TSJUDER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: TSJUDER
Co do życia w norwegii przytoczę tylko pewną ciekawostke, moj kuzyn ma 3 dzieci i zone która pracuje jako asystentka u bormana, sam postanowił się skoncentrować na swoim projekcie muzycznym i nie chodzi do pracy juz ze 3 lata :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Ten kuzyn nie jest dobrym przykładem, bo jasno wynika z opisu, że nie utrzymuje się TYLKO z grania muzyki.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
powiedziałem ze to tylko ciekawostka !
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Ciekawostką jest fakt, że ostatnio odkryto nowe i potężne złoża gazu i ropy u wybrzeży Norwegii. Także bogaty, będzie jeszcze bogatszy i mimo skrajności klimatycznych determinujących życie w tym kraju, to kto wie , czy nie należałoby w obecnej sytuacji spojrzeć czulej w kierunku północny.
http://paliwa.inzynieria.com/cat/1/art/29258
Polecam także lekturę książki opisujące "problemy" Norwegii
http://sklep.krytykapolityczna.pl/sklep ... cts_id=268
http://paliwa.inzynieria.com/cat/1/art/29258
Polecam także lekturę książki opisujące "problemy" Norwegii
http://sklep.krytykapolityczna.pl/sklep ... cts_id=268
Pozytywnie zaskoczył mnie ten nowy Tsjuder. Spodziewałem się czegoś o wiele słabszego, a przesłuchałem cały album bez ziewania i spoglądania na zegarek. Nie wiem czy jest odrobinę lepszy czy gorszy od poprzedniej, bo dawno "Desert Northern Hell" nie słuchałem, ale generalnie daje radę.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Daje bardziej niż ostatnie Taake i Gorgoroth. Ostatnio dobre albumy z Norwegii nagrali jeszcze 1349, Satyricon i Burzum. Helheim, Limbonic Art i Dimmu Borgir mi nie podeszły, jakoś się nie popisali.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Może akurat wstrzeliło się w Twoje zapotrzebowanie, bo ja nie jestem w stanie znaleźć na tej płycie ani jednego przyciągającego elementu. Poprzednia bardzo zacna.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
też tak miałem za pierwszym razem, słuchałem cicho i mnie nie ruszyło,stwierdziłem że to słabizna. po kilku razach jak odpaliłem i podkręciłem gałkę mnie rozjechało. jeden z najlepszych krążków w gatunku w tym roku bez dwóch zdań.
Przeciętniak, ale względnie podoba mi się. " Fra en Råtten Kiste" ładna piosenka.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
a co proponujesz z Norwegii z tego roku?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Stek z wieloryba i pocztówkę z Tromsoe.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
myślę że bardziej pozamiatał Vintersorg i Falkenbach, przezajebiste płytki. Belphegor, Vreid i Anaal Nathrakh jako takie, Forgotten Tomb i Samael to na pewno największe porażki tego roku.
- COFFIN
Pöstmörtem pisze:a co proponujesz z Norwegii z tego roku?
;)Pöstmörtem pisze: Vintersorg i Falkenbach, przezajebiste płytki. Belphegor, Anaal Nathrakh jako takie, Forgotten Tomb i Samael .
'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Coffin do coffin!535 pisze:nie tylko z Norwegii.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
wtf
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- COFFIN
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
tych dwóch ma problem ze zrozumieniem tekstu najwyraźniej.