NAUSEA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NAUSEA
oby tylko nei brzmiało zbyt nowoczesnie :))
-
- w mackach Zła
Beda jeszcze dwie EP'ki przed pelnym albumem, jedna z okazji trasy po europie w pazdzierniku, druga z murder construct, czy jak im tam...a boski Crime against Humanity wyda Borys z Agipunk na LP pod nowa bandera w przeciagu najblizszych miechow. 7.10.graja w Wiedniu:)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
The Grind Father, Oscar Garcia, hard at work on the pre-production for the new album "Condemned to the System" stay tuned for more updates.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
"The recording sessions for Nausea's new album "Condemned to the System" began last night with Sean Vahle (Murder Construct, D.I.S., Bad Acid Trip) on the engineers chair at Architeuthis Sound in North Hollywood, stay tuned for more updates, in grind we crust!"
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jeszcze ma wyjść jakaś kompilacja zremasterowanych demówek
In a world of compromise...some don't
-
"Condemned to the System" wyda Willowtip zatem z dostępnością nie będzie problemu.
- __________
- zaczyna szaleć
jak NAUSEA to automatycznie włącza mi się ta nowojorska :)black jacket pisze:Ta nowojorska crust punkowa Nausea z płytą "Extinction" zjada kapelę Oskara na śniadanie. ;-)megawat pisze:Myślę, że nie ma większego sensu bym powtarzał po Was wszystkie peany na cześć tego zespołu. Pozostaje mi polecić równie dla mnie zajebistą kapelkę o tożsamej nazwie, twórców np. tego killera.
До свидания Mother Fuckers
-
Załóż sobie temat o nich to może przestanie Ci się włączać.__________ pisze:jak NAUSEA to automatycznie włącza mi się ta nowojorska :)black jacket pisze:Ta nowojorska crust punkowa Nausea z płytą "Extinction" zjada kapelę Oskara na śniadanie. ;-)megawat pisze:Myślę, że nie ma większego sensu bym powtarzał po Was wszystkie peany na cześć tego zespołu. Pozostaje mi polecić równie dla mnie zajebistą kapelkę o tożsamej nazwie, twórców np. tego killera.
-
Historyczna chwila:

Nausea, in conjunction with Doomstar Bookings, is proud to announce its first ever European Tour, "CONDEMNING EUROPE", promoting the new record "CONDEMNED TO THE SYSTEM", out soon on CD on Willowtip Records, and vinyl on Deep Six Records (USA) and Blood Harvest Records (EU), as well as the re-releases of "CRIME AGAINST HUMANITY" out on Ripping Storm Records and a collection of Demos out on FOAD Records, that will be out around the same time.

Nausea, in conjunction with Doomstar Bookings, is proud to announce its first ever European Tour, "CONDEMNING EUROPE", promoting the new record "CONDEMNED TO THE SYSTEM", out soon on CD on Willowtip Records, and vinyl on Deep Six Records (USA) and Blood Harvest Records (EU), as well as the re-releases of "CRIME AGAINST HUMANITY" out on Ripping Storm Records and a collection of Demos out on FOAD Records, that will be out around the same time.
- Harlequin
Czekam na materiał :) mozliwe, ze jest to jedna z nielicznych wyczekiwanych jeszcze w tym roku przeze mnie płyt.
-
Wspaniała zapowiedź nowej płyty!
-
Reedycja "Crimes Against Humanity" na winylu:
-
Idzie “World Struggle: Demos 1988-1992″:
http://www.foadrecords.it/index.php/nau ... start-now/
http://www.foadrecords.it/index.php/nau ... start-now/
-
- w mackach Zła
Eee, myslalem, ze to beda te nowe dema, "Images of Abuse", "Who would surrender" i te sprawy.... tych potrzebuje w dobrych wersjach na LP, starocie to od dawna na polce stoja :( Juz nie mowiac o tym, ze splitu z Terrorizer nie powinno sie dzielic!
-
Fakt. Schrzanili trochę zwłaszcza, że "Tumor" jest na "The Suffering Continues", ale może szykują kolejną kompilację.Hellrocker pisze:Eee, myslalem, ze to beda te nowe dema, "Images of Abuse", "Who would surrender" i te sprawy.... tych potrzebuje w dobrych wersjach na LP, starocie to od dawna na polce stoja :( Juz nie mowiac o tym, ze splitu z Terrorizer nie powinno sie dzielic!
-
- w mackach Zła
No wlasnie, akurat wszystkie te wydawnictwa - "Suffering Continues" CD, "Psychological Conflict" EP i split z Terrorizer na LP mam, chodzilo o te nowsze dema, ktore mam gdzies sciagniete z neta w slabych wersjach, a potrzebowalbym na porzadnym LP, nawet CD, byleby to dobrze brzmialo...wypytam Erica na trasie, moze cos jeszcze pomysla nad kolejna kompilacja.
-
Piosenka z nowej płyty, nawet solówka jest...
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Łoooo kurka wodna to oni wrócili? Świetny numer, czekam z ogromną niecierpliwością na całość.
support music, not rumors
-
- w mackach Zła
O ile rozpoznaje to Rezhawk tu śpiewa.Pacjent pisze:Piosenka z nowej płyty, nawet solówka jest...
- Harlequin
Świetnie buja, czekm na krążek!Pacjent pisze:Piosenka z nowej płyty, nawet solówka jest...