I dokładnie tfu! nie lubię tego wieśniackiego słowa, taka była moja reakcja, wszak Severed Survival to płyta punk rockowa, ba Scream Bloody Gore to punk w niemal czystej postaci. Więc jest tak jak piszesz nihil novi.hcpig pisze:Nie tyle NA zczerstwiał co bodajże cały thrash go znudził i przerzucił się na inne rzeczy po śmierci gatunku. Zresztą to otwarty kolo, ostatnio czytałem jakieś topy wczechczasów różnych słynnych muzyków i Danny miał w czołówce 'A Blaze in the Northern Sky'.
Mogę napisać że sie z tym zgadzam bo Reifert jest jedyny w swoim rodzaju a tamten post dotyczył chyba czegoś innego a tego, że Abscess również mógłbyś skwitować wzruszeniem ramion i tekstem 'Łączenie metalu z pankiem? Nihil novi'.535 pisze:Jako jak to byłeś łaskaw sformułować "zaślepiony fan Reiferta" mogę napisać tylko, że sam Reifert jest unikalny i co ty na to, fanboju ślepego węża na czarnym tle?
SODOM/KREATOR vs NUCLEAR ASSAULT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SODOM/KREATOR vs NUCLEAR ASSAULT
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po prostu zaszokowales smerfa marude, na metalowym forum o metalu gadac? Nojaktotak??Karkasonne pisze:Faktycznie, na tym forum ostatnio popularniejsze jest pisanie o dupach i piciu niż muzyce, niektórzy mogą być zdziwieni a nawet zniesmaczeni.Ascetic pisze:osz w mordę, czego Ci ludzie nie wymyślą,
to tak z nudów?
woodpecker from space
- Ascetic
[tutaj wykasowane cobyś się nie obraził, a co gorsza nie musiała iść słuchać swojej ulubionej (w ramach poprawy nastroju)- chyba jedynej przesłuchanej w tym roku plyty - wiadomo jakiej, co?]Triceratops pisze: Po prostu zaszokowales smerfa marude, na metalowym forum o metalu gadac? Nojaktotak??
idąc dalej, topic z dupy - Sodom/ Kreator vs. NA
co ma dupa do ogórków? stylistycznie rozbieżne … zresztą nie chce mi się pisać (od tego jest tutaj kilku innych wybitnych artystów). jakiś eksperymetalny topic, co by kilku mogło postukać w klawiature,
poza tym, ty chyba jakoś specjalnie niemłody jesteś, weź się może do roboty? jak nie pracujesz - bo coś tam ... nie wiem, może pójdź z dzieckiem na spacer, pogadaj z żoną, opcjonalnie idź posłuchać Anthrax i daj żyć (tylko już nie pisz o swoich powielających się przemyśleniach i zestawieniach tej płyty z innymi) - to w kontekście aktywności na forum o dziwnych porach
a i jeszcze jedno, znalazłeś sobie kilku klakierów. założcie sobie topic na jakimś założonym wspólnie forum dot. Anthrax i tam napierdalajcie dziesiątki postów - to w kontekście wieszania się forum
HOUK
jeszcze dodam, że odnoszę przemożne wrażenie, że dyskutować to ty nie potrafisz i się już zapewne nie nauczysz - biorąc pod uwagę, że "nastu" lat nie masz. mi się osobiście ulewa jak widzę twój zmultiplikowany post o tym samym. tutaj taki twój sukcesik - przez takich zawodników jak ty udzielanie się tutaj mija się z celem.
Ostatnio zmieniony 08-04-2016, 13:57 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Triceratops
Och jej, w internecie mnie chcesz obrazic ale wykasowales? Dzieki, uratowales mi weekend, zaplakalbym sie przeciez :D
W ogole to widze dupa cie boli permanentnie, Sodom/ Kreator vs. NA z dupy, Anthrax z dupy, no moze jednak pogadajamy o twojej chacie bez kurzu to znacznie bardziej fascynujace i nie z dupy?
Na szczescie to metalowe forum i jest temat o ANHTRAX, wiec moge napierdalac ile chce, a tobie za to proponuje forum wnetrzarskie dla zjebanych warszawskich neomodernistycznych snobow, deal?
W ogole to widze dupa cie boli permanentnie, Sodom/ Kreator vs. NA z dupy, Anthrax z dupy, no moze jednak pogadajamy o twojej chacie bez kurzu to znacznie bardziej fascynujace i nie z dupy?
Na szczescie to metalowe forum i jest temat o ANHTRAX, wiec moge napierdalac ile chce, a tobie za to proponuje forum wnetrzarskie dla zjebanych warszawskich neomodernistycznych snobow, deal?
woodpecker from space
- Ascetic
nie nie deal,Triceratops pisze:Och jej, w internecie mnie chcesz obrazic ale wykasowales? Dzieki, uratowales mi weekend, zaplakalbym sie przeciez :D
skąd ten cytat?, bo jakiś taki krzywy
jak masz kompleks warszawy to twój problem, nie ty pierwszy , więc się nie denerwuj
naprawdę weź zrób coś ze sobą, może napisz książke o swojej ulubionej płycie - nikt jej nie kupi, ale przynajmniej zajmiesz czymś wolny czas - bo widze, że masz go nadmiarze
Poro
- Triceratops
Ale ja nie potrzebuje rad od ciebie, naprawde uwierz mi :D Zajmij sie czyms pozyteczniejszy, poscieraj moze kurze albo co?
Albo najlepiej udaj sie do tematow kulinarno-modowo-wnetrzarskich zamias biadolic w kolko.
Albo najlepiej udaj sie do tematow kulinarno-modowo-wnetrzarskich zamias biadolic w kolko.
woodpecker from space
- Ascetic
najlepszym dowodem na moja tezę, że normalnie ci się centralnie nudzi, jest śledzenie moich postów … ja pierdole- zaczynam się bać, jest taka jednostka chorobowa … a i dowodem na to, że masz mentalność dzieciaka (moja druga teza) jest to, że nie przyjmujesz do siebie uwag tylko fukasz … wiesz obserwuję takie zachowania u mojego dziecka, tyle, że ono ma z 5x mniej lat niż tyTriceratops pisze:Ale ja nie potrzebuje rad od ciebie, naprawde uwierz mi :D Zajmij sie czyms pozyteczniejszy, poscieraj moze kurze albo co?
weź już nie odpisuj, wróciłbym do pracy, ok? przełóżmy to na kiedy indziej … ja też czytam twoje posty ;-) , więc się okazja nadarzy …
Poro
Zluzuj poślady chociaż raz w życiu, zamiast nerwicować się, to tylko forum. Temat założyłem po to by ktoś tu w końcu gadał o muzyce, ani debilem cię nie nazywałem, ani matki nie obrażałem, ani nawet wypowiedzi nie skomentowałem, tylko przekleiłem niezmienioną. A co do nieznajomości klasyki, to mam ten podgatunek w dupie, pisałem już, więc wytykanie mi jego nieznajomości nie robi żadnego wrażenia.hcpig pisze:Stuknij się w czoło ja co miałem napisać napisałem, Nucleare to zespół wielki i zasłużony, prawda się obroni i nie muszę zakładać tematu żeby gromadzić 'szable na sejmik' w celu zatarcia wrażenia nieznajomości klasyki i jej znaczenia :)
- Triceratops
Te maruda, czy ja sie odezwalem w tym temacie czy jakimkolwiek temacie do ciebie? Sam cos marudzisz do mnie, do tematu Anthrax tez wlazisz zeby napisac elaborat o tresci "nudzisz" masz cos z deklem nie tak? Tak, ze zluzuj z tymi tezami, nikogo one nie obchodza raczej.Ascetic pisze:najlepszym dowodem na moja tezę, że …
woodpecker from space
- Triceratops
Tu wszyscy jacys spieci i nerwowi ostatnio :D A Jester to w ogole czasami mam wraznie, ze stawia te swoje tezy w poprzek aby za wszelka cene byc kontrowersyjnym :DKarkasonne pisze:Zluzuj poślady chociaż raz w życiu, zamiast nerwicować się, to tylko forum. Temat założyłem po to by ktoś tu w końcu gadał o muzyce, ani debilem cię nie nazywałem, ani matki nie obrażałem, ani nawet wypowiedzi nie skomentowałem, tylko przekleiłem niezmienioną. A co do nieznajomości klasyki, to mam ten podgatunek w dupie, pisałem już, więc wytykanie mi jego nieznajomości nie robi żadnego wrażenia.hcpig pisze:Stuknij się w czoło ja co miałem napisać napisałem, Nucleare to zespół wielki i zasłużony, prawda się obroni i nie muszę zakładać tematu żeby gromadzić 'szable na sejmik' w celu zatarcia wrażenia nieznajomości klasyki i jej znaczenia :)
woodpecker from space
- Ascetic
nie dość że nudny to jeszcze agresywny i przyciężkawy mentalnieTriceratops pisze:Te maruda, czy ja sie odezwalem w tym temacie czy jakimkolwiek temacie do ciebie? Sam cos marudzisz do mnie, do tematu Anthrax tez wlazisz zeby napisac elaborat o tresci "nudzisz" masz cos z deklem nie tak? Tak, ze zluzuj z tymi tezami, nikogo one nie obchodza raczej.Ascetic pisze:najlepszym dowodem na moja tezę, że …
spójrz na siebie z boku goguś - choć raz …. czasami pomaga
Poro
- Triceratops
ejno, dlaczego tak brzydko mnie nazywasz? :( co ci zrobilem marudo? :(Ascetic pisze:spójrz na siebie z boku
a ty na siebie spojrzales ? :D
woodpecker from space
- Ascetic
jak sam napisałeś, jako snob warszawski robię to codziennie … nawet w windzie …Triceratops pisze:ejno, dlaczego tak brzydko mnie nazywasz? :( co ci zrobilem marudo? :(Ascetic pisze:spójrz na siebie z boku
a ty na siebie spojrzales ? :D
ps. co tym masz z tymi smerfami? tetryczeje się i dziecinnieje, chyba jednak w późniejszym wieku,
ps II. weź przykład - dobry zresztą - z Karkasonne (klika postów powyżej), tam jest ładna polemika, a nie co rusz zmiany wolt i podjazdy
Poro
- Triceratops
No to fajnie , ze jest ta polemika, bo na szczescie Karkasonne zignorowal twoje marudzenie, ktore oczywiscie nic a nic nie wnioslo do tematu tak jak teraz nic nie wnosi. Tu napiszesz "o w morde, to tak z nudow?"w temacie Anthrax napiszesz "nudzisz"" ale oczywiscie sobie nie masz nic do zarzucenia, ze zasmiecasz tematy bezsensownym marudzeniem..he?
PS. wez przyklad z Karkasonne i pisze w temacie o Kreator i Nuclear Assault a w temacie o Anthrax pisz o Anthrax. (oczywiscie o ile masz zamiar napisac, ze to WIELKA PLYTA, bo jak nie to nic nie pisz :D )
PS. wez przyklad z Karkasonne i pisze w temacie o Kreator i Nuclear Assault a w temacie o Anthrax pisz o Anthrax. (oczywiscie o ile masz zamiar napisac, ze to WIELKA PLYTA, bo jak nie to nic nie pisz :D )
woodpecker from space
- Ascetic
ty naprawdę nudzisz w obu sensach … chce ci sie przytaczać moje posty- masz nadmiar czasu, no i co jasne i klarowne - nudzisz z tym Anthraxem, wszyscy już wiedzą jak wielka to płyta jest według Ciebie oczywiścieTriceratops pisze:No to fajnie , ze jest ta polemika, bo na szczescie Karkasonne zignorowal twoje marudzenie, ktore oczywiscie nic a nic nie wnioslo do tematu tak jak teraz nic nie wnosi. Tu napiszesz "o w morde, to tak z nudow?"w temacie Anthrax napiszesz "nudzisz"" ale oczywiscie sobie nie masz nic do zarzucenia, ze zasmiecasz tematy bezsensownym marudzeniem..he?
coby i kto nie pisał, topik jest z dupy … poza tym jak czytam o tym, czym jest crossover według coponiektórych to mi się odechciewa …
ide zarabiać na twój zus
Poro
- Triceratops
Triceratops pisze: PS. wez przyklad z Karkasonne i pisze w temacie o Kreator i Nuclear Assault a w temacie o Anthrax pisz o Anthrax. (oczywiscie o ile masz zamiar napisac, ze to WIELKA PLYTA, bo jak nie to nic nie pisz :D )
Chłopaki, nie wiedziałem że jestem dla was takim ideałem na życie.Ascetic pisze: ps II. weź przykład - dobry zresztą - z Karkasonne (klika postów powyżej), tam jest ładna polemika, a nie co rusz zmiany wolt i podjazdy
- Ascetic
pod warunkiem, ze przestaniesz przynudzaĆTriceratops pisze:zrob cokolwiek ale przestan juz marudzic
Poro
- Triceratops
Kto oprocz jestera zaglosowal na Nuclear Assault?
woodpecker from space
No właśnie nie śmiałem pytać. Ale chyba Drone z tego co widzę.