DISMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: DISMA
Byłoby bardzo miło... czekam!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://www.metalinjection.net/politics/ ... o-drop-off" onclick="window.open(this.href);return false;
Piękna lekcja tolerancji.
Piękna lekcja tolerancji.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zahartowany metalizator
numer nie ścina z nóg, fajny wstęp i fajna połowa, odnoszę ponadto wrażenie, że ulepili utwór z paru lepszych i gorszych sampli, za to brzmienie jest w końcu optymalne - wszystko buzuje, trzęsie się i gotuje. dawnom już nie słyszał tak sugestywnej produkcji. no i w pracy nowego bębniarza nareszcie wyraźnie słychać Incantation, szczególnie z okresu z Roe, czyli najlepszość, i brzydszego brata Tardy'ego - tego za zestawem perkusyjnym ;)
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Tymczasem Craig mimo pierdyliona oświadczeń, że on może kiedyś, ale teraz to już nie, poszedł grać na Hot Shower ze zreaktywowanym Sturmfuhrer.DISMA has parted ways with our vocalist, Craig Pillard.
The decision was mutual and the reasons are no secret. We will move on and finish writing the next album and complete it when a suitable replacement is found.
We thank you all for your support over the years!
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wreszcie jakieś optymistyczne wieści od zespołu:
"New album material is in the works. We have been working hard on it for a while now. We have exciting news for longtime fans of Disma that we will announce when the time is right."
"New album material is in the works. We have been working hard on it for a while now. We have exciting news for longtime fans of Disma that we will announce when the time is right."
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
"Tow̲ards The M̲egalith̲" to zajebisty album.
Szkoda, że dopiero niedawno poznałem, bo widzę, że jest problem z dostaniem fizycznego nośnika.
Szkoda, że dopiero niedawno poznałem, bo widzę, że jest problem z dostaniem fizycznego nośnika.
Ostatnio zmieniony 12-01-2021, 19:10 przez Panopticon, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nazisty słuchasz? Jak to tak? Legitymacja konfy w markowym portfelu jest? Xddd idsdeeeeee rofl.LOL.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Akurat znałem ale nieważne.
Tomek ty zapierdoliłeś całe forum polityką także IKSDEEEEEEDEDEDE
Tomek ty zapierdoliłeś całe forum polityką także IKSDEEEEEEDEDEDE
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo