BEHERIT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: Beherit to...
Śmieszny jesteś, Mayhem po DMDS nie istnieje. To co zaczeli kombinować, rozumiem, może mieć dla kogoś muzyczną wartość, może i były w tym pomysły, ale to nie ta kapela, zostało logo. Beherit powrócił z grubej rury i mimo, że nigdy nie uważałem tego za kult, to teraz uważam, bo to najlepszy powrót w bm jaki znam.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Wypierdalaj buroku co gówna słucha za sto dolców za jakieś pierdy, ty małpo zarzygna, pizdo rusko z cięmiężnych rejonic warszawki ty, ty kurwiu z dupy już nawet nie wiem kogo. Kto to kurwa wpuszcza takich ludzi, tu nie bibliolteka miejska.
Yare Yare Daze
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Że co?
Dobrze, że takie cioty jak ty nie rozumieją black metalu.
Dobrze, że takie cioty jak ty nie rozumieją black metalu.
- hcpig
Ty pojebie, black metal to nie jakieś kurwa pierdy za przypieckiem, a "Chimera", "Grand..." i "Wolf's..." - to jest muzyka a nie szczanie na taśmę i opylanie tego za tysiąc bagsów, siedź cicho nic się nie odzywaj.
Yare Yare Daze
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Bulwersujesz się prześmiesznie pedałku. Wsadź se w kapcie te Chimery i ten cały cyrk, którym stał się Mayhem po śmierci liderów.
Ci co są wjebani w bm, wiedzą że Engram to perwers, a cipki dryfujące w awangardowym gównie będą zawsze narzekać, że to za mocne, za prymitywne, za mało rozrywkowe itd. Jesteś cipą i pośmiewiskiem nawet na tym śmiesznym forum.
Ci co są wjebani w bm, wiedzą że Engram to perwers, a cipki dryfujące w awangardowym gównie będą zawsze narzekać, że to za mocne, za prymitywne, za mało rozrywkowe itd. Jesteś cipą i pośmiewiskiem nawet na tym śmiesznym forum.
- twoja_stara_trotzky
LOL! jaki pojedynek w wadze piórkowej dziś 

- hcpig
Ty parchu, buroku wygrzebany z pizdy nawet z bliska niezidentyfikowanej, "Chimera" to awangarda??
Ty wargo sromowa, taka mała, o taka gilsdo, co pierdoli pierdoli i skończyć nie może. W dupe se wsadź te vlady tepesy i innego gówna, bo takim frajerom żenią ten syf za grubą kasę - wyruchali cie w dupę w ten sposób, więc jesteś pedałem
I tzw. "przychlastem" z zacięciem kałżernym.

Yare Yare Daze
- Morph
- Kontakt:
Jakie to jazdy po KarmiDrone pisze:Kogut jester wziął dzisiaj jakiś dopingtwoja_stara_trotzky pisze:LOL! jaki pojedynek w wadze piórkowej dziś

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
spokojnie chłopcy...chyba nie jest aż tak źle z powrotem Beherita.mozna się spierać co do zamiarów Holocausto,ale np taki numer jak Suck my blood, toć to czyste zło!podobnie jak All in Satan....takiego Black Metalu juz nie grają.dzisiaj.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Karmi? Chciał by, zjadł Pawelka z Aierkoniakiem...Morph pisze:Jakie to jazdy po KarmiDrone pisze:Kogut jester wziął dzisiaj jakiś dopingtwoja_stara_trotzky pisze:LOL! jaki pojedynek w wadze piórkowej dziś
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Powiedział fan Satyricon czy innego badziewia.black_lava pisze:spokojnie chłopcy...chyba nie jest aż tak źle z powrotem Beherita.mozna się spierać co do zamiarów Holocausto,ale np taki numer jak Suck my blood, toć to czyste zło!podobnie jak All in Satan....takiego Black Metalu juz nie grają.dzisiaj.
- Skaut
ale jakiemu ciężarowi? Kurwa, co on ma odradzać kult jakiś? Pojebane m^slenie. OAC jest dobry eksperymentem, ale bez przesady. Ta płyta nie jest niestety takim ciosem jak GDOW.
"Engram" to bardzo dobra płyta, tylko jester, przez swoje śmieszne 7 przesłuchań właściweie znow utwierdziłęs nas w przekonaniu że nie parrzy sz prze z pryzamt muzyki tylko jakis glupich kultów srutluów oczekiwań. Płyta jest transowa, snaczków na niej dużo, tylk o w mniej oczywistych miejsacach. NAwet odtatni kawałek ,ma takie. Akle jak się kalkuluje i apodchozidzi analitycznie, to takie kaiwatki se pónizuej pisze.
"Engram" to bardzo dobra płyta, tylko jester, przez swoje śmieszne 7 przesłuchań właściweie znow utwierdziłęs nas w przekonaniu że nie parrzy sz prze z pryzamt muzyki tylko jakis glupich kultów srutluów oczekiwań. Płyta jest transowa, snaczków na niej dużo, tylk o w mniej oczywistych miejsacach. NAwet odtatni kawałek ,ma takie. Akle jak się kalkuluje i apodchozidzi analitycznie, to takie kaiwatki se pónizuej pisze.
Coś tam było! Człowiek!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
nazwanie ciebie idiotą byłoby nobilitacją,więc zamknij jadaczkę i sluchaj mutiilation.So_It_Is_Done pisze:Powiedział fan Satyricon czy innego badziewia.black_lava pisze:spokojnie chłopcy...chyba nie jest aż tak źle z powrotem Beherita.mozna się spierać co do zamiarów Holocausto,ale np taki numer jak Suck my blood, toć to czyste zło!podobnie jak All in Satan....takiego Black Metalu juz nie grają.dzisiaj.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Pewnie, że posłucham. Ty jesteś za grzeczny na taką muzykę, więc słuchaj Satyricon. Od Beherit też powinieneś się trzymać z daleka.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jestem na poziomie drugiego kawałka...i już wiem, że jest to zajebista płyta. nie chce mi się rozkminiać jak to ona się ma do starszych beheritów, ale to jest kawał zajebistego śmierdzącego ścierwa! oj, nieprędko włączę coś innego hehe
aha, i brzmienie ma jakieś takie, sam nie wiem...dobre, za dobre heh. ale jakoś mi to pasuje do tych zajebistych kultowych riffów
to jakby odkrywać amerykę na nowo
aha, i brzmienie ma jakieś takie, sam nie wiem...dobre, za dobre heh. ale jakoś mi to pasuje do tych zajebistych kultowych riffów

to jakby odkrywać amerykę na nowo

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Z kolejnymi przesluchaniami jest coraz lepiej. Plyta jest bardzo transowa, i powoduje w mojej lepetynie pozytwne ( znaczy negatywne
) wibracje. Wczesniej sie zastanawialem czy kupowac teraz juz nie, ba, wlasnie kupilem-hehe

A ja jednak zdecydowałem, że posłucham jak kupię. Btw, zabawny był dzień premiery - dostałem -naście linków z nowym BeheritemAroHien pisze:Z kolejnymi przesluchaniami jest coraz lepiej. Plyta jest bardzo transowa, i powoduje w mojej lepetynie pozytwne ( znaczy negatywne) wibracje. Wczesniej sie zastanawialem czy kupowac teraz juz nie, ba, wlasnie kupilem-hehe

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
Od kogo? Chyba nie od proboszcza?Warcrimer pisze:A ja jednak zdecydowałem, że posłucham jak kupię. Btw, zabawny był dzień premiery - dostałem -naście linków z nowym BeheritemAroHien pisze:Z kolejnymi przesluchaniami jest coraz lepiej. Plyta jest bardzo transowa, i powoduje w mojej lepetynie pozytwne ( znaczy negatywne) wibracje. Wczesniej sie zastanawialem czy kupowac teraz juz nie, ba, wlasnie kupilem-hehe