FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: FURIA
do rzeczy
ktoś oglądał?
jakieś wiekopomne zdania padły w tym wywiadzie?
było o Heideggerze,Schopenhauerze czy choćby o Art Brut ?
^^^ .o. jaki tajming…
sam sobie wyrobię zdanie w taki razie
ktoś oglądał?
^^^ .o. jaki tajming…
Poro
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Druga noga idzie po lesie - kwintesencja.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Po obejrzeniu wywiadu myślę, że Nihil to prawdziwy, szczery artysta. To co mówi wraz z jego sztuką jest bardzo spójne. Duże propsy. Ból dupy jest bo to wszystko jest znacznie powyżej przeciętnej scenowej black metalowego getta.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

- pr0metheus
ja widzialem, krynica madrosci ten nihilAscetic pisze:do rzeczy
ktoś oglądał?
^^^ .o. jaki tajming…
niech to miejsce niebawem zniknie
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Ja ogladałem i wywiad czy też pogadanka bardzo spoko. Na luzie i bez pozerki.
A kto nie widział to badajta - https://vod.tvp.pl/28508969/michal-kuzniak
A kto nie widział to badajta - https://vod.tvp.pl/28508969/michal-kuzniak
- Ascetic
ja tam czekam na recenzję Plastka ;-) już się szykuję na zjazd pod biurko. wyłożyłem sobie kocyk, coby krzywdy sobie nie zrobić tam padając ze śmiechu ;-)pr0metheus pisze:ja widzialem, krynica madrosci ten nihilAscetic pisze:do rzeczy
ktoś oglądał?
^^^ .o. jaki tajming…
z mojej strony:
1. Orbitowski momentami jakby się śmiał z Nihila - słabo to wyglądało
2. myślę, że mimo wszystko wiedza na temat nihilizmu/ (pustki) Pana Nihila jest pobieżna. a szkoda. posłuchałbym.
3. co do pytań, jakie były takie były (żadne novum), ale dla mnie on potrafi "otworzyć" rozmówcę. np. ten zabieg. jestem ziom. też chodziłem po lasach - gdzieś tam.
4. zdziwieniem Orbiowskiego mejnstirmowością BM jestem mocno zdziwiony. myślę, że pobieżnie łapie scenę.
5. ostatnie pytanie po grubasie. taka korpo zabawa. moja interpretacja: chciał skompromitować przepytywanego.
6. a przed ostatnim pytaniem, była bardzo ożywiona rozmowa. Panowie wskoczyli na fale. przypomniały mi się fajne rozmowy o muzyce np. z 20 letnim moim "siostrzeńcem". widać, że w jakims tam stopniu żyją tym. wiadomo Orbitowski mniej. mi się ten moment bardzo podobał. pomijając ewidentne mielizny powiedzmy intelektualne. ale to rozmowa jak napisał powyżej Dude bez spiny. fajny fragment.
mimo wszystko Nihil mocno na plus. a wypowiedz typu; "jestem lasem" "jestem dziwakiem" czy jak to tam szło. trzyma się swojej kreacji. naturalne i zrozumiałe. taka konsekwencja. przecież nie powie, że robi sobie jaja z odbiorów jego muzyki. poza tym może w to wierzy. jego brocha.
Poro
- pr0metheus
Nie wiem czy na plus, ale w połowie już mi się nie chciało słuchać tego pierdolenia, a przecież nie był to dlugi wywiad.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Ascetic
P. nie będę Ciebie namawiał do oglądania. Spokojnie, inni się tutaj znajdą. Ja do tego klubu nie należę …pr0metheus pisze:Nie wiem czy na plus, ale w połowie już mi się nie chciało słuchać tego pierdolenia, a przecież nie był to dlugi wywiad.
Poro
-
- weteran forumowych bitew
Proste.WaszJudasz pisze:Druga noga idzie po lesie - kwintesencja.
Bardzo fajna rozmowa, Nihil super gość i rzeczywiście artysta, tak po prostu.
Grrrówno!
-
Dobrym pomysłem byłoby założyć temat Wywiady -gdzie można wklejać ciekawe rozmowy zarówno z muzykami, aktorami, osobami z branży muzycznej, filmowej, kimkolwiek-chyba ,ze taki już jest?
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
- postuje jak opętany!
Wyczekując wyjścia z roboty poświęciłem te 21 minut mojego czasu na przesłuchanie rozmowy. I w zasadzie mam dwie obserwacje:
1. cała masa wątków, początkowo poruszonych, została zostawiona ot tak sobie... więc jaki jest sens zadawania pytań, skoro po krótkiej, dość enigmatycznej odpowiedzi, odpuszczamy rozmówcy i przechodzi do innego zagadnienia?
2. z jednej strony TV to zło, więc w sumie zgodzę się na wywiad w ... hmmm ... TV ?
Ale ogólnie lubię Furię.
1. cała masa wątków, początkowo poruszonych, została zostawiona ot tak sobie... więc jaki jest sens zadawania pytań, skoro po krótkiej, dość enigmatycznej odpowiedzi, odpuszczamy rozmówcy i przechodzi do innego zagadnienia?
2. z jednej strony TV to zło, więc w sumie zgodzę się na wywiad w ... hmmm ... TV ?
Ale ogólnie lubię Furię.
- Hatefire
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... ce+wywiady" onclick="window.open(this.href);return false;tomaszm pisze:Dobrym pomysłem byłoby założyć temat Wywiady -gdzie można wklejać ciekawe rozmowy zarówno z muzykami, aktorami, osobami z branży muzycznej, filmowej, kimkolwiek-chyba ,ze taki już jest?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy