No i stąpa twardo po ziemi. Płyta też mi się podoba. Nie jest to taki cios obuchem, jak Monotheist, ale pewna "przyzwoitość" jest moim zdaniem zachowana.Riven pisze:zajebisty wywiad. a raczej fragment - bardzo jestem ciekaw calosci. gosc ma leb na karku jak nigdy.
TRIPTYKON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Triptykon
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no wlasnie jest tam znacznie mniej megalomanii (ktora w jego wypadku w zasadzie nigdy mi nie przeszkadza) niz zwykle i tyle mowi o sprawie z Martinem tylko dlatego, ze dziennikarzyna naciska... a i tak odnosi sie do goscia z szacunkiem.
Ciekawe wlasnie co Ain ma do powiedzenia o calej sprawie i nowej plycie.
edit: lubie czytac wypowiedzi Warriora z jeszcze jednego powodu - zajebiscie operuje jezykiem angielskim. lepiej niz wiekszosc muzykow, dla ktorych jest to jezyk ojczysty.
Ciekawe wlasnie co Ain ma do powiedzenia o calej sprawie i nowej plycie.
edit: lubie czytac wypowiedzi Warriora z jeszcze jednego powodu - zajebiscie operuje jezykiem angielskim. lepiej niz wiekszosc muzykow, dla ktorych jest to jezyk ojczysty.
this is a land of wolves now
-
Może go (Martina) w końcu jakiś dziennikarzyna przydybie i się dowiemy.
- twoja_stara_trotzky
ja gościa nie mogę czytać, jest bardziej pretensjonalny niż tabun Maleńczuków.
- Riven
- Kontakt:
nie wiem gdzie Ty widzisz pretensjonalosc w tym fragmencie. pretensjonalny to jest Nergal.
- twoja_stara_trotzky
Nergal też jest pretensjonalny.
- Riven
- Kontakt:
tak ze 2x bardziej, a biorac pod uwage dorobek Tomka, to z 200x.
- twoja_stara_trotzky
ty też jesteś pretensjonalny.
- Riven
- Kontakt:
- Skaut
- Riven
- Kontakt:
no i chuj, ze tak powiem? poza tym - wcale nie na kolanie (nie wiem jak to wywnioskowales) - po prostu sporo materialu napisal pod nowa plyte CF - kapela sie rozpadla - dokonczyl pod nowym szyldem... akurat w tym nie widze nic zlego.
- Skaut
ja widzę, zamiast rozwoju masz stagnacjęRiven pisze:no i chuj, ze tak powiem? poza tym - wcale nie na kolanie (nie wiem jak to wywnioskowales) - po prostu sporo materialu napisal pod nowa plyte CF - kapela sie rozpadla - dokonczyl pod nowym szyldem... akurat w tym nie widze nic zlego.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
generalnie tak. nie w 100%, bo jest tu troche nowych elementow i jednak odrobine inny klimat.
nie wiem, moze jestem malo wymagajacy, ale jak slysze ten frostowy bend z TAKIM brzmieniem to mam ciary i tyle.
poza tym wokal jest mistrzowski bez zadnego 'ale', w tej chwili nie potrafie wskazac lepszego (chodzi mi o ostatnio wydane plyty metalowe)
nie wiem, moze jestem malo wymagajacy, ale jak slysze ten frostowy bend z TAKIM brzmieniem to mam ciary i tyle.
poza tym wokal jest mistrzowski bez zadnego 'ale', w tej chwili nie potrafie wskazac lepszego (chodzi mi o ostatnio wydane plyty metalowe)
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re:
A może nie tyle stagnację, a co coś w rodzaju etapu przejściowego? Zobaczymy co nastepnego zmajstruje. Album jest o 2 klasy gorszy od Monotheist, ale sprawia radochę, bawi, to jest najważniejsze.Skaut pisze:ja widzę, zamiast rozwoju masz stagnacjęRiven pisze:no i chuj, ze tak powiem? poza tym - wcale nie na kolanie (nie wiem jak to wywnioskowales) - po prostu sporo materialu napisal pod nowa plyte CF - kapela sie rozpadla - dokonczyl pod nowym szyldem... akurat w tym nie widze nic zlego.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Riven
- Kontakt:
lubisz Ramma Gay , a to ma byc niby powodem do wstydu? zluzuj 

-
- rasowy masterfulowicz
Nie no nie przesadzajmy 
przychylam się do opinii, że jest to 'etap przejściowy'.

- Skaut
dla mnie etapem przejściowym był udział w 1349 i jak widać nic z tej lekcji Tom nie wyniósłWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:A może nie tyle stagnację, a co coś w rodzaju etapu przejściowego? Zobaczymy co nastepnego zmajstruje. Album jest o 2 klasy gorszy od Monotheist, ale sprawia radochę, bawi, to jest najważniejsze.Skaut pisze:ja widzę, zamiast rozwoju masz stagnacjęRiven pisze:no i chuj, ze tak powiem? poza tym - wcale nie na kolanie (nie wiem jak to wywnioskowales) - po prostu sporo materialu napisal pod nowa plyte CF - kapela sie rozpadla - dokonczyl pod nowym szyldem... akurat w tym nie widze nic zlego.

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
a ja jestem zdania, ze przy odpowiednim naglosnieniu GOETIA rozniesie kazdego, bez wzgledu na jakiekolwiek - nawet uzasadnione - zarzuty wobec tej plyty.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Wyniósł (zabrał) wenę z 1349 ale zgubił po drodze do domuSkaut pisze: dla mnie etapem przejściowym był udział w 1349 i jak widać nic z tej lekcji Tom nie wyniósł

Ostatnio zmieniony 29-03-2010, 23:47 przez Kingu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Dajmy mu czas, kilka lat. Przemyślimy wtedy sytuację. Na razie słucham, zapuszczam, poznaję, badam, sprawia radochę (szczególnie ten banalny My Pain, który wprowadza nieco różnorodności), fajne to. No fajne.streetcleaner pisze:Nie no nie przesadzajmy
I dream of colour music,