DEMONIC SLAUGHTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEMONIC SLAUGHTER
Przepraszam....
Czy reszta płyty jest równie zajebista jak ten kawałek?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- olo1972
- postuje jak opętany!
Ups!To ja całkiem w plecy jestem,bo tylko''jedynkę''posiadam,czyli już dwie przegapiłem:(
- Perversor
- zaczyna szaleć
Abel and Kain to z 2 albumu, "Soulless god's Creation" :) wydanego w Hell is Here i mniej, więcej numery na tej płycie są klimatem podobne :)manieczki pisze:Przepraszam....
3ci "Revelations of Death" jest bardziej prostszym, dosadnym kopem w ryj, tak mi się przynajmniej wydaje.
-
- postuje jak opętany!
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
nie łam się. ja przegapiłem istnienie tego zespołu. puściłem sobie na jutubie i mnie nie zachęciło. nie wychwyciłem elementów które miałyby mnie zachęcić do zapoznania się z resztą materiału.olo1972 pisze:Ups!To ja całkiem w plecy jestem,bo tylko''jedynkę''posiadam,czyli już dwie przegapiłem:(
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
nie, no to jest słabe.
-
- weteran forumowych bitew
to fajnie sobie rozmawiacie

https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Twoja opinia jest niemal jak komplement, dzięki!Pöstmörtem pisze:nie, no to jest słabe.
- Góral
- w mackach Zła
Ktoś się orientuje, z jakiego horroru jest sampel na początku "Towards the Unseen" z Revelations of Death? Swoją drogą bardzo fajny album.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- Perversor
- zaczyna szaleć
"Beyond the Door": :)
- Góral
- w mackach Zła
W takim razie trzeba obejrzeć. Senkju.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Perversor sam go wybierał :)
tak apropos tej płyty. Dzięki uprzejmości Helltrashera, zagościł oryginał na moim regale i w odtwarzaczu. Przyznam szczerze, że bardzo mile mnie ta płyta zaskoczyła. Można by powiedzieć nieszablonowe obecnie granie, które niejednemu może się spodobać. Ma coś w sobie ta płyta co sprawia,że słucha się jej na prawdę dobrze. Wokalowo rzeczywiście w niektórych momentach można mieć skojarzenia z niesławnym Węgrem, Atillą zwanym, nie mniej całość brzmi na prawdę dobrze.
Wcześniejsze płyty jakoś nie zaciekawiły mnie tak, jak ostatnie dziecko Demonic Slaughter. Będę wracał do tej płyty na pewno ... bo warto.
tak apropos tej płyty. Dzięki uprzejmości Helltrashera, zagościł oryginał na moim regale i w odtwarzaczu. Przyznam szczerze, że bardzo mile mnie ta płyta zaskoczyła. Można by powiedzieć nieszablonowe obecnie granie, które niejednemu może się spodobać. Ma coś w sobie ta płyta co sprawia,że słucha się jej na prawdę dobrze. Wokalowo rzeczywiście w niektórych momentach można mieć skojarzenia z niesławnym Węgrem, Atillą zwanym, nie mniej całość brzmi na prawdę dobrze.
Wcześniejsze płyty jakoś nie zaciekawiły mnie tak, jak ostatnie dziecko Demonic Slaughter. Będę wracał do tej płyty na pewno ... bo warto.
- Perversor
- zaczyna szaleć
Akurat tutaj druga połowa DS (Xaos) wybrała ten motyw. :) Nawet chyba ma ten film na oryginalnym VHS-ie.Ihasan pisze:Perversor sam go wybierał :)
Niedługo będzie niespodzianka kolejna w postaci 29-minutowego MCD "Dark Essence", tym razem mniej Węgra, więcej psychodelii i sporo Norwegii lat 90. Taka zapowiedź nowej nadchodzącej powolnymi kroczkami następnej pełnej CD. Na perkusji w MCD młoda krew z Throneum.
- beastov23
Trzeba ustąpić miejsca. :)Perversor pisze:tym razem mniej Węgra
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Perversor
- zaczyna szaleć
:) nie pasowałby :) inna kwestia ze styl Atilla podjebał Big Bossowi :) z debiutu Root.
- beastov23
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Dobre info.Perversor pisze:Niedługo będzie niespodzianka kolejna w postaci 29-minutowego MCD "Dark Essence", tym razem mniej Węgra, więcej psychodelii i sporo Norwegii lat 90. Taka zapowiedź nowej nadchodzącej powolnymi kroczkami następnej pełnej CD. Na perkusji w MCD młoda krew z Throneum.
XO byś kopnął by Sytris jeszcze nowy nagrał. :)
Ten nowy numer z MySpace jest wg mnie masa ok!
- lucass
A ja czekam na swoją kopię cierpliwie, waść Perversorze, ale każdy ma swoje granice. :D Więc miej to na uwadze, mógłbyś dać D. on do Krakowa za tydzień się wybiera i mi ją przekaże. Pasi? :D
LEGALISE DRUGS & MURDER
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
A wiecej kawalkow jest jeszcze lepszych, he he. No i o Sytris mozna powiedziec, ze muzyka gra, a ptaki spiewaja. :)Ihasan pisze:XO byś kopnął by Sytris jeszcze nowy nagrał :)
Ten nowy numer z MySpace jest wg mnie masa ok!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
w sytris XO tylko wokaluje, to nie jego projekt
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;