VENDETTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: VENDETTA
W pełni zgadzam się z Ultravoxem. Dodam, że debiut VENDETTA kasuje tak hołubiony tu PROTECTOR.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Wybaczam Ci, bo dziś jest Wigilia Bożego Narodzenia.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Xapapote
he he he dobre :)
+10 za lotność
+10 za lotność
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
O boziuniu...Gore_Obsessed pisze:W pełni zgadzam się z Ultravoxem. Dodam, że debiut VENDETTA kasuje tak hołubiony tu PROTECTOR.
Ja jakoś nigdy nie przekonałem się do starych płyt tego zespołu. Nie chodzi nawet o 'kwadratowość' bo ta mi absolutnie nie przeszkadza ale ichnia jest dodatkowo jakaś taka miękka i zupełnie nie przekonywująca. Natomiast Hate zapamiętałem jako całkiem niezły album więc i nową płytę będę musiał sprawdzić.
Tak jest!ultravox pisze:Przecież to właśnie kwadratowość jest zajebista, im bliżej grania w stylu gay area tym gorzej ;)
Jedynka Vendetta bardzo ok, ale niestety nie znam nic innego. Kiedyś sobie kupię.
Nie nie, w skrócie to widzę, że matematyka była drugą pasją Twojego wuefisty.aginsiak pisze:w skrócie to sprawa ma sie tak
DESTRUCTION =KREATOR >>>>>>>>>>>>>SODOM >>>>>>>>DEZTROYER,ASSASSIN,VIOLENT FORCE,WICCA,VENDETTA>>>>>>>>>>gówno sto >>> EXUMER
dzieki za uwage
- Xapapote
Exumer na dwóch klasycznych LP to potęga. obok Sodom i Protector zdecydowanie moi ulubieni teutońscy metaliści
Osobnik w masce i wszystko jasne. Faktem jest, iż kiedyś ubecy udawali księży, a wuefiści matematyków, ot durny czas.
- Xapapote
E tam, mój wuefista z liceum to był fajny koleś. Przez 4 lata w zasadzie tylko grałem w kosza i on to doceniał. Nie to co inni kaprale-sadyści. :)
Ja miałem super goscia w podstawówce, notabene po tułaczce w kilku liceach trafiłem pod jego skrzydła, bo w podstawówce (podczas mej tułaczki) utworzyli liceum, historia i ja wraz z nią zatoczyliśmy koło, trochę chuligan byłem, to pewnie przez wspomnianych przez Ciebie kaprali sadystów, ale jednak amatorów. Dobry wywód w temacie o TYM akurat zespole , bo TYCH czasów dotyczy.
- Xapapote
Ekzakli. W ostatniej klasie podstawówy moim wychowawcą był też wuefista i też super gość. Słuchał Accept, Ironów, AC/DC. Pamiętam, że przegrałem sobie od niego m. in. "Metal Heart". :)535 pisze:Dobry wywód w temacie o TYM akurat zespole , bo TYCH czasów dotyczy.
Zobacz co dziś znalazłem: :)

- Xapapote
Przypominam przedostatni album VANDETTA - Hate. Jedna z najlepszych thrash metalowych płyt, nagranych w ciągu ostatnich 10 lat. Jak ktoś ominął to warto obadać - ze starą Vendettą nie ma wiele wspólnego więc warto dać szansę, nawet jeśli czuje się niechęć do ich klasycznych płyt. Muzyka raczej pod Megadeth, Metallica niż stare Kreator czy Sodom.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Nowy album wyjdzie 24 lutego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
i wyszedł ;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
myślałem ze dali se spokój a tu nowa płyta 
pewnie sprawdze jak wyjdzie ale po tym kawałku wiele se nie obiecuje

pewnie sprawdze jak wyjdzie ale po tym kawałku wiele se nie obiecuje

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-

Premiera 14 lipca 2023 r.