PURTENANCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PURTENANCE
Widzę podobnie jak Convulse - wybadali podłoże epką i atakują pełnym albumem. W sumie fajnie, może nagrają coś fajnego. Okładka na pierwszy rzut oka fajna.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
EPa to były takie flaki z olejem, że nie wiem czy znajdę w sobie taki pokłady litości aby w mpdreiach posłuchać ich nowej płyty. Ewidentnie zapomnieli po latach siedzenia w domowych pieleszach jak się gra. No aż dotkliwy jest brak pasji w tym co tworzą nowadays.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Pieśń nowa:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
doskonały kawałek!
Uśpili moją czujność ledwo przyzwoitym ubiegłorocznym MCD, a tu słyszę, że tym razem zapowiada się dużo, dużo lepiej. Prawdę mówiąc łeb urywa ten kawałek już na laptopie. Jak włączę z płyty to może okazać się, że chałupa będzie do remontu...
- Lykantrop
Kurde, faktycznie smakowity ten nowy wałek.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Zgodnie z zasadą jedna jaskółka wiosny nie czyni powstrzymam się z zachwalaniem, ale jakoś wyjątkowo oryginalny nie będę mówiąc, że spasował mi ten nowy utwór.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Heh, w rzeczy samej. Puściłem sobie właśnie w pracy do późnego drugiego śniadania (przypadkiem trafiłem na iliveforonedollaraday) i zmiotło. W ogóle nie wiem co to za zespół, nic się po tym nie spodziewałem, a tu taki ładny psikus.Maria Konopnicka pisze:Prawdę mówiąc łeb urywa ten kawałek już na laptopie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Cenię szczerość. Naprawdę serdecznie Cię pozdrawiam.WaszJudasz pisze:W ogóle nie wiem co to za zespół (...)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kawałek przechuj! Mi epka sie nawet podobała ale tutaj zapowiada się zupełne zniszczenie.
-
EP-ka nie była taka zła, ale jeśli ktoś ma z tym problem to raczej żaden z tamtych utworów nie znajdzie się na nowym albumie.AroHien pisze:Kawałek przechuj! Mi epka sie nawet podobała ale tutaj zapowiada się zupełne zniszczenie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jeśli ty tak serio, to pełniaka z 1992 poznać warto w chuj. Stawiam równie wysoko co m.in. Demilich (chociaż ci są bez konkurencji), Convulse czy Rippikoulu jeśli chodzi o śmierć metale z Finlandii. Fachura.WaszJudasz pisze:W ogóle nie wiem co to za zespół (...)
A nowy numer robi mi. W porównaniu z tym udostępnionym numerem z ubiegłorocznej epki (bieda jak dla mnie) jest wręcz zajebisty.
A cały materiał jest w deseń utworu Demon Gods (straszna słabizna wg mnie) czy jest więcej zróżnicowania? Wypadałoby poznać coś, co mimowolnie się hejtuje. ;)Pacjent pisze:EP-ka nie była taka zła, ale jeśli ktoś ma z tym problem to raczej żaden z tamtych utworów nie znajdzie się na nowym albumie.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Serio. No nie znam, co poradzę? Chociaż niby jak spojrzałem na okładkę debiutu na MA to znów znajoma, więc pewnie słyszałem, ale nie pamiętam. Chyba słabo u mnie z fińskim DM, skoro jedynie właśnie DEMILICH (!!!), CONVULSE no i DEMIGOD mi tak z miejsca przychodzi na myśl.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Jest bardziej zróżnicowana.Self pisze:A cały materiał jest w deseń utworu Demon Gods (straszna słabizna wg mnie) czy jest więcej zróżnicowania? Wypadałoby poznać coś, co mimowolnie się hejtuje. ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Spoko, to sprawdzę przed premierą LP.
@Judasz - to nie był zarzut. Po prostu po tym, co się ostatnio dzieje na majsterfulu już nie wiem, kto trolluje, a kto nie. ;)
@Judasz - to nie był zarzut. Po prostu po tym, co się ostatnio dzieje na majsterfulu już nie wiem, kto trolluje, a kto nie. ;)
- Sybir
Dobry ten nowy wałek, aż naszła mnie chęć, żeby debiucik sobie przypomnieć - dwójeczkę oczywiście dopisuję do listy obowiązkowych zakupów w roku bieżącym.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Nowy kawałek podoba mi sie. Epki nie badałem, ale pełniaka chętnie sprawdze.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Rzeczywiście świetny kawałek. EP właśnie zamówiłem, zobaczymy czy taka słaba.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nowa pełna płyta leży u Hellthrashera
- Sybir
Re: Odp: PURTENANCE
Właśnie widziałem. Słyszał to to już ktoś w całości?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz