VIOLENT FORCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VIOLENT FORCE
Wyszło +/- 20 osób. Przy tylu osobach jedyną zniżkę jaką mogę dostać to 10%. Chyba, że jeszcze coś ktoś chce z wydawnictw MMP.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
A w jakich cenach? 19.99? :)))
Chodzi o inne reedki w digi? Nie pamietam ile oni tego wydali, ale kilka się znajdzie, np. Dragon "Horda Goga" (z dwoma wersjami językowymi), oba Carnivore (jeśli nie kupię innych wydań od jednego z forumowiczów), coś się pomyśli...Lykantrop pisze:Wyszło +/- 20 osób. Przy tylu osobach jedyną zniżkę jaką mogę dostać to 10%. Chyba, że jeszcze coś ktoś chce z wydawnictw MMP.
- Lykantrop
Wszystko cokolwiek wydali i mają na stanie - http://www.metalopolis.pl
Wrzucajcie mi pozycje, które byście chcieli i ślijcie na maila lkntrp@gmail.com - umówmy się, że do niedzieli, godziny 20 jest deadline. Poślę zapytanie i zobaczymy jaką zniżkę ugram. W każdym razie dla 20 sztuk płyty Violent Force nie ma co i czym się targować za bardzo. :-)
Wrzucajcie mi pozycje, które byście chcieli i ślijcie na maila lkntrp@gmail.com - umówmy się, że do niedzieli, godziny 20 jest deadline. Poślę zapytanie i zobaczymy jaką zniżkę ugram. W każdym razie dla 20 sztuk płyty Violent Force nie ma co i czym się targować za bardzo. :-)
W przypadku reedycji polskich kapel jakoś bardziej są chętni na ew. zniżki albo po śmierci głównodowodzącego obierają inną taktykę i strategię sprzedażową.aniola pisze:A w jakich cenach? 19.99? :)))
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Kurde, tak patrząc na ichnie propozycje promocji w przypadku takiego choćby "The Wretched Spawn" z kwoty 63 pln na 43 pln to się nie chce przeglądać więcej.
support music, not rumors
-
No wlasnie, myslalem o Wolf Spider.Lykantrop pisze:W przypadku reedycji polskich kapel jakoś bardziej są chętni na ew. zniżki albo po śmierci głównodowodzącego obierają inną taktykę i strategię sprzedażową.aniola pisze:A w jakich cenach? 19.99? :)))
-
- starszy świeżak
To ja też chętnie sztukę wezmę
- brb
- postuje jak opętany!
nie wiem czy wciaz aktualne ale pisze sie na 1 sztuke
-
Zamowienie poszlo
- Lykantrop
Ok, jutro, najpóźniej wtorek napiszę jak jest. Teraz zamówienie opiewa na prawie 30 sztuk, więc nóż widelec coś z tego wyjdzie. Tylko babka z którą się targuję jakoś taka mniej przychylna do fajnych zniżek, jak to kiedyś tam bywało.
-
Może teraz kto inny odbierze? :)))
- Husar
-
Lyk. czwartek mamy?
- Lykantrop
Tak Dziubasa od chujów się wyzywało, a prawda jest taka, że razem z nim skończyły się metal boxy i atrakcyjne rabaty przy wholesale'ach. Rabat jest możliwy, ale nie większy niż 15-20% (taki przedział podaję, bo nie wiem czy wszyscy którzy się zadeklarowali gotowi są sfinalizować transakcję). Wyszło mniej więcej 40 różnych płyt z oferty MMP. Jeśli wszystkim takie warunki pasują to możemy działać dalej...
Sorry, że dopiero teraz piszę, ale musiałem się przedstawić Vincentowi w Warszawie, a przy okazji złapać za cyca syrenę. Trochę to trwało.
Sorry, że dopiero teraz piszę, ale musiałem się przedstawić Vincentowi w Warszawie, a przy okazji złapać za cyca syrenę. Trochę to trwało.
-
Z bolem serca odpadam wypadek losowy/Dzieki za inicjatywe,mam nadzieje ze bede jedyny.Przy okazji ponawiam pytanie o cene 2 Destroyers???
- Husar
-
No zapomnialem o temacie.Dzis V.F. oraz wyprzedaz po 14,99 trafilem w sklepie nie dla idiotow(tylko 16 tytulow)
- Husar
w ktorym media? wziales kilka kopi dla kolegow z forum?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
Sorki bylo tylko po sztuce!W Walbrzychu.Sam w to nie wierze