GROTESQUE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: GROTESQUE
no wlaśnie, gdzie to wydanie do zapowiadanego z The Crypt, Century Media kurwa.Funeral pisze:
-
- weteran forumowych bitew
Pieprzę to wydanie CM, czekam na The Crypt Records!!!:-)))Sova pisze:no wlaśnie, gdzie to wydanie do zapowiadanego z The Crypt, Century Media kurwa.Funeral pisze:
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czyżby szef The Crypt Records był również Twoim bdb przyjacielem i chcesz pozostać wobec niego lojalny???:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
Silent_Sea pisze:Ma ktoś to wydanie z Century Media ? http://www.cmdistro.com/Item/At_The_Gat ... _Evil/4464
jak wydane, wartne zakupu ?Maleficio pisze:tak
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Odp: GROTESQUE
Jak najbardziej, inaczej bym się nie pozbywal firstpress na Allegro.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
Graficznie jest na pewno jeden powazny mankament-- na wewnętrznej stronie książeczki (czyli po otwarciu pudełka) jest normalnej wielkości okładka In The Embrace Of Evil--niestety jest ona mocno niewyraźna,została ona powiekszona z duzo mniejszego obrazka,widać pojedyncze piksele.przynajmniej na egzemplarzu, który ja posiadałem tak to wyglądałoSilent_Sea pisze:Silent_Sea pisze:Ma ktoś to wydanie z Century Media ? http://www.cmdistro.com/Item/At_The_Gat ... _Evil/4464jak wydane, wartne zakupu ?Maleficio pisze:tak
ale ma zajebistą zaletę,mozna kupić za ok.30zł
http://www.ebay.pl/itm/At-the-Gates-Gro ... 1c24647df7
- Lykantrop
To Anita Lipnicka, nie lubię odpierdalanej fuszerki, można sobie poczekać na wersję Century.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Nigdy nie słyszałem żadnego wydawnictwa GROTESQUE. Kiedyś polowałem na to, ale albo odkładałem zakup na później, albo nie mogłem znaleźć nigdzie za rozsądną cenę. Później zdałem sobie sprawę, że właściwie poza kilkoma płytami mam wyjebane na szwedzki death metal, który jest w większości małpowaniem ENTOMBED. Olałem GROTESQUE zakładając, że to pewnie kolejna szfecka łupanina ze zbasowanym brzmieniem i riffami z recyklingu. Aż se dzisiaj z ciekawości odpaliłem parę kawałków na YT i niespodzianka - piękny old-schoolowy death/thrash. O to chodzi.
-
The Crypt Recordsnie nie wyda tego specjalnego wydania "In the Embrace of Evil" na trzech winylach w dwóch różnych wydaniach
w trzypanelowym gatefoldzie z plakatem-wystarczy spojrzeć na ich stronę internetową-maksymalnie do dupy; wydanie CM mnie nie interesuje!!!:-(((
w trzypanelowym gatefoldzie z plakatem-wystarczy spojrzeć na ich stronę internetową-maksymalnie do dupy; wydanie CM mnie nie interesuje!!!:-(((
- Godplayer
- w mackach Zła
U mnie to samo. O ile logo i tytuł są w porządku, to już rysunek jest mocno niewyraźny. Ale pies go pies, najważniejsze że muza hula jak ta lala.BC/AD pisze:graficznie jest na pewno jeden powazny mankament-- na wewnętrznej stronie książeczki (czyli po otwarciu pudełka) jest normalnej wielkości okładka In The Embrace Of Evil--niestety jest ona mocno niewyraźna,została ona powiekszona z duzo mniejszego obrazka,widać pojedyncze piksele.przynajmniej na egzemplarzu, który ja posiadałem tak to wyglądało
- Lykantrop
Hej Polaki biedaki cebulaki, za 23 dolares od gościa o nicku wickedmusic można białego vinylca Grotesque kupić na discogs.
- Godplayer
- w mackach Zła
Jest kolejna redka In the Embrace of Evil ( Candlelight ), panicz Blackcomp ma jeszcze jedną sztukę > http://allegro.pl/grotesque-in-the-embr ... 99341.html" onclick="window.open(this.href);return false;