Slain
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: Slain
to nie będę słuchał!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Slain
"Before the Inferno" jest zajebista. Zresztą kto widział ten zespół na żywo to niczego złego nie mógł się spodziewać po tej płycie. Death metal w starym stylu, z mielącymi riffami, brutalny i ciężki jak Landkreuzer P-1000 Ratte. Kojarzy mi się to w wolniejszych fragmentach z Krabathor, Bolt Thrower, w szybszych za to z Deicide. Jakaś Holandia w tle. Następnym razem poproszę więcej solówek, bo słychać, że macie ciąg do dobrych partii. Co ciekawe muzyka Slain jest praktycznie pozbawiona melodii, zatem ci, którym odbija się lukier The Satanist, powinni sięgnąć po tę płytę. Jako odtrutkę. Bardzo skuteczną . 4.5/6.
all the monsters will break your heart
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Re: Slain - Before the Inferno
hmmm, no pisalem, pisalem... i od tygodnia zero odzewu.Slain pisze:Witam! Wszystkich chętnych do zakupu płyty Slain zapraszam na prv