FALKENBACH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Death in another way
weteran forumowych bitew

Re: FALKENBACH

13-02-2013, 15:36

Napisz o tej swojej opinii liderowi Falkenbach albo powiedz mu to najlepiej prosto w twarz - z pewnością wyjątkowo go to ucieszy!!!
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

13-02-2013, 15:39

Nie no, dzisiaj to jest dzień konia chyba :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

13-02-2013, 15:41

Już odkładam drobne i przestaję żłopać piwsko aby pojechać do Germani wprzódy wynajmując detektywa Rutkowskiego aby mi namierzył owego aryjskiego artystę abym mógł spełnić twe erotyczne marzenie....wyluzuj chłopie ile ty masz lat? :)
Heretyk

Re: Re:

13-02-2013, 19:07

DCI Hunt pisze: ....z Falkenbach jest tak jak napisałeś. Muzyka, której posłucham raz na dłuuugi czas w odpowiednich okolicznościach, ale zdanie o niej mam pozytywne.
Baton
weteran forumowych bitew

14-02-2013, 12:57

Wiocha jak skurwysyn, ale... lubię. To pewnie sentyment, słuchałem tego w gimnazjum sporo. Jedynka bardzo ok, dwójka chujowa, trójka znowu ok, czwórka może być, nowej nie znam i pewnie nie poznam. Raz na ruski rok coś odpalę, żeby sobie przypomnieć. Określenie grill metal jest ok, to właśnie takie niezobowiązujące granie do posłuchania przy kiełbasie, browarze i w towarzystwie osób niegustujących w dobrym metalu, za to niegardzących wiejskim.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Death in another way
weteran forumowych bitew

14-02-2013, 15:14

Wódka i Piwo pisze:Już odkładam drobne i przestaję żłopać piwsko aby pojechać do Germani wprzódy wynajmując detektywa Rutkowskiego aby mi namierzył owego aryjskiego artystę abym mógł spełnić twe erotyczne marzenie....wyluzuj chłopie ile ty masz lat? :)
I to jest bdb koncepcja-na żartach się nie znasz!!!???:-)))
satanking666
rozkręca się

14-02-2013, 21:51

ja jestem :) falkenbacha 2 i 3 sobie cenię, choć na prawdę czasem mam wrażenie że tam nie ma gitar
Death in another way
weteran forumowych bitew

19-02-2013, 15:51

Wódka i Piwo pisze:Już odkładam drobne i przestaję żłopać piwsko aby pojechać do Germani wprzódy wynajmując detektywa Rutkowskiego aby mi namierzył owego aryjskiego artystę abym mógł spełnić twe erotyczne marzenie....wyluzuj chłopie ile ty masz lat? :)
Miałbyś odwagę Mu to w-ko powiedzieć biegłą angielszczyzną prosto w twarz czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi tchórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnie
(tak miał kiedyś Vlad z jednym z nich na pewnym koncercie)!!!???:-)))
DCI Hunt

19-02-2013, 15:57

a to powiedzenie komuś "stary, chujowa ta twoja muzyka i nie mogę jej słuchać" wymaga jakiejś wielkiej odwagi? :) tylko matoł albo jakiś zakompleksiony grajek by się tym przejął.
Death in another way
weteran forumowych bitew

19-02-2013, 16:18

Nie wymaga żadnej odwagi i to specjalna prowokacja świadcząca o chamstwie i braku kultury oraz znajomości muzyki niestety!!!:-(((
Awatar użytkownika
Lykantrop

19-02-2013, 18:24

Nie przypuszczałem nigdy, że Falkenbach, który mi zwisał i powiewał, będzie prowodyrem tego, że od paru dni na myśl o nim rżę jak koń ku zdziwieniu i zmartwieniu reszty domowników!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

19-02-2013, 18:59

Death in another way - Nie no, dzieciak z ciebie i to do tego niezbyt inteligentny...zapewne koleś z Falkenbach każdego dnia kładzie się spać w przekonaniu, że każdy człowiek na świecie uwielbia jego zespół, bo przecież gdyby było inaczej to powiedziałby mu to prosto w twarz... nienaganną angielszczyzną oczywiście, ha ha ha. A jeśli ktoś jest tu forumowym wojownikiem to ty, bo podniecasz się obroną zespołu (i to nie tylko Falkenbach) do tego stopnia żeś gotów jest sfajdać się w spodnie. Wyluzuj synku i nabierz trochę dystansu, bo rozmawiamy tu o muzyce, a nie o niepodległości... Wybacz, ale odsyłanie każdego komu nie podoba się dany zespół do samych zainteresowanych aby powiedzieć im to w twarz jest przejawem kretynizmu przypisanego dzieciom z racji ich wieku. Ośmieszasz się...no ręce opadają jak czyta się brednie takich obrońców uciśnionych jak ty. No i gratuluję poczucia humoru, spróbuj zatrudnić się w jakimś domu pogrzebowym, zrobisz tam zawrotną karierę.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

14-10-2017, 10:19

Baton pisze:Wiocha jak skurwysyn, ale... lubię. To pewnie sentyment, słuchałem tego w gimnazjum sporo.
Nikt kto chodził do gimnazjum nie zrozumie metalu.
Wracając do tematu - słucham sobie Heralding i płyta jest naprawdę dobra. Lata nie słuchałem Falkenbach, ale chyba latka lecą i mam zamiar wracać do ich nagrań częściej.
Celem życia nie jest przeżycie.
ODPOWIEDZ