - 10 zł? Nie załamuj mnie...
Jester - 10 zł? Nie załamuj mnie...
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Płyta jest znakomita. Po x-przesłuchaniach klawisze już mi nie przeszkadzaja. Obok Lost Soul to najlepszy polski materiał w tym roku.
-
No, dla mnie obok Asphyx najlepszy comeback ostatnich stu lat 

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
W Warszawie, z tego co pamiętam Armagedon sprzedał cały przywieziony ze sobą merch - czyli wszystkie płyty i t-shirty. A chętnych, którzy odeszli z pustymi rękami również nie brakowało. Death Then Nothing sprawdza się na żywo wyśmienicie, ten powrót to strzał w dziesiątkę. Dla mnie każda płyta może być wydawana w digi packu, jeśli będzie zawierać muzykę na tak wysokim poziomie 

-
- weteran forumowych bitew
na tle takiego np srednio udanego Convent to lata świetlne.oby tego nie zepsuli.condemnation po kilku odsłuchach też jest jest słabsze od armagedon.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Czuję się również w obowiązku wesprzeć stronę admiratorów "Death then nothing" i osaczyć Jestera jeszcze bardziej. 
Dla mnie to triumfalny powrót, konkurencja nerwowo spina poślady i pąsowieje. Po obejrzeniu ich na żywo i przegryzieniu przez nowy album zacząłem się zastanawiać czy to nie najlepsza kapela w historii polskiego Death Metalu. Wśród kilku najlepszych są na pewno.

Dla mnie to triumfalny powrót, konkurencja nerwowo spina poślady i pąsowieje. Po obejrzeniu ich na żywo i przegryzieniu przez nowy album zacząłem się zastanawiać czy to nie najlepsza kapela w historii polskiego Death Metalu. Wśród kilku najlepszych są na pewno.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- hcpig
Ale jaka konkurencja? Światowa? ASPHYX? SUFFOCATION? DYING FETUS? CANNIBAL CORPSE? IMHO dużo ciekawsze płyty z tego roku, zresztą nawet w obrębie samego ARMAGEDON debiut jest znacznie ciekawszy. Osobna sprawa to sposób w jaki wydawane są nagrania tego zespołu - IC albo na taśmie albo reedka na (bodaj zielonym) CD-Rze, nowa w digipacku stylizowanym na zestaw "Happy Meal", a że muza letnia (6,5/10) to i za maks dychę można sobie sprawić tylko po co.
Yare Yare Daze
- Gore_Obsessed
O dzięki Ci, Wielki ARMAGEDONIE, za taką letnią muzę!
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
o tak, gdyby w podobnym stylu miały wrócić np. Lux Occulta, Ghost, Hazael, Betrayer, Magnus etc to by było pięknieAroHien pisze:Płyta jest znakomita. Po x-przesłuchaniach klawisze już mi nie przeszkadzaja. Obok Lost Soul to najlepszy polski materiał w tym roku.
- Gore_Obsessed
Właśnie, Jesterze...paintothebone pisze:Ale jaka konkurencja?

- hcpig
Ha, najpierw była "niezła", już jest "wybitna", niedługo jaka będzie - "epokowa"? :lol: Ktoś się chyba lekko zagalopował.
Dla mnie jest co najwyżej dobra i na tym poprzestanę.
Dla mnie jest co najwyżej dobra i na tym poprzestanę.
Yare Yare Daze
- rob
- w mackach Zła
chłopczyku ty mi tu nic nie pisz o Armagedon, zajmij się lepiej Tic Tac Toe czy jak to się tam pisze, o którym się rozpisywałeś na tym forum, do takich produkcji jesteś stworzony, pa mordeczkopaintothebone pisze:Maksymalnie letni ten nowy ARMAGEDON, biorąc pod uwagę podłe wydanie nie warto tego brać za więcej niż 10 zł.

jebać frajerów
- Gore_Obsessed
rob pisze:chłopczyku ty mi tu nic nie pisz o Armagedon, zajmij się lepiej Tic Tac Toe czy jak to się tam pisze, o którym się rozpisywałeś na tym forum, do takich produkcji jesteś stworzony, pa mordeczko

- kocurejro
- postuje jak opętany!
dobrze pamietaszMajor pisze:W Warszawie, z tego co pamiętam Armagedon sprzedał cały przywieziony ze sobą merch - czyli wszystkie płyty i t-shirty.
spokojnie by zeszlo drugie tyle

- Najprzewielebniejszy
takie cos znalazłem:

- Adrian696
czyli ZAKURWISTY Armagedon i dwa gówna....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
o maj god... moje marzenie sie spelnilo
- aginsiak
- w mackach Zła
Bracia Maryniewscy nie wystąpią jako headliner?? Hhahahah co się porobiło no popatrzcie,jak to ???Nie było nas przez sto lat ,dawaliśmy gówno na tacy i zdechłe kwiaty,a teraz kiedy wrócilismy ,nie gramy jako HVEZDA???szkoda szkoda
Fajna trasa tak w ogole
Fajna trasa tak w ogole
-
- rasowy masterfulowicz
ale fajnie, że będzie jakiś specjalny quest