BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: BURZUM
ostatni mozesz sobie odpuscic, ale Belus niezly jest
-
- weteran forumowych bitew
Dużym plusem Belus jest to, iż chociaz album ten doskonale się wpasowuje w formułe BURZUM, to nie stanowi bezpośredniej kontynuacji żadnego z wcześniejszych albumów (najbliżej będzie do Filosofem, ale to jednak nie jest to samo podejście). I podoba mi się klimat: taki chłodny, wilgotny, leśno-porankowy. Jest las, jest ciemnośc przed świetem, jest wilgoć, nawet tańczące brodate trolle i pohukujący Varg udający że jest sową (Sverddans), wszystko jest.
Ogólnie udany powrót.
Ogólnie udany powrót.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- empir
- zahartowany metalizator
Niepotrzebnie. Dwie ostatnie to bardzo dobre płyty.Blackwinged pisze:Po 2 ostatnie jakoś nie sięgnąłem,boję się rozczarowania po powrocie na scenę.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja bym nawet zaryzykował i stwierdził, że "Belus" jest zajebisty! Płyta, która kręci się w moim odtwarzaczu nader często i którą stawiam na równi z "Filosofem" i "Hvis Lyset Tar Oss". Do "Fallen" miałem na początku stosunek ambiwalentny, ale Maria przekonał mnie, że to album co najmniej dobry. :-).0ms pisze:ostatni mozesz sobie odpuscic, ale Belus niezly jest
all the monsters will break your heart
- pr0metheus
- nicram
- manieczki
tych dwóch fot nie widziałem albo mnie pamięć zawodzi

może ktoś przetłumaczy hm?

może ktoś przetłumaczy hm?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Husar
typek se siedzi na farmie i ma wyjebane. a my zapierdalamy i chuj. na chleby i inne jedzenia ofkorz.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- rasowy masterfulowicz
- Mol
Cos w ten desen, dodatkowo raz na jakis czas wjebie sie w skarpetach do studia, nagra cos i wraca na farme. ;)Husar pisze:typek se siedzi na farmie i ma wyjebane. a my zapierdalamy i chuj. na chleby i inne jedzenia ofkorz.
-
- w mackach Zła
i Fallen i Belus to bardzo dobre płyty
- Xapapote
segreguje śmieci. ekolog, znaczy lewak. :)
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Holi shit!Holi pisze:i Fallen i Belus to bardzo dobre płyty
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Wasa Husman to też chleb, ino inszy troche. Poza tym w kuchni Varga norweski klasyk - brązowy kozi ser z Gudbrandsdalen.Bambi pisze:Bo on nie je chleba, tylko wase jakąś.
Tekst przy zdjęciu:
Przyjemne spędzanie czasu w domu: Bergeńczyk bardzo lubi swój nowy dom. Na zdjęciu przygotowuje jedzenie dla swojego syna. - Dzieci to świetna sprawa. Cieszymy się, że ponownie zostaniemy rodzicami, mówi Vikernes.
Tak :) w tej ilości nie do przełknięcia, nawet dla miłośnika serów, straszne gówno.Aegir pisze:Wasa Husman to też chleb, ino inszy troche. Poza tym w kuchni Varga norweski klasyk - brązowy kozi ser z Gudbrandsdalen.Bambi pisze:Bo on nie je chleba, tylko wase jakąś.
Tekst przy zdjęciu:
Przyjemne spędzanie czasu w domu: Bergeńczyk bardzo lubi swój nowy dom. Na zdjęciu przygotowuje jedzenie dla swojego syna. - Dzieci to świetna sprawa. Cieszymy się, że ponownie zostaniemy rodzicami, mówi Vikernes.
Powyższe zdjęcia tłumaczą "twórczy" zapał i pośpiech, byłego mistrza doskonałej ciemności.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
bo black metalowiec nie moze przeciez jesc chleba i chodzic w klapkach <facepalm>
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- grot
tylko surowe mięso i glany, cóż poradzisz.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
- postuje jak opętany!
Tzn. w jakiej ilości? Myślisz, że Vikernes chce synkowi pół kostki brązowego sera na kawałek posmarowanego masłem chrupkiego chleba położyć? Poza tym brązowy ser jest bardzo ok. :)535 pisze:Tak :) w tej ilości nie do przełknięcia, nawet dla miłośnika serów, straszne gówno.
- Mol
Black metalowiec to w ogole jedzen nie powinien jesc...maciek z klanu pisze:bo black metalowiec nie moze przeciez jesc chleba i chodzic w klapkach <facepalm>