DESECRESY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
DESECRESY - Arches of Entropy
Dla mnie, jako fana Slugathor swietna rzecz!!! No i sa konotacje ze Slugathor, wiec jeszcze lepiej!! Do tego swietna okladka!!! Ugh!

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DESECRESY
Nowa płyta "The Doom Skeptron" w drodze:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
I to jest bdb news!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
ołłł jeahh. manieczki wiesz co masz ze mna robic :DDD
-
Nowy kawałek:
http://www.myspace.com/desecresy
Xtreem Music planuje wydanie albumu na lato, co oznacza, że pewnie wyjdzie pod koniec roku.
http://www.myspace.com/desecresy
Xtreem Music planuje wydanie albumu na lato, co oznacza, że pewnie wyjdzie pod koniec roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- winterforest
- postuje jak opętany!
W czerwcu ma być premiera. Kolejny kawałek:
Na myspace jest jeszcze jeden z nowej płyty. The Sleep Of Titans. Dla mnie moc. Czekam na całość.
Na myspace jest jeszcze jeden z nowej płyty. The Sleep Of Titans. Dla mnie moc. Czekam na całość.
- maciek z klanu
XTREEM wezmie moje pieniazki w tym roku do tego to
- Mol
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
Dotarl !!! W tym tygodniu bede we wtorek w katowickim media !!!! A w sobote w bielsku, wiec bede mial prawie wszystko dla was misiaczki :)) Dam znac na pm.
-
Ludzie!!! Ale ta płyta jest zajebista! Lepsza od jedynki o lata świetlne. Jakie potężne brzmienie, jakie doomowe smaczki, co za wspaniały wokal! Tym razem oprócz starej, fińskiej szkoły zawodowej death metalu mamy tu echa Bolt Throwera czy dwójki Loudblast. Pewnie po kolejnych przesłuchaniach (a album nie jest prosty jak drut by go odgadnąć od razu) odkryję coś jeszcze.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Coś na miarę Slugathora? Bo jedynkę zapuściłem swego czasu w celach podglądowych, ale odłożyłem i zapomniałem o tym, a poprzedni zespół panów z Desecresy bardzo lubię.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
- Adrian696
dwójka niszczy przepisowo
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Lepsze.Bolt pisze:Coś na miarę Slugathora? Bo jedynkę zapuściłem swego czasu w celach podglądowych, ale odłożyłem i zapomniałem o tym, a poprzedni zespół panów z Desecresy bardzo lubię.
- Bolt
Trudno mi w to uwierzyć, tym prędzej obadam w takim razie.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- YNKE
- w mackach Zła
Potwierdzam, druga płyta Desecresy to total death-doom annihilation! Zajebista rzecz, dzisiaj ta płyta zrobiła ze mnie w aucie pasztetową, kompletnie mnie zmieliła znaczy.Pacjent pisze:Ludzie!!! Ale ta płyta jest zajebista! Lepsza od jedynki o lata świetlne. Jakie potężne brzmienie, jakie doomowe smaczki, co za wspaniały wokal! Tym razem oprócz starej, fińskiej szkoły zawodowej death metalu mamy tu echa Bolt Throwera czy dwójki Loudblast. Pewnie po kolejnych przesłuchaniach (a album nie jest prosty jak drut by go odgadnąć od razu) odkryję coś jeszcze.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Lykantrop
No no no, na dwójce jeszcze bardziej się oddalili od swoich korzeni, tj. Slugathor i Desecresy zaczęło nabierać własnego, niepowtarzalnego smaku. Nie spodziewałem się po nich AŻ TAK dobrej płyty.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rattlehead
Bardzo dobra pozycja w tym roku. 'Skuteczniejsza' niżeli dobry debiut.
support music, not rumors
- Sybir
Od paru dni często się u mnie dwójeczka kręci - takie granie to ja rozumię :D Na razie nic nie wskazuje na to, żeby mi się to miało prędko znudzić.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Morbid Marcin
swietny krazek i okladka roku. po debiucie jakos nie mialem wielkiego cisnienia, ale druga plyta naprawde pyszna.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- maciek z klanu
a ja po debiucie mialem mega ciśnienie, ale moim zdaniem nagrali plyte tylko bdb, a nie zajebista - jak debiut.