NIKTKOLWIEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Re: NIKTKOLWIEK
Robiłem ze dwa podejścia do tego projektu. Bez dłuższej znajomości. A wspomniane Devil's Island b. ok.
-
- postuje jak opętany!
Takie tam wtórne smuty. Ale sam fakt, że gość się zabił stawia go o klasę wyżej, niż większość smutasów spod szyldu suicidal depressive. Practice what you preach, kuhwo.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no tak, zaraz się okaże że Jon z dissection to nie była skończona pizda
this is a land of wolves now
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aleś wymyśliła. Kurde, daj mi gitarę (bas już mam) i jakiś program gdzie można zrobić perkusję i w 3 dni nagram Ci taką samą płytę albo i lepszą. Też się będziesz ekscytować moją twórczością?Random Apex pisze:W końcu fajny temat - obydwa materiały bardzo w porządku, jest to jedno z ciekawszych odkryć, na jakie trafiłam
- Mistrz
- postuje jak opętany!
https://www.youtube.com/watch?v=-grJFAbI_Xs
III-ligowa popłuczyna po BURZUM, brzmi jak gówno, ale ma coś w sobie - potrafi hipnotyzować. NIKTKOLWIEK jakoś nie bardzo.
III-ligowa popłuczyna po BURZUM, brzmi jak gówno, ale ma coś w sobie - potrafi hipnotyzować. NIKTKOLWIEK jakoś nie bardzo.
a był? po czym wnosisz?Riven pisze:no tak, zaraz się okaże że Jon z dissection to nie była skończona pizda
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nudne i byle jakie. Fajnie że gość się zabił.
Nigdy do końca nie rozumiałem tego podejścia. Ta muzyka ma za zadanie przekazywać/przywoływać negatywne emocje. Możesz być największym wesołkiem, który w życiu nie ma żadnych większych zmartwień jednocześnie z takich czy innych powodów odnosząc się w swojej twórczości do tej najbardziej ponurej/chorej/zwyrodniałej sfery ludzkiego życia/umysłu itd. Jedno z drugim wcale nie musi się kłócić.Antychróst pisze:sam fakt, że gość się zabił stawia go o klasę wyżej, niż większość smutasów spod szyldu suicidal depressive. Practice what you preach, kuhwo.
Inna sprawa, że 99% tego suicidal/depressive bm to śmiech na sali i forma pozbawiona treści.
- Riven
- Kontakt:
Jesli ktos popelnia samobojstwo a jednoczesnie nie byl swiadkiem jakichs naprawde ciezkich rzeczy typu wojna czy smierc, to jest pizda. I tyle.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Uzasadnij.
- Riven
- Kontakt:
wiekszosc ludzi ma rodzine i przyjaciol. sprowadzanie na nich takiej tragedii, bez wzgledu na to w jakim sie nie jest dole, jest wyrazem skrajnego egozimu i chamstwa. jesli ktos zyje naprawde sam, to chuj z tym.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Riven pierdoli. Jak ktoś się zabija bo go dziewczyna rzuciła, nie ma pracy, chcą go pobić albo mamusia się dowiedziała o wagarach, to faktycznie jest mega pizdą. Ale skoro ktoś nie widzi potrzeby żeby żyć, nie bawi go to wszystko, to na chuj ma się trzymać życia za wszelką cenę? To dopiero jest pizda - męczy i nie bawi go życie, a nie ma jaj żeby je skończyć.
- Riven
- Kontakt:
ale na przyklad ma matke ktora go kocha, i dla ktorej cos takiego byloby najgorsza mozliwa rzecza. nie liczenie sie z czyms takim to jest skrajne chujstwo.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Tu masz rację akurat.
- Riven
- Kontakt:
wiem o tym :D dlatego wkurwia mnie ta black metalowa otoczka wsrod mentalnych gimnazjalistow co pierdola o tym jacy sa zli i egoistyczni.. sam kiedys w tym uczestniczylem, ale zycie weryfikuje takie gowniane poglady.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Widzisz, mnie też, a czepiałeś się, że nie lubię blekmetalowców.Riven pisze:dlatego wkurwia mnie ta black metalowa otoczka wsrod mentalnych gimnazjalistow co pierdola o tym jacy sa zli i egoistyczni...
- Riven
- Kontakt:
nie lubisz ich bo sie ich boisz , nie dlatego, ze sie z nimi nie zgadzasz. poza tym ja jestem blakmetalowcem wiec wypierdalaj.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
lolzRiven pisze:nie lubisz ich bo sie ich boisz
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Na moje on to właśnie puścił matce a ona mu powiedziała że nie umi stroić gitary. I się zabił. Myśl kurwa.Riven pisze:ale na przyklad ma matke ktora go kocha, i dla ktorej cos takiego byloby najgorsza mozliwa rzecza
- Self
- rasowy masterfulowicz
Przejebane jest życie blekmetalowca. Jak się nie zabijesz, to jesteś pozer. Jak się zabijesz, to jesteś pizda. Same dylematy.