Sam jesteś prowokacja. Zespół nie jest dnem, są kiczowate intra i outra, całość nie jest jednak totalną kupą.COFFIN pisze:Grubo:DNawet nie chcę mi się wierzyć, że ten temat to coś innego, niż prowokacja:PKarkasonne pisze: Przyznacie jednak, że pojawienie się czasem takiego tematu do bicia jest dobre na odreagowanie, czyż nie?
Aasgard [Black Metal-Grecja]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: Aasgard [Black Metal-Grecja]
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Co w związku z tym? Jest zespół z greckich Aten który gra taką muzykę jaką każdy słyszy. Co dalej? Będziecie się teraz brandzlować nad swoją psaudo-intelektualną paplaniną na forum? Nawet jeśli chłopaki czują się tak jak czuje się każdy gówniarz kopiujący patenty sprzed dwóch dekad to robią więcej od was. Grają, wydają, fotografują się, ktoś o tym pisze (bez względu na to co), więc mają przewagę. Wiem że to trywialne i równie dobrze można by robić w tej chwili wszystko co będzie miało jakichkolwiek wydźwięk, jednak takie nabijanie się z fot i pisanie kąśliwych komentarzy do opisu zespołu jest gorszą wioską niż nazwy i teksty zespołów z podziemia.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Następny piętnastolatek się trafił. Sceniczna prezencja gościa z Shining - be. Dresy i make up - ok. Weź już może idź sobie.
'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
Spoko, 1 września blisko ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- COFFIN
Na szczęście:D Już pomijam wstęp do tego tematu ;)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No czas najwyższy ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Nie ma to jak klimat polskich forów metalowych. Posłuchaj najpierw muzyki, potem się wypowiadaj, mi też wydaje się komiczne pozowanie w dresach, problem w tym że najpierw posłuchałem ich muzyki a potem założyłem temat, a wiem że 90% z was to tylko polaczkowe pieniactwo które szuka rozrywki i zabija czas więc wasze opinie można między bajki włożyć.COFFIN pisze:Następny piętnastolatek się trafił. Sceniczna prezencja gościa z Shining - be. Dresy i make up - ok. Weź już może idź sobie.
- COFFIN
Jak dorośniesz, to zrozumiesz, że dresy nie są trv. Nara. Ps. Jebać Nargaroth, czy jak to się tam zwie.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Lol... dorastać nie muszę, Nargaroth też skądś wiedzę na temat muzyki czerpał i część jego dyskografii nie jest zła. Tobie polecam zaprzestanie miażdżenia przyrodzenia i relaks bo widzę że forum i megalomania, pomieszana z życiowymi porażkami odbijają się na psychice.
Jeszcze raz- nawet jeśli pryszczate małolaty pozują w dresach (ten drugi ma skórę, dżinsy i glany) to robią więcej od was. W Internecie każdy jest true i każdy może chlapnąć co chce, na płytach już nie.
Jeszcze raz- nawet jeśli pryszczate małolaty pozują w dresach (ten drugi ma skórę, dżinsy i glany) to robią więcej od was. W Internecie każdy jest true i każdy może chlapnąć co chce, na płytach już nie.
- COFFIN
Żeby zostać psychologiem, trzeba osiągnąć odpowiedni wiek, pójść na studia, i przestać jeździć na brudstock. Przestać słuchać tego zabawnego niemiaszka tez się kiedyś nauczysz. Nie martw się, może się uda :)Wolfkhan pisze:Tobie polecam zaprzestanie miażdżenia przyrodzenia i relaks bo widzę że forum i megalomania, pomieszana z życiowymi porażkami odbijają się na psychice.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Nie chce mi się nawet odpisywać tego typu ludziom którzy po ilości postów i kilku wypowiedziach mają już wyrobioną opinię na temat osoby która je wklepuje w klawiaturę. Jesteś zwykłym prostakiem który pisze w wątku o zespole którego nawet nie słyszał z racji tego że jest na wierzchu. Daj sobie spokój, możesz mnie obrzucić gównem, wyzwać od kiepów, wieśniaków, debili, kretynów a ja tego i tak nie wezmę do siebie. Jestem sobą, nie polaczkiem który wierzy w to że ma misję i że ktoś podcierając dupę w kiblu marzy o audiencji w moim śmietniku. P.S. pierdol się ;)
Wracając do Aasgard - ich muzyka kojarzy mi się z Nargaroth i Falkenbach (Niemcy), a pochodzą z Grecji. Dziwne mają inspirajcyje.
Wracając do Aasgard - ich muzyka kojarzy mi się z Nargaroth i Falkenbach (Niemcy), a pochodzą z Grecji. Dziwne mają inspirajcyje.
- COFFIN
Bravo ;) Przeczytaj to, co napisałeś i się zastanów, jeśli potrafisz w ogóle...
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Zastanawiam się codziennie. Wiem że taki kretyn jak ja w ogóle nie powinien odpisywać na twój szlachecki, królewski-aryjskiej krwi post, jednak jak widzisz świat leje moczem na takie intelektualne miernoty jak ty i zezwala na to żeby zwykły tekst robił ci gówno z i tak gówno wartego mózgu.
Napiszesz w końcu coś o muzyce zespołu o którym jest temat czy dalej będziesz wylewał swoje polactwo-prostactwo mocując się z tekstem?
Napiszesz w końcu coś o muzyce zespołu o którym jest temat czy dalej będziesz wylewał swoje polactwo-prostactwo mocując się z tekstem?
- COFFIN
Nie chce mi się, poczytałem twoje wylewne piśmiennictwo i mam dość. Muzyka tych klaunów byłaby ponad moje siły. Bye.
- Lykantrop
Masz kompleks na punkcie polskości?Wolfkhan pisze:Nie ma to jak klimat polskich forów metalowych. Posłuchaj najpierw muzyki, potem się wypowiadaj, mi też wydaje się komiczne pozowanie w dresach, problem w tym że najpierw posłuchałem ich muzyki a potem założyłem temat, a wiem że 90% z was to tylko polaczkowe pieniactwo które szuka rozrywki i zabija czas więc wasze opinie można między bajki włożyć.COFFIN pisze:Następny piętnastolatek się trafił. Sceniczna prezencja gościa z Shining - be. Dresy i make up - ok. Weź już może idź sobie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Na punkcie polskiego wpierdalania nocha we wszystko i wszędzie. to nie kompleks, to prawda.
Kocham Cię kolego. :)COFFIN pisze:Nie chce mi się, poczytałem twoje wylewne piśmiennictwo i mam dość. Muzyka tych klaunów byłaby ponad moje siły. Bye.
- COFFIN
Aaa, manieczki, to nie zakładaj innych kont, ok ? Ps. kolegów szukaj gdzieś indziej.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Dobrze guru. tymczasem przesłuchaj chociaż jednego utworu tej grupy, poza tym, że cała masa postów z buraczanego intelektu się posypała o muzyce CIIIIIIIIISZAAAAAAAA.
- COFFIN
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Kocham Cię, Jezus Cię kocha, Bóg Cię kocha, nie martw się. :)