ALTARS (Australia)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Godplayer
- w mackach Zła
Re: ALTARS (Australia)
Niedługo uderza Warfather , ciekawe czy Steve Tucker da radę
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Możecie na mnie krzyczeć, ale dla mnie nitz specjalnego ten Altars po 3 kawałkach z YT.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I tzo, nikt na mnie nie nakrzyczy?:( Zawiodłem się na Was.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
Co Ci się w tych kawałkach nie podoba? Albo inaczej- nie lubisz Morbid Angel? :)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Fajne to Altars, ale nie wróże sobie częstych powrotów do tej płyty, o ile w ogóle.
- Lykantrop
Zmęczony już jestem tymi wariacjami na temat szwedzkiego grania. Dobrze, że jeszcze są takie bandy jak Altars czy Vorum które idą wbrew panującym trendom pod prąd. Amerykański śmierć metal w starym stylu bdb!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- longinus696
- zahartowany metalizator
A, jak "w starym stylu", to zajebiście pod prąd :))))Lykantrop pisze:Zmęczony już jestem tymi wariacjami na temat szwedzkiego grania. Dobrze, że jeszcze są takie bandy jak Altars czy Vorum które idą wbrew panującym trendom pod prąd. Amerykański śmierć metal w starym stylu bdb!
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
Paradoksalnie Lykantrop może mieć rację. Trendem w Death Metalu jest szwedzka mielonka, techniczne, mocno zbrutalizowane granie gdzieś z okolic Deeds of Flesh albo jazda dysonansowa na modłę Ulcerate czy innego Portal.longinus696 pisze:A, jak "w starym stylu", to zajebiście pod prąd :))))Lykantrop pisze:Zmęczony już jestem tymi wariacjami na temat szwedzkiego grania. Dobrze, że jeszcze są takie bandy jak Altars czy Vorum które idą wbrew panującym trendom pod prąd. Amerykański śmierć metal w starym stylu bdb!
Ten Altars to żadne objawienie i ściąganie majtek przez głowę, to nie ulega frekwencji, ale takiego dobrego, klasycznego grania w konwencji starego Morbid Angel czy może nawet niemieckiego Atrocity nie słyszałem od dawna. Za to mają u mnie dużego plusa.
-
- zaczyna szaleć
Słucham tej płytki od kilku tygodni i nie od razu weszła. Też miałem taki sobie odczucia. Jednak po więszej liczbie przesłuchań zażarło. Uważam, że ma to coś, co pozwala jej słuchać bez uczucia znużenia i wracać bez zmuszania się do tego.manieczki pisze:Możecie na mnie krzyczeć, ale dla mnie nitz specjalnego ten Altars po 3 kawałkach z YT.
Jednak w temacie oldskull'owego grania rozpykało mnie kilka innych tegorocznych wydawnictw.
-
- postuje jak opętany!
pochwal sie jakichROBIN pisze:Jednak w temacie oldskull'owego grania rozpykało mnie kilka innych tegorocznych wydawnictw.
-
- zaczyna szaleć
A prącie bardzo ... o takich:Lurtz pisze:pochwal sie jakichROBIN pisze:Jednak w temacie oldskull'owego grania rozpykało mnie kilka innych tegorocznych wydawnictw.
Ancient Crypts (Chile)
Istengoat (Chile)
Abyssous (Niemcy)
Beyond (Niemcy)
ZOM (Irlandia)
Praise The Flame (Chile)
Bolzer (Szwajcaria)
Nexul (USA)
Horrifying (Chile)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
a coś więcej można?Godplayer pisze:Niedługo uderza Warfather , ciekawe czy Steve Tucker da radę
In a world of compromise...some don't
-
- postuje jak opętany!
o kurwa! Chile rzadzi ;]ROBIN pisze:A prącie bardzo ... o takich:Lurtz pisze:pochwal sie jakichROBIN pisze:Jednak w temacie oldskull'owego grania rozpykało mnie kilka innych tegorocznych wydawnictw.
Ancient Crypts (Chile)
Istengoat (Chile)
Abyssous (Niemcy)
Beyond (Niemcy)
ZOM (Irlandia)
Praise The Flame (Chile)
Bolzer (Szwajcaria)
Nexul (USA)
Horrifying (Chile)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
Rządzi a jak!Lurtz pisze: o kurwa! Chile rzadzi ;]
Ooo taaaak ....KAKAESIAK pisze:ZOM z Irlandi wzorcowa kasuje czaszkę
- Godplayer
- w mackach Zła
Można , choć jak na razie za dużo tych informacji nie ma > http://www.ztmag.com/blog/news/?p=9101 . Jest i coś do posłuchania ,KAKAESIAK pisze:a coś więcej można?Godplayer pisze:Niedługo uderza Warfather , ciekawe czy Steve Tucker da radę
ale czy sound w tych próbkach to wersja ostateczna to nie wiem , oby nie :D > http://www.reverbnation.com/play_now/song_18003399
- Sybir
I co, znudziła się Kolegom Paramnesia? W ostatnich dniach posłuchałem sobie pełniaka ALTARS uważniej, i muszę powiedzieć, że to chyba najlepsza obok PORTAL rzecz Australii w tym roku. Zresztą, do krajanów muzycznie nawiązują, to każdy słyszy - poza tym ciągle słyszę tu także MORBID ANGEL, i własnie przy okazji ostatnich sesji wpadło mi jeszcze jedno skojarzenie - MITOCHONDRION. W każdym razie, odżegnując się od tagowania, to kawał ładnego gruzu z lekką nutką dekadencji. Może wokale mogłyby być trochę bardziej dynamiczne, ale w takiej formie, w jakiej zostały zaserwowane, też nie jest źle.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Ktoś, kiedyś szukał chyba
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=1777
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=1777
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Robi się drugi album, do składu jako basista i wokalista doszedł gość z Convulsing.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Sybir
Fisher wrzucał nawet jakieś przygrywki na swoje kanały w internetach. Czekam z utęsknieniem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz