FUNEREAL PRESENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- świeżak
Re: FUNEREAL PRESENCE
Mocny pretendent na płytę roku. Riffy na tym albumie są wzorowe, z resztą jak wszystko
- vicek
- zahartowany metalizator
Stregoica dens
-
- postuje jak opętany!
Świetna płyta. Faktycznie nawiązuje potężnie do Tormentor, Bathory, Master's Hammer, starego Sodom etc., do tego operując perspektywą, w której widać, że w swoim czasie wymienione tworzyły jeden nurt z Iron Maiden czy Running Wild, w którym nie było chińskich murów. Z drugiej nie jest to jakieś żerowanie na retrosentymentach, tylko oryginalna autorska wizja. Widać też, że nie przypadkiem Bestial Devotion koleguje się z Cultes des Ghoules.
Ale oczywiście, do „The Satanist” się nie umywa!
Ale oczywiście, do „The Satanist” się nie umywa!
-
- weteran forumowych bitew
Można gdzieś nabyć ostatni Funereal Presence na winylu u nas ?
Obok Ossuarium na chwilę obecną jedna z lepszych rzeczy jakie słyszałem w tym roku.Aż dziwota,że tak mało ludziów się tym podnieca.
Obok Ossuarium na chwilę obecną jedna z lepszych rzeczy jakie słyszałem w tym roku.Aż dziwota,że tak mało ludziów się tym podnieca.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
PureHate pisze:Można gdzieś nabyć ostatni Funereal Presence na winylu u nas ?
W fallen temple chyba jeszcze jest FUNEREAL PRESENCE - Achatius LP - 74,90 zł
-
- weteran forumowych bitew
Dzięki,nabędę.morbid pisze:PureHate pisze:Można gdzieś nabyć ostatni Funereal Presence na winylu u nas ?
W fallen temple chyba jeszcze jest FUNEREAL PRESENCE - Achatius LP - 74,90 zł