MASZYNA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: MASZYNA
nie przeszkadzało ci, ze to miastowy, znany i pewnie jada banany i grejpfruty? orką na polu też chyba nigdy sie nie zhańbił
KVLT lizania CZASZKI
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Chciałem go po prostu przytulić z sentymentu... wiem, że jada banany i kąpie się w szamponach i mydłach, a ja jem barszcze i mam gumofilce w sieni.. Ale zarazem mam dobre serce i polubiłem Marię odkąd pisaliśmy kiedyś na gadu-gadu. Te nasze rozmowy wiele dla mnie znaczyły.Pan_Kimono pisze:nie przeszkadzało ci, ze to miastowy, znany i pewnie jada banany i grejpfruty? orką na polu też chyba nigdy sie nie zhańbił
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
oj kurwa pomyliły mi się wątki. Miałem na myśli Marię Konopnicką a nie Kinga Diamonda. Że bym go przytulił.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- rasowy masterfulowicz
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- YNKE
- w mackach Zła
wydało się czemu Darek nie pisał ostatnio, problemy w gimnazjum (akcja od: 28:30)
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”