Ass to Mouth
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ass to Mouth
Czyli warto było się przekonać i sięgnąć po ten album? Jimmy - jak juz zamówisz to załatw sobie dużo wolnego czasu;-)
- vicek
- zahartowany metalizator
na koncertach z dobrym brzmieniem to musi być piekło
-
[youtube][/youtube]
Może najlepsze brzmienie to nie jest, ale można zobaczyć jak się prezentują na żywo.
Może najlepsze brzmienie to nie jest, ale można zobaczyć jak się prezentują na żywo.
- vicek
- zahartowany metalizator
heheheheh to bardzo dobre czytelne brzmienie , ja bywałem na grindowych koncertach gdzie nic nie było słychać
-
U mnie w mieście był kiedyś "skłot" gdzie w piwnicy chłopcy urządzili miejsce do koncertowania. Neuropathia zabrzmiała tam bardzo dobrze, ale kiedyś grali tam jacyś grindowcy z Finlandii i wszystko zlało się w jeden wielki chaos dźwiękowy. Ass to Mouth myślę że wypadł by równie dobrze w takim miejscu. Widziałem ich jeszcze ze starym wokalistą i dali radę wykrzesać z publiki trochę potu.