NEOCAESAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NEOCAESAR
W sumie zabawnie im to wyszło ;-) Fajnie jakby Neocaesar w tym towarzystwie przyjechał do Polski, ale chyba nie ma na to szans.
- Mol
- zahartowany metalizator
dla zainteresowanych: podpisali papiery z XTREEM Music i 5 grudnia wydadza ponownie debiut, tak wiec plyta bedzie dostepna pewnie za 3 dychy :)
-
Super info! Na 100% będzie w pudełku.Mol pisze:dla zainteresowanych: podpisali papiery z XTREEM Music i 5 grudnia wydadza ponownie debiut, tak wiec plyta bedzie dostepna pewnie za 3 dychy :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ale to już będzie drugie bicie ;-)
- Mol
wersja wydana przez zespol tez jest w pudelku.Pacjent pisze:Super info! Na 100% będzie w pudełku.Mol pisze:dla zainteresowanych: podpisali papiery z XTREEM Music i 5 grudnia wydadza ponownie debiut, tak wiec plyta bedzie dostepna pewnie za 3 dychy :)
-
Trudno.Mol pisze:wersja wydana przez zespol tez jest w pudelku.Pacjent pisze:Super info! Na 100% będzie w pudełku.Mol pisze:dla zainteresowanych: podpisali papiery z XTREEM Music i 5 grudnia wydadza ponownie debiut, tak wiec plyta bedzie dostepna pewnie za 3 dychy :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Jade z dziewiczym odsłucham. Ostatni Sinister mnie rozczarował, ale lubie ten band, a pierwsze 2 nawet czczę. Posłucham co to za dobrze odgrzany kotlet.
- Drone
To jeszcze raz: ktoś jest chętny do zamówienia debiutu w PIERWSZYM BICIU?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Ja się nie skusze. na półmetku jest nieźle, bez skrzywienia, ale i bez ochów i achów :) Niekoniecznie lepsze od ostatnich kilku Sinisterów, powiedziałbym porównywalny poziom.
- Mol
pelna NIEzgoda ;) to jest lepsze niz cokolwiek Sinister nagral po Aggressive Measures :)Harlequin pisze:Ja się nie skusze. na półmetku jest nieźle, bez skrzywienia, ale i bez ochów i achów :) Niekoniecznie lepsze od ostatnich kilku Sinisterów, powiedziałbym porównywalny poziom.
- Harlequin
Moze i tak, ale i gorsze niż cokolwiek od 1-4. Niemniej fajny matex, chociaż niekupiłbym. Chociaż nie, jednak chyba "The Silent Howling" wydawało mi się ciekawsze ze względu na swój nieco groteskowo przrysowany klimat.Mol pisze:pelna NIEzgoda ;) to jest lepsze niz cokolwiek Sinister nagral po Aggressive Measures :)Harlequin pisze:Ja się nie skusze. na półmetku jest nieźle, bez skrzywienia, ale i bez ochów i achów :) Niekoniecznie lepsze od ostatnich kilku Sinisterów, powiedziałbym porównywalny poziom.
-
"The silent howling" właśnie kompletnie mi jakoś nie podchodzi. Neocaesar wciąga go bez trudu nosem.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Słucham od wczoraj w aucie i jak dla mnie po pierwszych odsłuchach super album, mocno się właśnie kojarzy z "Aggressive Measures", nawet zaczyna się bardzo podobnym riffem :) Wiadomo, że strasznie to odtwórcze, no ale lubię stare Sinistery i nic na to nie poradzę.Mol pisze:pelna NIEzgoda ;) to jest lepsze niz cokolwiek Sinister nagral po Aggressive Measures :)Harlequin pisze:Ja się nie skusze. na półmetku jest nieźle, bez skrzywienia, ale i bez ochów i achów :) Niekoniecznie lepsze od ostatnich kilku Sinisterów, powiedziałbym porównywalny poziom.
- Mol
wiadomka, ze odtworcze, ale i tak wole posluchac czegos takiego niz miernych wypocin Sinistera, ktore sa calkowicie pozbawione jakiejkolwiek ikry. taki death metal dla nikogo :)
DST pisze: Wiadomo, że strasznie to odtwórcze, no ale lubię stare Sinistery i nic na to nie poradzę.
- Mol
plyta u Karola
https://selfmadegod.com/shop/pl/p/NEOCA ... 1-CD/20340" onclick="window.open(this.href);return false;
https://selfmadegod.com/shop/pl/p/NEOCA ... 1-CD/20340" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
Nowy album się tworzy...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
Dobre wieści. Oby nie zeszli z poziomu 11:11. Dopisane do wyczekiwanych.
-
nie zasypują gruszek w popiele.
-
Świetnie. Nowa płyta i zakończenie działalności przez SINISTER byłyby znakomitymi informacjami dla holenderskiego death metalu.Najprzewielebniejszy pisze:Nowy album się tworzy...
- Mol
nie no, Sinister niech sobie gra, nikt ci nie kaze ich sluchac. Jestem przekonany, ze dwojka Neocaesar bedzie bdb od serca.