Pominąłeś fragment, w którym dał mu dużo jedzenia do jedzenia.Bloodcult pisze:The first one she said to me, don't be afraid
I will give you immortality, and grace for your soul
The second had eyes of gold, she gave me my wings
The third gave all wisdom, an angel could give
...to me
Głos na "Nightfall"
"EPICUS DOOMICUS METALLICUS" vs "NIGHTFALL"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: "EPICUS DOOMICUS METALLICUS" vs "NIGHTFALL"
Apeluję, by administracja oraz grupa żarliwych ormowców, zaczęła konsekwentnie stosować regulamin. Tematy "vs" do pieca.
No, a potem będzie płakane, że stare, tłuste, śmierdzące metalowce zaczepiają na koncertach.
-
- zahartowany metalizator
jak na moje zdecydowanie zabrakło w ankiecie Chapter VI do wyboru.
I co jeszcze O MNIE powiesz?535 pisze:No, a potem będzie płakane, że stare, tłuste, śmierdzące metalowce zaczepiają na koncertach.
-
- zahartowany metalizator
a co wy na to, by spreparować temat "Dlaczego Metallica to najlepszy zespół na świecie, a dlaczego nie Voivod" specjalnie dla fanów?
O tobie nic, bo mam cię w dupie, natomiast wiem co już wkrótce napiszesz, gdy przyjdzie kolejne wahnięcie emocji i nastroju, pomijając w ogóle to, że zaczynasz (jak ci się zapewne wydaje "dyskusję"), gdy pytam o konkret nie ciebie jeno oficera dyżurnego.
Sam nie wiem, rozważę jak skończę zakładać "ARCTURUS vs ZABILI MI ŻÓŁWIA".
[youtube][/youtube]535 pisze:O tobie nic, bo mam cię w dupie, natomiast wiem co już wkrótce napiszesz, gdy przyjdzie kolejne wahnięcie emocji i nastroju, pomijając w ogóle to, że zaczynasz (jak ci się zapewne wydaje "dyskusję"), gdy pytam o konkret nie ciebie jeno oficera dyżurnego.
Odpisałeś w dwie minuty, a wideo ma trzy, więc wiem że nawet do solówki nie doszedłeś.
ha ha ha poszedł sobie ha ha ha wygrałem dyskusję!!
Pamiętaj, że palenie szkodzi, ziomuś, a niektórym bardziej.
Koleś, siejesz do mnie niezrozumiałą cementową niechęcią, popierdując sobie, podobnie zresztą jak ja na forumiku, gdy tymczasem ormowcy wykazują kompletną nieznajomość regulaminu i zasad proponowanych przez Jędrka. Krótko mówiąc przypierdalasz się do mnie, nie mając pewności, czy pan Konstanty ziomek sfinansuje twą terapię. Jest sens lecieć tak na oślep, po tym smętnym balkonowym dymku?
-
- weteran forumowych bitew
ZABILI MI ŻÓŁWIA >>>>>>>>>>>>>> ARCTURUSKarkasonne pisze:Sam nie wiem, rozważę jak skończę zakładać "ARCTURUS vs ZABILI MI ŻÓŁWIA".
To serio
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
Chyba bardzo przeceniłeś moją jakąkolwiek niechęć do Ciebie, tak jak zresztą do kogokolwiek na tym forum;)))535 pisze:Koleś, siejesz do mnie niezrozumiałą cementową niechęcią, popierdując sobie, podobnie zresztą jak ja na forumiku, gdy tymczasem ormowcy wykazują kompletną nieznajomość regulaminu i zasad proponowanych przez Jędrka. Krótko mówiąc przypierdalasz się do mnie, nie mając pewności, czy pan Konstanty ziomek sfinansuje twą terapię. Jest sens lecieć tak na oślep, po tym smętnym balkonowym dymku?
Znajdź mi ten regulamin. Próbowałem go wczoraj znaleźć: pisałem w wyszukiwarce 'regulamin', a potem wpisałem w google 'regulamin forum masterful' - i ni chuja, nie udało mi się, mimo najlepszych chęci. Zresztą nigdy go nie widziałem.
O panu Konstantym i balkonowych dymkach nigdy nie słyszałem, to chyba strumień świadomości, znam to z Joyce'a.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No po latach to chyba jednak dwojeczka
woodpecker from space