MANII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MANII
Wychodzi "Sinnets Irrganger" a tutaj cisza. Panowie, to jest wspaniała black metalowa płyta! Jedna z najlepszych tegorocznych. Sporo nawiązań do lat 90 i jedynki Manes. Warto, warto to zbadać. Bo i klimat jest i dużo wspaniałej muzyki! Bez napinania mięśni i dmuchania w balon. Chyba, że balon zagłady. :-)
all the monsters will break your heart
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
Pisałem o tym materiale w wątku Terratur Possessions kilka dni temu. Mogę podpisać się pod powyższym, świetna EP. Album mi się podobał, chociaż stał dla mnie w szpagacie pomiędzy "lasem", a "kryptą" i brakowało mi tego decydującego kroku w jedną czy drugą stronę. Na nowy wypust specjalnie nie czekałem, a był to błąd, bo przesłuchałem i zostałem kupiony. Nówka w stosunku do albumu dużo bardziej konkretna, kierunek znacznie wyraźniejszy. Pozycja obowiązkowa przy najbliższych zakupach.nicram pisze:Wychodzi "Sinnets Irrganger" a tutaj cisza. Panowie, to jest wspaniała black metalowa płyta! Jedna z najlepszych tegorocznych. Sporo nawiązań do lat 90 i jedynki Manes. Warto, warto to zbadać. Bo i klimat jest i dużo wspaniałej muzyki! Bez napinania mięśni i dmuchania w balon. Chyba, że balon zagłady. :-)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
pięknie, oplułem monitor hahabyrgh pisze:REINHARD IRRUMATOR pisze:cała prawda. takie Mare to dla pedalów
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
M.G. pisze:Pisałem o tym materiale w wątku Terratur Possessions kilka dni temu. Mogę podpisać się pod powyższym, świetna EP. Album mi się podobał, chociaż stał dla mnie w szpagacie pomiędzy "lasem", a "kryptą" i brakowało mi tego decydującego kroku w jedną czy drugą stronę. Na nowy wypust specjalnie nie czekałem, a był to błąd, bo przesłuchałem i zostałem kupiony. Nówka w stosunku do albumu dużo bardziej konkretna, kierunek znacznie wyraźniejszy. Pozycja obowiązkowa przy najbliższych zakupach.nicram pisze:Wychodzi "Sinnets Irrganger" a tutaj cisza. Panowie, to jest wspaniała black metalowa płyta! Jedna z najlepszych tegorocznych. Sporo nawiązań do lat 90 i jedynki Manes. Warto, warto to zbadać. Bo i klimat jest i dużo wspaniałej muzyki! Bez napinania mięśni i dmuchania w balon. Chyba, że balon zagłady. :-)
to bardzo dobra wiadomość!
zamówiłem vinyl w ciemno i postanowiłem posłuchać ten album dopiero z fizycznego nośnika jak do mnie trafi.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
MANII - Sinnets Irrganger LP
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=5860" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=5860" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Panowie i panie serio wam tak robi ten nowy album? Momenty są ale kurwa dość miałkie to
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
no chcialem przez okno wypierdolic to zes mnie powstrzymal:)
doszlo?
doszlo?
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
Doszło doszło. Dzięki ;) w tym tygodniu będę miał chyba kasę to się odezwepr0metheus pisze:no chcialem przez okno wypierdolic to zes mnie powstrzymal:)
doszlo?
- maciek z klanu
Utwory bonusowe gniota te nowe. Do tego ich brzmienie to potęga do si. Za bardzo ten zespół chce być drugim shining.
- maciek z klanu
Dokładnie. Ale w konfrontacji z nowymi to przepaść.