SODOM/KREATOR vs NUCLEAR ASSAULT

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"

Czy Nuclear Assault jest równie wpływowe jak Kreator i Sodom?

Tak
3
8%
Nie
36
92%

Liczba głosów: 39
535

Re: SODOM/KREATOR vs NUCLEAR ASSAULT

08-04-2016, 08:33

hcpig pisze:Nie tyle NA zczerstwiał co bodajże cały thrash go znudził i przerzucił się na inne rzeczy po śmierci gatunku. Zresztą to otwarty kolo, ostatnio czytałem jakieś topy wczechczasów różnych słynnych muzyków i Danny miał w czołówce 'A Blaze in the Northern Sky'.
535 pisze:Jako jak to byłeś łaskaw sformułować "zaślepiony fan Reiferta" mogę napisać tylko, że sam Reifert jest unikalny i co ty na to, fanboju ślepego węża na czarnym tle?
Mogę napisać że sie z tym zgadzam bo Reifert jest jedyny w swoim rodzaju a tamten post dotyczył chyba czegoś innego a tego, że Abscess również mógłbyś skwitować wzruszeniem ramion i tekstem 'Łączenie metalu z pankiem? Nihil novi'.
I dokładnie tfu! nie lubię tego wieśniackiego słowa, taka była moja reakcja, wszak Severed Survival to płyta punk rockowa, ba Scream Bloody Gore to punk w niemal czystej postaci. Więc jest tak jak piszesz nihil novi.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-04-2016, 09:47

Karkasonne pisze:
Ascetic pisze:osz w mordę, czego Ci ludzie nie wymyślą,
to tak z nudów?
Faktycznie, na tym forum ostatnio popularniejsze jest pisanie o dupach i piciu niż muzyce, niektórzy mogą być zdziwieni a nawet zniesmaczeni.
Po prostu zaszokowales smerfa marude, na metalowym forum o metalu gadac? Nojaktotak??
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2016, 13:49

Triceratops pisze: Po prostu zaszokowales smerfa marude, na metalowym forum o metalu gadac? Nojaktotak??
[tutaj wykasowane cobyś się nie obraził, a co gorsza nie musiała iść słuchać swojej ulubionej (w ramach poprawy nastroju)- chyba jedynej przesłuchanej w tym roku plyty - wiadomo jakiej, co?]

idąc dalej, topic z dupy - Sodom/ Kreator vs. NA

co ma dupa do ogórków? stylistycznie rozbieżne … zresztą nie chce mi się pisać (od tego jest tutaj kilku innych wybitnych artystów). jakiś eksperymetalny topic, co by kilku mogło postukać w klawiature,

poza tym, ty chyba jakoś specjalnie niemłody jesteś, weź się może do roboty? jak nie pracujesz - bo coś tam ... nie wiem, może pójdź z dzieckiem na spacer, pogadaj z żoną, opcjonalnie idź posłuchać Anthrax i daj żyć (tylko już nie pisz o swoich powielających się przemyśleniach i zestawieniach tej płyty z innymi) - to w kontekście aktywności na forum o dziwnych porach

a i jeszcze jedno, znalazłeś sobie kilku klakierów. założcie sobie topic na jakimś założonym wspólnie forum dot. Anthrax i tam napierdalajcie dziesiątki postów - to w kontekście wieszania się forum

HOUK

jeszcze dodam, że odnoszę przemożne wrażenie, że dyskutować to ty nie potrafisz i się już zapewne nie nauczysz - biorąc pod uwagę, że "nastu" lat nie masz. mi się osobiście ulewa jak widzę twój zmultiplikowany post o tym samym. tutaj taki twój sukcesik - przez takich zawodników jak ty udzielanie się tutaj mija się z celem.
Ostatnio zmieniony 08-04-2016, 13:57 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 13:55

Och jej, w internecie mnie chcesz obrazic ale wykasowales? Dzieki, uratowales mi weekend, zaplakalbym sie przeciez :D
W ogole to widze dupa cie boli permanentnie, Sodom/ Kreator vs. NA z dupy, Anthrax z dupy, no moze jednak pogadajamy o twojej chacie bez kurzu to znacznie bardziej fascynujace i nie z dupy?
Na szczescie to metalowe forum i jest temat o ANHTRAX, wiec moge napierdalac ile chce, a tobie za to proponuje forum wnetrzarskie dla zjebanych warszawskich neomodernistycznych snobow, deal?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2016, 14:01

Triceratops pisze:Och jej, w internecie mnie chcesz obrazic ale wykasowales? Dzieki, uratowales mi weekend, zaplakalbym sie przeciez :D
W ogole to widze dupa cie boli permanentnie, Sodom/ Kreator vs. NA z dupy, Anthrax z dupy, no moze jednak pogadajamy o twojej chacie bez kurzu to znacznie bardziej fascynujace i nie z dupy?
Na szczescie to metalowe forum i jest temat o ANHTRAX, wiec moge napierdalac ile chce, a tobie za to proponuje forum wnetrzarskie dla zjebanych warszawskich neomodernistycznych snobow, deal?
nie nie deal,
skąd ten cytat?, bo jakiś taki krzywy

jak masz kompleks warszawy to twój problem, nie ty pierwszy , więc się nie denerwuj

naprawdę weź zrób coś ze sobą, może napisz książke o swojej ulubionej płycie - nikt jej nie kupi, ale przynajmniej zajmiesz czymś wolny czas - bo widze, że masz go nadmiarze
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 14:11

Ale ja nie potrzebuje rad od ciebie, naprawde uwierz mi :D Zajmij sie czyms pozyteczniejszy, poscieraj moze kurze albo co?
Albo najlepiej udaj sie do tematow kulinarno-modowo-wnetrzarskich zamias biadolic w kolko.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2016, 14:18

Triceratops pisze:Ale ja nie potrzebuje rad od ciebie, naprawde uwierz mi :D Zajmij sie czyms pozyteczniejszy, poscieraj moze kurze albo co?
Albo najlepiej udaj sie do tematow kulinarno-modowo-wnetrzarskich zamias biadolic w kolko.
najlepszym dowodem na moja tezę, że normalnie ci się centralnie nudzi, jest śledzenie moich postów … ja pierdole- zaczynam się bać, jest taka jednostka chorobowa … a i dowodem na to, że masz mentalność dzieciaka (moja druga teza) jest to, że nie przyjmujesz do siebie uwag tylko fukasz … wiesz obserwuję takie zachowania u mojego dziecka, tyle, że ono ma z 5x mniej lat niż ty

weź już nie odpisuj, wróciłbym do pracy, ok? przełóżmy to na kiedy indziej … ja też czytam twoje posty ;-) , więc się okazja nadarzy …
Poro
Karkasonne

08-04-2016, 14:32

hcpig pisze:Stuknij się w czoło ja co miałem napisać napisałem, Nucleare to zespół wielki i zasłużony, prawda się obroni i nie muszę zakładać tematu żeby gromadzić 'szable na sejmik' w celu zatarcia wrażenia nieznajomości klasyki i jej znaczenia :)
Zluzuj poślady chociaż raz w życiu, zamiast nerwicować się, to tylko forum. Temat założyłem po to by ktoś tu w końcu gadał o muzyce, ani debilem cię nie nazywałem, ani matki nie obrażałem, ani nawet wypowiedzi nie skomentowałem, tylko przekleiłem niezmienioną. A co do nieznajomości klasyki, to mam ten podgatunek w dupie, pisałem już, więc wytykanie mi jego nieznajomości nie robi żadnego wrażenia.
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 14:36

Ascetic pisze:najlepszym dowodem na moja tezę, że …
Te maruda, czy ja sie odezwalem w tym temacie czy jakimkolwiek temacie do ciebie? Sam cos marudzisz do mnie, do tematu Anthrax tez wlazisz zeby napisac elaborat o tresci "nudzisz" masz cos z deklem nie tak? Tak, ze zluzuj z tymi tezami, nikogo one nie obchodza raczej.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 14:37

Karkasonne pisze:
hcpig pisze:Stuknij się w czoło ja co miałem napisać napisałem, Nucleare to zespół wielki i zasłużony, prawda się obroni i nie muszę zakładać tematu żeby gromadzić 'szable na sejmik' w celu zatarcia wrażenia nieznajomości klasyki i jej znaczenia :)
Zluzuj poślady chociaż raz w życiu, zamiast nerwicować się, to tylko forum. Temat założyłem po to by ktoś tu w końcu gadał o muzyce, ani debilem cię nie nazywałem, ani matki nie obrażałem, ani nawet wypowiedzi nie skomentowałem, tylko przekleiłem niezmienioną. A co do nieznajomości klasyki, to mam ten podgatunek w dupie, pisałem już, więc wytykanie mi jego nieznajomości nie robi żadnego wrażenia.
Tu wszyscy jacys spieci i nerwowi ostatnio :D A Jester to w ogole czasami mam wraznie, ze stawia te swoje tezy w poprzek aby za wszelka cene byc kontrowersyjnym :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2016, 14:46

Triceratops pisze:
Ascetic pisze:najlepszym dowodem na moja tezę, że …
Te maruda, czy ja sie odezwalem w tym temacie czy jakimkolwiek temacie do ciebie? Sam cos marudzisz do mnie, do tematu Anthrax tez wlazisz zeby napisac elaborat o tresci "nudzisz" masz cos z deklem nie tak? Tak, ze zluzuj z tymi tezami, nikogo one nie obchodza raczej.
nie dość że nudny to jeszcze agresywny i przyciężkawy mentalnie
spójrz na siebie z boku goguś - choć raz …. czasami pomaga
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 14:54

Ascetic pisze:spójrz na siebie z boku
ejno, dlaczego tak brzydko mnie nazywasz? :( co ci zrobilem marudo? :(
a ty na siebie spojrzales ? :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2016, 15:01

Triceratops pisze:
Ascetic pisze:spójrz na siebie z boku
ejno, dlaczego tak brzydko mnie nazywasz? :( co ci zrobilem marudo? :(
a ty na siebie spojrzales ? :D
jak sam napisałeś, jako snob warszawski robię to codziennie … nawet w windzie …

ps. co tym masz z tymi smerfami? tetryczeje się i dziecinnieje, chyba jednak w późniejszym wieku,

ps II. weź przykład - dobry zresztą - z Karkasonne (klika postów powyżej), tam jest ładna polemika, a nie co rusz zmiany wolt i podjazdy
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 15:05

No to fajnie , ze jest ta polemika, bo na szczescie Karkasonne zignorowal twoje marudzenie, ktore oczywiscie nic a nic nie wnioslo do tematu tak jak teraz nic nie wnosi. Tu napiszesz "o w morde, to tak z nudow?"w temacie Anthrax napiszesz "nudzisz"" ale oczywiscie sobie nie masz nic do zarzucenia, ze zasmiecasz tematy bezsensownym marudzeniem..he?
PS. wez przyklad z Karkasonne i pisze w temacie o Kreator i Nuclear Assault a w temacie o Anthrax pisz o Anthrax. (oczywiscie o ile masz zamiar napisac, ze to WIELKA PLYTA, bo jak nie to nic nie pisz :D )
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2016, 15:12

Triceratops pisze:No to fajnie , ze jest ta polemika, bo na szczescie Karkasonne zignorowal twoje marudzenie, ktore oczywiscie nic a nic nie wnioslo do tematu tak jak teraz nic nie wnosi. Tu napiszesz "o w morde, to tak z nudow?"w temacie Anthrax napiszesz "nudzisz"" ale oczywiscie sobie nie masz nic do zarzucenia, ze zasmiecasz tematy bezsensownym marudzeniem..he?
PS. wez przyklad z Karkasonne i pisze w temacie o Kreator i Nuclear Assault a w temacie o Anthrax pisz o Anthrax. (oczywiscie o ile masz zamiar napisac, ze to WIELKA PLYTA, bo jak nie to nic nie pisz :D )
ty naprawdę nudzisz w obu sensach … chce ci sie przytaczać moje posty- masz nadmiar czasu, no i co jasne i klarowne - nudzisz z tym Anthraxem, wszyscy już wiedzą jak wielka to płyta jest według Ciebie oczywiście

coby i kto nie pisał, topik jest z dupy … poza tym jak czytam o tym, czym jest crossover według coponiektórych to mi się odechciewa …

ide zarabiać na twój zus
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 15:15

zrob cokolwiek ale przestan juz marudzic
woodpecker from space
Karkasonne

08-04-2016, 15:38

Triceratops pisze: PS. wez przyklad z Karkasonne i pisze w temacie o Kreator i Nuclear Assault a w temacie o Anthrax pisz o Anthrax. (oczywiscie o ile masz zamiar napisac, ze to WIELKA PLYTA, bo jak nie to nic nie pisz :D )
Ascetic pisze: ps II. weź przykład - dobry zresztą - z Karkasonne (klika postów powyżej), tam jest ładna polemika, a nie co rusz zmiany wolt i podjazdy
Chłopaki, nie wiedziałem że jestem dla was takim ideałem na życie.
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2016, 15:43

Triceratops pisze:zrob cokolwiek ale przestan juz marudzic
pod warunkiem, ze przestaniesz przynudzaĆ
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2016, 15:56

Kto oprocz jestera zaglosowal na Nuclear Assault?
woodpecker from space
Karkasonne

08-04-2016, 16:33

No właśnie nie śmiałem pytać. Ale chyba Drone z tego co widzę.
ODPOWIEDZ