PUNGENT STENCH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PUNGENT STENCH/DISHARMONIC ORCHESTRA
Ja się zastanawiam jaki to jest papier, z którego jest zrobione to digi. Wagowo to chyba niewiele różni się od koperty z promówką. Mam też wrażenie, że jest tak delikatny, że od samego patrzenia może się uszkodzić ;)
- Wrzesień
- rozkręca się
Jednak płyta z gatunku "fajne, ale...", kiedyś im te rokendrole lepiej wychodziły. No i to stonerowe, zmulone brzmienie, które wszystkim tak się podoba, mnie na dłuższą metę zaczyna drażnić. Nie będzie to moje ulubione PS.
- von Leers
- zaczyna szaleć
Taki "urok" digisraków :/. Chociaż i tak nie jest źle w porównaniu z tym co się odpierdala ostatnimi czasy z niektórymi nowościami :( Ale już była o tym dyskusja. U mnie się jeszcze dziś "Been caught..." i "Club mondo..." pokręcą jak tylko skończę norweski atak na głośniki :).est pisze:Ja się zastanawiam jaki to jest papier, z którego jest zrobione to digi. Wagowo to chyba niewiele różni się od koperty z promówką. Mam też wrażenie, że jest tak delikatny, że od samego patrzenia może się uszkodzić ;)
- COFFIN
Pies walił takie reedycje. Naprawdę już wolałbym to:
https://m.ebay.pl/itm/Pungent-Stench-Be ... nav=SEARCH" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.ebay.pl/itm/Pungent-Stench-Di ... nav=SEARCH" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.ebay.pl/itm/Pungent-Stench-Be ... nav=SEARCH" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.ebay.pl/itm/Pungent-Stench-Di ... nav=SEARCH" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
ruskie reedycje 2017 xDCOFFIN pisze:Pies walił takie reedycje. Naprawdę już wolałbym to:
- COFFIN
Mogą być nawet kambodżańskie i nadal nie zmienia to faktu, że te booty kasują te śmieszne oryginalne reedki.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Tak czasem patrzę na niektóre reedycje i sobie myślę jak bardzo ci wydawcy muszą nienawidzić muzyki i fanów.COFFIN pisze:Mogą być nawet kambodżańskie i nadal nie zmienia to faktu, że te booty kasują te śmieszne oryginalne reedki.
-
Biorąc pod uwagę to, że zespół (którego na dobrą sprawę już nie ma) pewnie niewiele dostanie z tych reedek, to ma to nawet sens. Tak czy siak muszę się dorobić pierwszych biciów w końcu.COFFIN pisze:Pies walił takie reedycje. Naprawdę już wolałbym to:
- Drone
Właśnie rozpakowałem pakę z reedycjami i fakt, że nie są nadzwyczajne te digi, ale też nie są fatalne. Wszystkie teksty są wydrukowane, wszystkie foty z pierwszych wydań też są, choć niektóre pozmniejszane i poupychane jak np. na "Club Mondo Bizarre". Forma graficzna tekstów, fonty i kolorystyka zbliżona do oryginalnych bić.
Co do reedycji w takiej formie, to zaczynam podejrzewać, że jest to spowodowane właśnie ruskim piractwem. Czy zwróciliście uwagę, że nie ma (albo są nieliczne?) piratów w formie digipacków?
Co do reedycji w takiej formie, to zaczynam podejrzewać, że jest to spowodowane właśnie ruskim piractwem. Czy zwróciliście uwagę, że nie ma (albo są nieliczne?) piratów w formie digipacków?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- COFFIN
Gorzej, że tu jeszcze nie o reedycje tylko chodzi. Jakiś czas temu gadaliśmy o licencjach z US - Marduk i Arckanum. O ile Wormwood w europejskim wydaniu digi jest całkiem ok, tak to drugie to bieda w chuj i żenada. Chyba z 5 dych za to dałem w dniu premiery. A tydzień temu dorwałem w końcu pudełkowe wydanie z Moribund. Za 8 euro.knaar pisze: Tak czasem patrzę na niektóre reedycje i sobie myślę jak bardzo ci wydawcy muszą nienawidzić muzyki i fanów.
- COFFIN
Ja mam wrażenie, ci 'producenci' trzaskają te płyty w takiej formie, w jakiej sami by chcieli widzieć wznowienie. Gdzieś padło tutaj ostatnio, że koszt produkcji digi jest paradoksalnie mniejszy, więc może stąd ta zjebana polityka formatowa wydawców.Drone pisze: Co do reedycji w takiej formie, to zaczynam podejrzewać, że jest to spowodowane właśnie ruskim piractwem. Czy zwróciliście uwagę, że nie ma (albo są nieliczne?) piratów w formie digipacków?
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jak digi ma być wydane tak jak np. Vemod czy KSM to nie mam z tym problemu. Natomiast jak płacę 5 dych za płytę i okazuje się być wydana jak ostatni Antaeus czy gówna w postaci 'Drought' i 'Sombre Doom' to ręce opadają, już lepiej zajebać album z neta.
- COFFIN
To są właśnie przykłady, że MOŻNA. Tylko trzeba chcieć. Też już nigdy nie dam żadnej kasy za jakieś badziewie.rmk pisze:Jak digi ma być wydane tak jak np. Vemod czy KSM to nie mam z tym problemu.
- Drone
Jestem w trakcie badania nowej płyty. Pierwszy odsłuch mnie nieco rozczarował, bo poza paroma momentami, nie było oczywistych hitów, ale im więcej tego słucham, tym bardziej mi się podoba. Zarzutów o stonerowość kompletnie nie rozumiem, bo przecież ten zespół zawsze tak grał: weźmy takie kawałki "Happy Re-birthday" z dwójki. Dziś, gdy stoner jest popularny, to się cisną takie porównania, ale to tak naprawdę nie stoner, tylko elementy grania spod znaku TROUBLE czy CIRITH UNGOL.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bo piraci szanują klientów, w tym prawdziwych koneserów :)Drone pisze:Co do reedycji w takiej formie, to zaczynam podejrzewać, że jest to spowodowane właśnie ruskim piractwem. Czy zwróciliście uwagę, że nie ma (albo są nieliczne?) piratów w formie digipacków?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Wszystkie CD Pungent Stench ponownie u Karola SMG
-
Wszystkie razem są po raz pierwszy.Elhaz_77 pisze:Wszystkie CD Pungent Stench ponownie u Karola SMG
Ostatnio zmieniony 27-04-2018, 10:28 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Nie. Były, ale się szybko sprzedały. Sam kupowałem.
-
Jedynka i nowa też?Elhaz_77 pisze:Nie. Były, ale się szybko sprzedały. Sam kupowałem.
-
- w mackach Zła
Tak. Niektóre rzeczy sprzedają się u niego tak szybko, że wiszą tylko chwilę, albo rozchodzą się wśród znajomych i na www nawet się nie pojawiają.
Z mojej strony koniec tematu.
Chciałem tylko dać cynk, że jak ktoś szuka tych płyt, to może śmiało zamawiać :)
Z mojej strony koniec tematu.
Chciałem tylko dać cynk, że jak ktoś szuka tych płyt, to może śmiało zamawiać :)