DENOUNCEMENT PYRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DENOUNCEMENT PYRE
Tak właśnie czułem, że DP oceniłeś przez pryzmat IB właśnie. Swoją drogą, sprawdzę w Garazelu, czy jeszcze mają, to dorzucę to do Martire.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
U Hyltrasza jeszcze jest jak coś. Ale warto wciągnąć taki zestawik, masz w jednej paczce najlepszą płytę 2012 i 2013 r. :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
A to nie Riwendż królowało w Twoim rankingu za 2012r.? ;) Spoko loco, sprawdzę sobie i jedno, i drugie, choć nie wiem, kiedy znajdę na to czas. Ostatni stosik (płyt) wprawdzie już podpalony, jednak zajął się słabo, i do tej pory tylko się tli (choć intencji mojej jest w tym ilość znikoma).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
W poprzednim roku ex aequo zwyciężyli: Martire, Revenge i Gospel of the Horns. Teraz jeszcze żałuję, że Om tam zabrakło, ale oni ostatecznie by jakoś tak nietwarzowo wyglądali w tym gronie :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Jak się ma nowa płyta do debiutu? Bo ten zapamiętałem jako niezły, ale daleko za kangurzą czołówką...
- Lykantrop
Ma się tak, że jest gorzej. Australijska dzicz ustąpiła miejsca modnym, szwedzkim patentom ala Watain of Perdition. No generalnie gówno jakieś totalne to, to nie jest, ale zainteresować się można jeśli naprawdę nie ma lepszych alternatyw i pomysłu na życie :)ImP pisze:Jak się ma nowa płyta do debiutu? Bo ten zapamiętałem jako niezły, ale daleko za kangurzą czołówką...
-
- postuje jak opętany!
Sprawdzam właśnie próbki. Jest ok, ale nie czuję nagłej potrzeby zakupu. A alternatyw na szczęście nie brakuje, sama Australia dostarcza każdego roku minimum kilka mocnych ciosów :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trzeci album "Black Sun Unbound" wyjdzie w wakacje.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Świetny album
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- TheDude
^ Kozacki track i klip też pasujący do takiego czadu!!!
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Muzycy Denouncement Pyre pogrywają sobie też w zespole HUNTERS MOON, który pod koniec 2021 wydał pełniaka.