Akurat to był chyba jedyny zespół z tych klimatów który trochę go zainteresował nawet. Dlatego czekamy na jakiś elaborat na temat całej dyskografii z jego strony :DDD.Skaut pisze: Czekam na opinię Scaarpha, dla którego ten zespół to pewnie religia :)))
EYEHATEGOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
Re: EYEHATEGOD
no waśnie o tym mówię :D
- Glene
- weteran forumowych bitew
Kto to sa kurwa ci sztajmesi?
Ślązoków opolskich trzeba zapytać. Na szczęście w przypadku Analnego Amuletu, nie ma takich wątpliwości.
- Glene
Nie no tu jest juz troche jasniej:D
Ja wiem, czy jaśniej? Jeżeli dzień wcześniej, na obiad były szpinak i wątróbka? Jedno jest pewne, amulet to amulet.
- ultravox
Bardzo lubię, z wskazaniem na pierwsze dwie płyty, na których jest najwięcej brudu. Outlaw Order też bardzo ok.
- Bezdech
Czasem zapuszczę, ale ciężko się tego słucha generalnie, kwestia rytmiki chyba. W sumie kapela na plus, chociaż najlepsze z nich są tracklisty.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Drone
Nie chciałbym nikogo obrazić, ale dla mnie zdolność recepcji EYEHATEGOD jest pewnym miernikiem muzycznej dojrzałości.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- beastov23
Tak się składa, że nie znam nikogo, kto by sam z siebie słuchał dronów itp., stąd mnie tego nie musisz tłumaczyć.longinus696 pisze:Ale właśnie o to chodzi. Nudziarstwo bywa bardzo religijne - wszystkie rozciągnięte do granic możliwości psychodeliczne tripy, drony, niektóre ambienty. :)
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Ja sam z siebie słucham drone'ów. Z przyjemnością.beastov23 pisze:Tak się składa, że nie znam nikogo, kto by sam z siebie słuchał dronów itp., stąd mnie tego nie musisz tłumaczyć.longinus696 pisze:Ale właśnie o to chodzi. Nudziarstwo bywa bardzo religijne - wszystkie rozciągnięte do granic możliwości psychodeliczne tripy, drony, niektóre ambienty. :)
Eyehategod mam i znam Confederacy i jest to muzyka brzydka, odstręczająca i do słuchania tylko i wyłącznie gdy klimat sprzyja. Dół okrutyny.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Nerwowy
Weź pod uwagę, że to jest ich "najładniejsza" płyta. ;)Wódz 10 pisze: Eyehategod mam i znam Confederacy i jest to muzyka brzydka, odstręczająca i do słuchania tylko i wyłącznie gdy klimat sprzyja. Dół okrutyny.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Ostro...Nerwowy pisze:Weź pod uwagę, że to jest ich "najładniejsza" płyta. ;)Wódz 10 pisze: Eyehategod mam i znam Confederacy i jest to muzyka brzydka, odstręczająca i do słuchania tylko i wyłącznie gdy klimat sprzyja. Dół okrutyny.
Może zanurkuję kiedyś głębiej w to szambo :D
I dream of colour music,
- beastov23
Nie dodałem ważnego słowa, zakładając, że to wynika z wypowiedzi. Nie znam osobiście :).Wódz 10 pisze:Ja sam z siebie słucham drone'ów. Z przyjemnością.beastov23 pisze:Tak się składa, że nie znam nikogo, kto by sam z siebie słuchał dronów itp., stąd mnie tego nie musisz tłumaczyć.longinus696 pisze:Ale właśnie o to chodzi. Nudziarstwo bywa bardzo religijne - wszystkie rozciągnięte do granic możliwości psychodeliczne tripy, drony, niektóre ambienty. :)
Eyehategod mam i znam Confederacy i jest to muzyka brzydka, odstręczająca i do słuchania tylko i wyłącznie gdy klimat sprzyja. Dół okrutyny.
maximum walrus yields maximum walrus
-
- rasowy masterfulowicz
nic sie nie bój, nikt rozsadny nie przejmuje się twoimi wypocinamiDrone pisze:Nie chciałbym nikogo obrazić, ale dla mnie zdolność recepcji EYEHATEGOD jest pewnym miernikiem muzycznej dojrzałości.
KVLT lizania CZASZKI
- brb
- postuje jak opętany!
lubie. straszna patologie. momentami wrecz obrzydliwa i nieprzyjemna muzyka
- Drone
Włączyłem sobie dzisiaj moją ulubioną dwójeczkę i naszła mnie refleksja, że ten brud i ohyda EYEHATEGOD są jednak - na dzisiejsze czasy - niesłychanie eleganckie i wyważone. EYEHATEGOD jest trochę jak przedwojenny morfinista, przerażający w swoim nałogu, ale zawsze szarmancki i władający nienagannymi manierami. Można powiedzieć, że dziś już tak wykwintnych patologii nie ma.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- witchfinder
Aż sobie Dopesick włączę. Uwielbiam. Podobnie jak Take as needed for Pain.
A jak się ma reszta? Wszystko-inne warto?
A jak się ma reszta? Wszystko-inne warto?
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP