SQUASH BOWELS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Re: SQUASH BOWELS "Grindvirus" Premiera w USA i w Europie!!!
Nikt więcej nie ma nic do powiedzenia na temat tej ZAJEBISTEJ płyty? Nie wierzę... est, Mol, AroHien czy Grindead - nic?
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- ultravox
- zahartowany metalizator
Świetna płyta, być może nawet ich najlepsza.
- Mol
To raczej nie moje klimaty, ale wywolany do tablicy obadam 

- Maleficio
- Kontakt:
Czemu obrazasz Trockiego?Pacjent pisze: Zapewne dlatego nie przypadła do gustu (mało wpisów) zgnuśniałej, geriatrycznej elicie tutejszego forum.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Oho, wołają 
Jak dla mnie bardzo dobry kawał mięsa, mimo, że jestem fanem strarszych ataków Zgniecionych Flaków, ze wskazaniem na urywający łby split z Malignant Tumour ("Dreams come True... In Death"). Grindvirus chłoszcze i cieszy, dlatego i CD i koszulina zamówione. Słuchać głośno!
Nie wypowiadałem się wcześniej, bo w ogóle mało tu piszę. Chyba z lenistwa.

Jak dla mnie bardzo dobry kawał mięsa, mimo, że jestem fanem strarszych ataków Zgniecionych Flaków, ze wskazaniem na urywający łby split z Malignant Tumour ("Dreams come True... In Death"). Grindvirus chłoszcze i cieszy, dlatego i CD i koszulina zamówione. Słuchać głośno!
Nie wypowiadałem się wcześniej, bo w ogóle mało tu piszę. Chyba z lenistwa.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Slaughter
- starszy świeżak
ja wiem, jak na SB to dobra plyta, ale generalnie nie wnosi nic do gatunku nowego. ale wazne ze nie ma tam gejostwa, ktore potrafi spieprzyc nawet najlepiej zapowiadajacy sie krazek
"Które wydarzenie jest dla Ciebie ważniejsze: koncert z Metallicą, czy pierwszy pocałunek z Dodą?"
Guess, what part of my body I nicknamed "Pink Floyd"?
Guess, what part of my body I nicknamed "Pink Floyd"?
- Grindead
- postuje jak opętany!
>ale generalnie nie wnosi nic do gatunku nowego
No prośba, ktoś w ogole oczekuje nowatorstwa w GxCx?
No prośba, ktoś w ogole oczekuje nowatorstwa w GxCx?

some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Grindead
- postuje jak opętany!
Bo Ty w ogóle jesteś wyjątkowy! </buzi> 

- olo1972
- postuje jak opętany!
Co tu się rozwodzić?Kawał zajebistego mięcha,nie dla wegetarian
Okładeczka trochę kojarzy mi się z pewną kultową płytką zespołu na N
Absolutnie to nie zarzut...

-
Uff, co tu się rozpisywać i porównań szukać. Najfajniejszą sprawą (oprócz samej muzyki oczywiście) na Grindvirus jest wyluzowanie. Zresztą nie od dziś wiadomo, ze to zacni napierdalatorzy. Bardzo dobra płyta.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Cholera, no nie napisze niczego oryginalnego. Bardzo dobra płyta, co nie jest zaskoczeniem bo chłopaki słabych materiałów nie wypuszczaja. Znakomite brzmienie i wokale. Jestem jak nabardziej na TAK dle tego grinda zanurzonego w death metalowym sosie. A jak to jest wydane przekonam się dopiero za miesiac, kiedy odwiedzę nasz piękny kraj.
-
Bo jak nie można zarzucić nic oprócz braku progresji, to co się misjonarze będą męczyćPacjent pisze: nie przypadła do gustu (mało wpisów) zgnuśniałej, geriatrycznej elicie tutejszego forum.

- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: SQUASH BOWELS "Grindvirus" Premiera w USA i w Europie!!
Bardzo się cieszę,że teraz Andy gra z ex-Damnable,bo na `Grindvirus` garki są zajebiste,jest dużo zróżnicowanego grania, choć nie powiem też lubię posłuchać Psychoradka na `Love Songs` czy `The Mass Rotting...The Mass Sickening`,bo to solidne płytki,ale i tak rządzi b.oryginalny debiut `Tnyribal` ( teraz wznowiony w Selfmadegod ), czy gore`owe masakry na `Dead?!`demo albo splicie z Malignant Tumour hehe...
Destroy your life for Noisecore!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chodzi Ci o ex perkusiste Damnable zapewne?Blackwinged pisze:Bardzo się cieszę,że teraz Andy gra z ex-Damnable,bo na `Grindvirus` garki są zajebiste,
- ultravox
Nakładem Selfmadegod wyszła właśnie reedycja kozackiego debiutu SB
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/3718
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/3718
- Andy/SB
- starszy świeżak
SQUASH BOWELS nowy album "Grindcoholism"
Pragnę poinformować iż w dniach 16 - 20 stycznia 2012 w białostockim Hertz studio miała miejsce pierwsza część sesji nagraniowej nowej płyty SQUASH BOWELS "Grindcoholism". Podczas sesji nagrane zostały ścieżki bębnów, gitar i basu. W sumie 16 zupełnie nowych numerów trwających blisko 35 minut. Druga część sesji rozpocznie się w dniu 10 kwietnia 2012 i obejmie nagranie partii wokalnych oraz mix i mastering. Nie ma pewności czy wszystkie zarejestrowane utwory znajdą się na nowej płycie, być może dwa zostaną odrzucone i pojawią się w przyszłości na mniejszym wydawnictwie jak EP lub Split EP.
Niebawem próbki numewrów z "Grindcoholism" do odsłuchu na MySpace: http://www.myspace.com/squashbowels
Niebawem próbki numewrów z "Grindcoholism" do odsłuchu na MySpace: http://www.myspace.com/squashbowels
- H-K44
Re: SQUASH BOWELS nowy album "Grindcoholism"
Andy/SB pisze:Pragnę poinformować iż w dniach 16 - 20 stycznia 2012 w białostockim Hertz studio miała miejsce pierwsza część sesji nagraniowej nowej płyty SQUASH BOWELS "Grindcoholism".
No i świetnie! Czekam z niecierpliwością na nowy album, bo "Grindvirus" jest zajebisty!
Fajna data. ;-)Andy/SB pisze:Druga część sesji rozpocznie się w dniu 10 kwietnia
- Self
- rasowy masterfulowicz
No i super. czekamy na płyteksa. A zamierzacie może coś na żywo zmontować w tym smutnym jak pizda kraju? ;) W sumie to dawno chyba "rodzinnych" stron nie odwiedzaliście. Ja bym z chęcią walnął się do Białego, gdybym tylko mógł. ;)
- H-K44
Ja też. Jak najbardziej.Self pisze:Ja bym z chęcią walnął się do Białego, gdybym tylko mógł. ;)
Self skąd jesteś?