PHRENELITH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Re: PHRENELITH
LP released by Me Saco Un Ojo records.
CD to be released by Dark Descent Records and MC to be released by Extremely Rotten Productions before summer.
CD to be released by Dark Descent Records and MC to be released by Extremely Rotten Productions before summer.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ktoś już napisał że bohaterowie tego tematu zagrają trzy koncerty w Polsce razem z Funebrarum? 19 maja Wrocław, 20 Warszawa, 22 Gdansk.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Kol. Nasum, jest nawet osobny temat poświęcony temu - mam nadzieję - wiekopomnemu wydarzeniu: http://masterful-magazine.com/forum/vie ... funebrarum" onclick="window.open(this.href);return false;
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mam zaległości z forume.... nie widziałem tematu.
-
Aż sobie sprawdziłem kto to nagrywał a tu mały szok: Lasse, punkowy załogant grający kiedyś w Incontrollados i Hjaertestop a ostatnio w The War Goes On. :)Harlequin pisze:Pomijając czy Phrenelith to deathmetalowa płta roku czy też nie - kwestia gustu jak wiadomo, to niemniej uważam, że jest to najlepiej BRZMIĄCY (wyprodukowany) śmierc metal od lat.
- Harlequin
A to jakas rozpoznawalna marka te Lasse? Kapitalna robote zrobil moim zdaniem.
-
Biere ktoś CD? Prosiak?
- nagrobek
- zahartowany metalizator
https://www.balladestudios.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Harlequin pisze:A to jakas rozpoznawalna marka te Lasse? Kapitalna robote zrobil moim zdaniem.
- Harlequin
ja sie pojawi preorder to bede preorderował.est pisze:Biere ktoś CD? Prosiak?
Spory rozstrzał stylistyczny tam robią.nagrobek pisze:https://www.balladestudios.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Harlequin pisze:A to jakas rozpoznawalna marka te Lasse? Kapitalna robote zrobil moim zdaniem.
-
Przyzwoita porcja death metalu, ale te spusty nad nią są przesadzone. Paru jegomości poniesła srogo fantazja z tą płytą roku...
-
To akurat jak napisał Pan Prosiak kwestia gustu. Mnie ta płyta kładzie na łopatki ma w sobie incantation które kocham i do tego śmierdzi Finlandią. Jak bedzie w sprzedaży wezme 100 sztukWódka i Piwo pisze:Przyzwoita porcja death metalu, ale te spusty nad nią są przesadzone. Paru jegomości poniesła srogo fantazja z tą płytą roku...
- Harlequin
I mnie to wystarcza. Nie mam do niej ZADNEGO ale.PureHate pisze:Mnie ta płyta kładzie na łopatki
-
U mnie poleciała z bandcampa już ze cztery razy i powoli kończę bo niechce sie osłuchać. Następnym razem poleci z oryginału. Czekasz aż bedzie u hellthrashera ?Harlequin pisze:I mnie to wystarcza. Nie mam do niej ZADNEGO ale.PureHate pisze:Mnie ta płyta kładzie na łopatki
- Harlequin
Nope, poczekam az sie w DDR pojawi do preorderu i sobie wezme.PureHate pisze:U mnie poleciała z bandcampa już ze cztery razy i powoli kończę bo niechce sie osłuchać. Następnym razem poleci z oryginału. Czekasz aż bedzie u hellthrashera ?Harlequin pisze:I mnie to wystarcza. Nie mam do niej ZADNEGO ale.PureHate pisze:Mnie ta płyta kładzie na łopatki
-
może będziesz taki dobry i dla mnie też sztukasa zgarniesz :)?
- Harlequin
Zalezy jak z kasa bede stał, bo tych chętnych trochę się tutaj juz robi :P
-
Wcześniej zrobia Ci przylywHarlequin pisze:Zalezy jak z kasa bede stał, bo tych chętnych trochę się tutaj juz robi :P
-
Ja pewnie placka we Wrocku wezmęPureHate pisze:Wcześniej zrobia Ci przylywHarlequin pisze:Zalezy jak z kasa bede stał, bo tych chętnych trochę się tutaj juz robi :P
- morbid
- rasowy masterfulowicz
jesli bedziesz to weż dla mnie tez :)aniola pisze:Ja pewnie placka we Wrocku wezmęPureHate pisze:Wcześniej zrobia Ci przylywHarlequin pisze:Zalezy jak z kasa bede stał, bo tych chętnych trochę się tutaj juz robi :P
-
- świeżak
A gdzie to mozna nabyc we Wrocku, ze sie zapytam szanownego kolegi? Akurat jestem przejazdem.aniola pisze:Ja pewnie placka we Wrocku wezmęPureHate pisze:Wcześniej zrobia Ci przylywHarlequin pisze:Zalezy jak z kasa bede stał, bo tych chętnych trochę się tutaj juz robi :P