Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Twój Wujek pisze:I być musi - najważniejsze to dictvm moje! Azaliż czemużeś waszmości nie zatopił żelaza prabogów w trzewiach niewiernych krzyżowców? Toć bajanem jesteś ino, co lutnię pieści czy jakoby wój chrabry ruszasz czasem do boju? W snach jeno? W snach?! Biada kieleckiemu żelazu...
rozdaliśćże!
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
mysticcum pisze:Najwyższy czas żeby Kelthuz dzięki jakiejś kapłance Arjów odkrył wreszcie Sekrety Kurhanów i wylał trochę Surowej Stali ze swych lędźwi.
Baczyć jeno powinien, by miecz zawczasu z pochwy wydobyć. Potomstwo powite przerwać mogłoby męża owego bajania i zniweczyć w proch wszelaką przyszłą karjeryję.
mysticcum pisze:Najwyższy czas żeby Kelthuz dzięki jakiejś kapłance Arjów odkrył wreszcie Sekrety Kurhanów i wylał trochę Surowej Stali ze swych lędźwi.
Baczyć jeno powinien, by miecz zawczasu z pochwy wydobyć. Potomstwo powite przerwać mogłoby męża owego bajania i zniweczyć w proch wszelaką przyszłą karjeryję.
problem będzie waszmość gdyż słyszy sie na litwie i w koronie jakoby kuśka tego gagatka krótka była, zmarszczona i krzywa jako ogon u odyńca. krotochwile nadto takie on takie wygłasza i facecje sowizdrzał jeden wyczynia ze raczej ze świnskiej piczy dane bedzie mu w jego folwarku małmazyje wyjadać niz niewiesciego gniazdka zakosztować. niechaj zatem dalej wśród kieleckiej grubianitas szmoncesy wyśpiewuje ku uciesze gawiedzi a nie do pochędóżki sie zabiera. dajcie mu panie dobry boże zdrowia.
white_pony pisze:
problem będzie waszmość gdyż słyszy sie na litwie i w koronie jakoby kuśka tego gagatka krótka była, zmarszczona i krzywa jako ogon u odyńca. krotochwile nadto takie on takie wygłasza i facecje sowizdrzał jeden wyczynia ze raczej ze świnskiej piczy dane bedzie mu w jego folwarku małmazyje wyjadać niz niewiesciego gniazdka zakosztować. niechaj zatem dalej wśród kieleckiej grubianitas szmoncesy wyśpiewuje ku uciesze gawiedzi a nie do pochędóżki sie zabiera. dajcie mu panie dobry boże zdrowia.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Kurt pisze:
Wywal "trochę", z całą resztą się zgadzam. Obracanie w żart nieudolności/strachu/zakłopotania/bezradności (a co mamy w tym przypadku? O tym już zadecydujcie sami, we własnym zakresie) to - parafrazując Trotzky'ego - znana strategia kobiet i tchórzy.
bardziej interesujący jest stopień atencji, jakim obdarzasz z kolegami ten temat, ale niech już czytelnicy zadecydują sami, we własnym zakresie, o jakim poziomie przegrania życia to świadczy
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
KelThuz pisze:dla niepolskich siermięgów przygotowany materiał edukacyjny
Nie mój cyrk, nie moje małpy, ale naprawdę nie da się tego zbyt długo słuchać. Wokal to jest jakiś żałośliwy zaciąg kastrowanego prosiaka. No i w chuj to kwadratowe. Ale jak rozumiem najważniejsza jest konwencja. Nic to, że wsiowa.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)