GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: koniec gorgoroth
a tak a propos, jestem ciekaw czy po ekscesach Kvarfortha Infernal War powtorzyloby wspolne wystepy z Shining ;D jako ze jest to zespol, ktory 'popiera przemoc', to mogloby byc ciekawie, heheh. zwlaszcza, ze pod katem mozliwosci fizycznych panowie z IW wygladaja 'troche' konkretniej niz ekipa Kvarfortha.
Warcrimer? ; ))
Warcrimer? ; ))
this is a land of wolves now
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Czemu mieli by nie zagrać z nimi? Osobiście uważam, że występy u boku Shining zawsze są dobrą promocją:) Bo Shnning to już uznana marka na rynku fonograficznym:)
-
- rasowy masterfulowicz
Ale dokopanie im na scenie tez byloby dobra promocja 

- Riven
- Kontakt:
hehe, newsy bylby na headline'ach wszystkich magazynow ; ))
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Lepsze by było tęczowe logoMaleficio pisze:no staram się, wczuć z temat Gorgoroth:)

- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
raczej sie nie doczekasz zważywszy na fakt że Gorgoroth od czasu pamietnego koncertu w Krakowie nie ma wstępu do Polski to po pierwsze po drugie zalezy który by Gorgoroth miał grac w Polsce ten gdzie jest Ghaal jest juz naznaczony gejotwem natomiast ten reprezentowany przez Infernusa jest okej, po trzecie po chuj ładowac sie na scene i robic do tego szum medialny reklame i chuj wie cos jakiemus gejkowi zeby sobie kaske w kabze nabijał z tego powodu do tego kupujac jeszcze z tego powodu bilet na koncert, spokojnie byłby lepszy pomysł w końcu jada autokarem na koncert co nie czyli jedno auto wysłac na zwiady i zaczaic sie gdzies w lesie ekipą sporotą ze sprzętem i po sprawie, póki co zobaczymy jak panowie poradza sobie na zbliżajacej sie trasie gdzie odwiedza takie gorace tereny jak Rosja, Grecja czy Serbia mam nadzieje ze jakis komitet powitalny nasi słowiańscy bracia zrobiąRiven pisze:ok, w takim raziem z niecierpliwoscia czekam na ich koncert w Polsce i mam nadzieje, ze dotrzymasz slowa. jak dobrze pojdzie to moze nawet w onecie bedziesz))
In a world of compromise...some don't
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Stawiam Ci flachę jeżeli tego dokonaszKAKAESIAK pisze:byłby lepszy pomysł w końcu jada autokarem na koncert co nie czyli jedno auto wysłac na zwiady i zaczaic sie gdzies w lesie ekipą sporotą ze sprzętem i po sprawie

-
- postuje jak opętany!
dawno nie czytałem tak długiego zdaniaKAKAESIAK pisze:raczej sie nie doczekasz zważywszy na fakt że Gorgoroth od czasu pamietnego koncertu w Krakowie nie ma wstępu do Polski to po pierwsze po drugie zalezy który by Gorgoroth miał grac w Polsce ten gdzie jest Ghaal jest juz naznaczony gejotwem natomiast ten reprezentowany przez Infernusa jest okej, po trzecie po chuj ładowac sie na scene i robic do tego szum medialny reklame i chuj wie cos jakiemus gejkowi zeby sobie kaske w kabze nabijał z tego powodu do tego kupujac jeszcze z tego powodu bilet na koncert, spokojnie byłby lepszy pomysł w końcu jada autokarem na koncert co nie czyli jedno auto wysłac na zwiady i zaczaic sie gdzies w lesie ekipą sporotą ze sprzętem i po sprawie, póki co zobaczymy jak panowie poradza sobie na zbliżajacej sie trasie gdzie odwiedza takie gorace tereny jak Rosja, Grecja czy Serbia mam nadzieje ze jakis komitet powitalny nasi słowiańscy bracia zrobiąRiven pisze:ok, w takim raziem z niecierpliwoscia czekam na ich koncert w Polsce i mam nadzieje, ze dotrzymasz slowa. jak dobrze pojdzie to moze nawet w onecie bedziesz))

- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
a ja dawno nie czytałem takich bzdurSome serious shit? pisze:dawno nie czytałem tak długiego zdaniaKAKAESIAK pisze:raczej sie nie doczekasz zważywszy na fakt że Gorgoroth od czasu pamietnego koncertu w Krakowie nie ma wstępu do Polski to po pierwsze po drugie zalezy który by Gorgoroth miał grac w Polsce ten gdzie jest Ghaal jest juz naznaczony gejotwem natomiast ten reprezentowany przez Infernusa jest okej, po trzecie po chuj ładowac sie na scene i robic do tego szum medialny reklame i chuj wie cos jakiemus gejkowi zeby sobie kaske w kabze nabijał z tego powodu do tego kupujac jeszcze z tego powodu bilet na koncert, spokojnie byłby lepszy pomysł w końcu jada autokarem na koncert co nie czyli jedno auto wysłac na zwiady i zaczaic sie gdzies w lesie ekipą sporotą ze sprzętem i po sprawie, póki co zobaczymy jak panowie poradza sobie na zbliżajacej sie trasie gdzie odwiedza takie gorace tereny jak Rosja, Grecja czy Serbia mam nadzieje ze jakis komitet powitalny nasi słowiańscy bracia zrobiąRiven pisze:ok, w takim raziem z niecierpliwoscia czekam na ich koncert w Polsce i mam nadzieje, ze dotrzymasz slowa. jak dobrze pojdzie to moze nawet w onecie bedziesz))

Ja tam bym zagrał i jeszcze bym się napił z nimi po koncercie. W ogóle to wydaje mi się, że wielu ludzi-fanów nie ma dystansu do pewnych rzeczy, postaw w muzyce "metalowej". Ludzie z "hord" black metalowych to zapewne w większości przypadków w prywatnym życiu normalni, nie wyróżniający się zbytnio osobnicy. Opowiadają sobie nawzajem kawały, mają dziewczyny, wychowują dzieci ucząc ich normalnych-życiowych uniwersalncyh postaw. Lubią wieczorkiem zasiąść przed telewizower i obejrzeć jakiś film przy piwku. Chodzą w klapkach po domu i nawet mają kolorowe majtki. Noszą okulary przeciwsłoneczne i próbują rzucić palenie. Muzyka metalowa... koncerty metalowe-black metalowe to tylko teatr... ja nie mówię, że to złe. Wręcz przeciwnie. Zapewne na koncertach, podczas nagrań w studio są "prawdziwi" i utożsamiają się z muzyką... z tekstami i to czują, ale tylko na zasadzie sztuki. Ich codzienne życie to zupełnie inna kwestia i to ich prywatna sprawa zresztą. Oczywiście zdarzają się jakieś jednostki... jacyś nihiliści którzy jak wyjdą z zakładu penitencjarnego to zaraz znów do niego wracają, ale czy tacy ludzi się liczą? co oni znaczą? ilu ich jest?Riven pisze:a tak a propos, jestem ciekaw czy po ekscesach Kvarfortha Infernal War powtorzyloby wspolne wystepy z Shining ;D jako ze jest to zespol, ktory 'popiera przemoc', to mogloby byc ciekawie, heheh. zwlaszcza, ze pod katem mozliwosci fizycznych panowie z IW wygladaja 'troche' konkretniej niz ekipa Kvarfortha.
Warcrimer? ; ))
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
spoko ale nie jedna oj nie jedna raczej cała skrzynke zważywszy na fakt ze musi nasza ekipa liczyc około 20 osób ze sprzetemMajor pisze:Stawiam Ci flachę jeżeli tego dokonaszKAKAESIAK pisze:byłby lepszy pomysł w końcu jada autokarem na koncert co nie czyli jedno auto wysłac na zwiady i zaczaic sie gdzies w lesie ekipą sporotą ze sprzętem i po sprawie
pamietac należy ze Ghaal jak wiekszość homosiów juz nie raz zamaist lac sie na gołe łapy miał ze sobą sprzęt, po za tym jedzie z nimi na trasy N.Baker z on jest raczej słusznej postury, po trzecie nie wiadomo w ile osób by jechali zwazywszy na fakt ze kapela (5 osób) do tego jeszcze muzycy kapel supportujacych (Hate na trase z nimi jedzie, miejmy nadzieje ze wycofają sie w pore słysząc o tych ekscesach Ghaala), techniczni plus Ghaala chłoptasie (chłop długopizdyyyyyyyyyyy na czele) to żartów nie ma
In a world of compromise...some don't
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Chodzą w klapkach po domu i nawet mają kolorowe majtki

juz wiem!!!!!!!!!!!!!! zaloze interes zycia!!!!!!!!!!!!!!! bede bogaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
firme produkujaca odziez codziennego uzytku, bielizne, obuwie... dla black metalowych muzykow!!!!!!!!!!!
ze ja na to nie wpadlem wczesniej!!!!
specjalna seria designerska sygnowana przez Kaosa... ooo!!!!!!!!!! klapki Kubota Kaos designed! wzorowane na kopytach kozy!
Wy to bardziej death metalowcy jesteście
Ale jeśli chodzi o black metalowców to oni naprawde są tacy sami jak my. Tez naprzykłąd srają. O tak:

i zdejmują majtki jak czują że chce im się srać, siadają szybko na muszli - białej, nie czarnej i balas śmierdzący im z dupy wychodzi. I też mają takie fajne, przyjemne uczucie jak się wysrają.
tutaj sa jacyś młodzi blackmetalowcy

ale i tak im śmierdzi z kutasów jak nie umyją pare dni.

Ale jeśli chodzi o black metalowców to oni naprawde są tacy sami jak my. Tez naprzykłąd srają. O tak:

i zdejmują majtki jak czują że chce im się srać, siadają szybko na muszli - białej, nie czarnej i balas śmierdzący im z dupy wychodzi. I też mają takie fajne, przyjemne uczucie jak się wysrają.
tutaj sa jacyś młodzi blackmetalowcy

ale i tak im śmierdzi z kutasów jak nie umyją pare dni.
- Riven
- Kontakt:
hahaahha, niezle 
zwlaszcza ten wyrostek z kosa i koszulka DEICIDE budzi groze ;D

zwlaszcza ten wyrostek z kosa i koszulka DEICIDE budzi groze ;D
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Pieszczochy założone na bluzy robią wrażenie 

-
- postuje jak opętany!
Twoja nowa fota, czy to Lee, a może Szmatan

-
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, spłakałem się ze smiechu. Dzięki.Analripper pisze: klapki Kubota Kaos designed! wzorowane na kopytach kozy!
- OD-BYT
- rozkręca się
- Kontakt:
Do pedalstwa w BM mam stosunek ambiwalentny. Z jednej bowiem mstrony jestem podręcznikowym przykładem homofoba, a z drugiej - czyż homoseksualizm nie jest pogwałceniem Boskich Praw ?
A tak już nieco bardziej poważnie, to chuj kładę na orientację muzyków, z których tfurczością mam kontakt. A, że ani Shining, ani drugi Gorgoroth mi się nie podobał, to tylko swiadczy o moim dobrym guście.

A tak już nieco bardziej poważnie, to chuj kładę na orientację muzyków, z których tfurczością mam kontakt. A, że ani Shining, ani drugi Gorgoroth mi się nie podobał, to tylko swiadczy o moim dobrym guście.

-Najdroższy libertynie - powiedziałam - a więc lubisz tyłek !
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
http://muzyka.interia.pl/metal/news/iko ... 1202861,47 kolejny ciepły czciciel szatana 

- Riven
- Kontakt:
jak to kolejny?
btw, czy ktos zwrocil uwage na nazwisko Ghaala?
btw, czy ktos zwrocil uwage na nazwisko Ghaala?
;D(..) przekonuje Gaahl, którego prawdziwe nazwisko brzmi Kristian Eivind Espedal.