Jak zwykle kupuję nowe płyty ulubionych zespołów w okolicach premiery, to gdy wychodził Rites to sobie pomyślałem, że chuj, kupię taniej po jakimś czasie. I co? Kupiłem dużo drożej rok temu.
NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: NILE
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Rozdział o tym, jak nie zostać powieszonym do góry nogami na palu w podziemiach i zmuszonym do jedzenia odchodów przez cztery małpy.

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no w końcu jakoś to brzmi, a nie plastik jak na poprzedniej 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑29-05-2024, 07:30
Rozdział o tym, jak nie zostać powieszonym do góry nogami na palu w podziemiach i zmuszonym do jedzenia odchodów przez cztery małpy.![]()
Z początku myślałem, że to radosna twórczość własna, ale dopiero po chwili uświadomiłem sobie, że tak faktycznie brzmi ten tytuł....
Widzę, że skład im sie trochę zmienił.
Utwór na razie średni, może być, brzmienie mi nie do końca pasuje. Zobaczymy co dalej...
-
- weteran forumowych bitew
- Żułek
no w sumie takie ciepłe kluchy ten kawałek ale płyte posłuchać jednak trzeba 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Zaraz tam trzeba. Nic nie trzeba.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Niestety nabieram obaw co do tej nowej płyty....
- Żułek
i pyk 

-
Ja tam nowy Nile kupuje , najlepiej krytykować nawet nie słuchając .
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ja chyba najpierw przesłucham, zanim kupię. Ten ostatni kawałek całkiem dobry.r o b e r t pisze: ↑21-08-2024, 10:26Ja tam nowy Nile kupuje , najlepiej krytykować nawet nie słuchając .
-
Tez tak myśle oby był to powrót wściekłości z albumów 1-3 . Szkoda , ze nie ma wielkoluda w składzie już od lat , Z utęsknieniem czekam na koncerty promujące nowy album . Dawno Nile na żywo nie widziałem ostatnio lata temu we Wrocku . Wtedy rozwalili w pył , no i pyszne piwo było .Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑21-08-2024, 14:49Faktycznie jak dotąd ten najlepszy z nowej płyty. Taki trochę jakby z czasów Dallasa.
- Żułek
wypożyczalnie zapraszająJimmy Boyle pisze: ↑21-08-2024, 22:07Ja chyba najpierw przesłucham, zanim kupię. Ten ostatni kawałek całkiem dobry.r o b e r t pisze: ↑21-08-2024, 10:26Ja tam nowy Nile kupuje , najlepiej krytykować nawet nie słuchając .