PROCLAMATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
Re: PROCLAMATION
^^ a ja nie. Taki scenariusz był do przewidzenia już zanim zabrali się za nagrywanie tegoż albumu. Ten zespół nie ma NIC co mogłoby zaskoczyć. Ileż można w kółko to samo gać. Mogliby dać sobie spokój po pierwszej płycie. Na żywo też nic specjalnego.
- Góral
- w mackach Zła
Początkowo niby zespół mu "zabronił", ale skoro ruscy zrobili wyciek, to i tak pewnie już było bez znaczenia, hehe.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
ciekawe czego-organów czy laski na wokalu!!!Maleficio pisze:slabiocha, oczekiwalem czegos wiecej
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- ultravox
- mrwth
- zaczyna szaleć
Materiał jest konkretny chociaż jak dla mnie trójka lepiej wbija. Liczyłem na brzmienie między 2 a 3, wyszło coś koło 1, ale znam osoby, którym właśnie takie brzmienie Proclamation podoba się najbardziej. Zatem mamy Proclamation, jest już Revenge, szykuje się Demoncy i jeszcze Black Witchery niech coś dokurwi, a na grudzień 2012 zmiecie nas soniczne tsunami. Jebany Happy End.
-= Pasażer Balonu =-
- Góral
- w mackach Zła
BW ma dojebać materiał "Live & Reh". Dlugograjami zaatakują jeszcze Witchrist, Diocletian, Necroholocaust, Nuclear Magick i Nyogthaeblisz. To będzie bardzo mocny rok.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- mrwth
- zaczyna szaleć
Bombowo! Tego ostatniego na literę eN nie znam, ale zaraz obcykam temat.
-= Pasażer Balonu =-
- Góral
- w mackach Zła
Łap próbki.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- Godplayer
- w mackach Zła
Diocletian i Witchrist biera w ciemno, a z pozostałych najbardziej interesuje mnie debiut w dużym formacie Necroholocaust. Swoją drogą niegłupio by było, jakby ktoś rozsądny wpadł na pomysł by zebrać do kupy ich numery z tych wszystkich splitów, których trochę Kanadyjczycy już natłukli. Takie coś też biera w ciemno. :)Góral pisze:Dlugograjami zaatakują jeszcze Witchrist, Diocletian, Necroholocaust, Nuclear Magick i Nyogthaeblisz. To będzie bardzo mocny rok.
- Góral
- w mackach Zła
Te 7ki Necroholocaust już mnie wkurwiają. Ledwo się kupi jedną, to już wychodzą dwie następne.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- Godplayer
- w mackach Zła
He he , ja mam tylko jedną , więc jakoś daje radę .
- metalized
- weteran forumowych bitew
- mrwth
- zaczyna szaleć
Ja trzymam kciuki za Nuclear Magick. Diocletian i BW nie zawiodą. Necroholocaust też bardzo okej, ale Nyogthaeblisz musi popracować nad taktyką ; )
-= Pasażer Balonu =-
- Scaarph
- metalized
- weteran forumowych bitew
A ja nadal nie mam tej płyty. Nie ma kasy nie ma Procy:-(wszystko przez kanalie geodety jedne niedobre- ile to by było płyt za to co wzięli ode mnie .
P.J.E.C.
- mrwth
- zaczyna szaleć
Dla mnie wszystkie płyty Proclamation rozkręcają się w połowie, co nie oznacza, że te pierwsze trasy są jakieś kulawe. "Psalms of Mortification" czy tytułowy "Nether Tombs..." to bardzo celne hity. Gary w "Hatred Sacrament" wydzierają żywcem z demosów. Jedyne czego można się czepiać, to brzmienie podobne do pierwszych pozycji. Dziwny zabieg skoro dwójka i trójka rozpierdalały, ale wcale nie jest penisowo : )kregozmyk pisze:A ja mam chyba jakąś depresję i strasznie mi smutno, bo wynudziła mnie ta nowa płyta. Posiadam ich wszystkie studyjne materiały i mam wrażenie, że nie tyle zatrzymali się w miejscu, co po prostu się uwstecznili.
-= Pasażer Balonu =-
do 1 jedynki na pewno bym nowego albumu nie porównywał. wcześniej było trochę monotonnego rzępolenia, tutaj raczej słychać, że kawałki są bardziej przemyślane i można je bez problemu odróżnić po paru odsłuchach. ogólnie muzyką (?) tego zespołu ciężko się jakoś nadmiernie zachwycać, ale nie ma to jak zapuścić sobie któryś z krążków w ramach rozgrzewki przed machaniem łbem do czegoś ambitniejszego
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Brzmienie na nowej płytce sobie pożyczyli od kolegów z Teitanblood i od razu lepiej. W sumie poprzednie krążki jakoś specjalnie mną nie pozamiatały i uważałem ich bardziej za tło dla Black Witchery, Morbosidad czy Revenge, ale ta nowa chociaż się do zmiany zdania nie przyczyni to trzeba przyznać, że wyróżnia się od poprzedniczek na plus.
EDIT: Nie, to jednak nie tylko brzmienie. To jest po prostu Teitanblood worship.
EDIT: Nie, to jednak nie tylko brzmienie. To jest po prostu Teitanblood worship.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95