GOLGOTHAN REMAINS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GOLGOTHAN REMAINS
Jakbym Wam pokazał jak jest wydana EPka Defenestration to dopiero byście płakali :D
-
- postuje jak opętany!
mocno zastanawiałem się nad zakupem, ale patrząc na to zdjęcie - wiadomo, muzyka się liczy, ale ale - kurwa, bieda jak chuj. chyba jednak pierdolę
-
- weteran forumowych bitew
Dobrze niszczy uszy.
Pokusiłem się na wydanie na 12 calówce, czas pokaże czy się załapię - przewidywana premiera 20 kwietnia.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokusiłem się na wydanie na 12 calówce, czas pokaże czy się załapię - przewidywana premiera 20 kwietnia.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
Co do wydania na CD, wiadomo, że digi to digi,ae przypomne Wam, ze dwójka Execration jest tak samo wydana.
-
- postuje jak opętany!
to nie jest zadne usprawiedliwienie czy argument. niestety w czasach, gdy wychodzi sporo naprawde fajnej muzyki, trzeba przeprowadzac selekcje. forma wydania, niby malo istotna, ale nadal tez jest jednym z czynnikow. wole poswiecic hajs na polecane przez Ciebie contaminated i repress jumpin jesus niz na bdb golgothan remains czy uznana marke w lekko nizszej formie, ale w chujowym fizycznym formacie, tj. portal
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
abstract pisze:mocno zastanawiałem się nad zakupem, ale patrząc na to zdjęcie - wiadomo, muzyka się liczy, ale ale - kurwa, bieda jak chuj. chyba jednak pierdolę
liczy się muzyka, tyle, że jak wydanie takie a nie inne = czytaj hujaszcze, to się człowiek zaczyna zastanawiać, czy, aby na pewno warto.
i piszę to jako zwolennik kupowania i wspierania.
tyle, że jak wydawcy centralnie walą w rogi fana, to się zaczynam zastanawiać, czy lubię być walony. a już wiem. nie nie lubię.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
-
Wesprzeć można niekoniecznie kupując fizyczny nocnik ;)
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
zgadza się.est pisze:Wesprzeć można niekoniecznie kupując fizyczny nocnik ;)
np. kupując szlafmycę od Batuszki na ten przykład ;-)
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No, akurat 'dwójka' Execration jest wydana lepiej. Mimo tego, że dość bidnie ten digi wygląda to jednak zakupie, w sumie chłopaki sami to wydali więc szału oczekiwać nie można.Harlequin pisze:Co do wydania na CD, wiadomo, że digi to digi,ae przypomne Wam, ze dwójka Execration jest tak samo wydana.
-
kasetę też można sobie kupić ;)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dzisiaj przyszła płyta. Jestem szczęśliwy bo choć to digipack, to ma tray i nie jest to ekopack. Po drugie, jest to tłoczony CD i najważniejsze - zawarta na nim jest muzyka najwyższych lotów. Duże zespoły wydają płyty gorzej opakowane.
all the monsters will break your heart
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Wysyłają to zwykłym listem czy poleconym?nicram pisze:Dzisiaj przyszła płyta.
- Harlequin
Mi przyszła poleconym z tego co pamiętam.
- nicram
Tak jak napisał Prosiaczek - poleconym. 8 dni szło.knaar pisze:Wysyłają to zwykłym listem czy poleconym?nicram pisze:Dzisiaj przyszła płyta.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Dzięki, ostatnio mam problemy z pocztą i nie chcę się o kolejną płytę martwić.nicram pisze:Tak jak napisał Prosiaczek - poleconym. 8 dni szło.knaar pisze:Wysyłają to zwykłym listem czy poleconym?nicram pisze:Dzisiaj przyszła płyta.
- Harlequin
Marcin, szybko Ci doszło, mi ponad w tygodnie szło, a kolejna paka już idzie 11 dni.
- nicram
Też byłem w szoku, że tak szybko. Spodziewałem się, że będzie szło z miesiąc. Tego samego dnia kupowałem też Beyond Mortal Dreams od zespołu i doszło mi po 6 dniach. Tak, więc moje australijskie doświadczenia są więcej niż pozytywne. :-)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Myślałem, że przeczytam tu coś ciekawego, a to tylko kolekcjonerskie rozkminy nad tym czy digi czy nie digi...
Do rzeczy jednak. Nazwa kapeli niezbyt zachęcająca, ale muzyka całkiem, całkiem. Nic oryginalnego (znak czasów chyba), ale słucha się dobrze.
Golgothan to nie był przypadkiem ten demon z filmu Dogma, co wychodził z kibla?
Do rzeczy jednak. Nazwa kapeli niezbyt zachęcająca, ale muzyka całkiem, całkiem. Nic oryginalnego (znak czasów chyba), ale słucha się dobrze.
Golgothan to nie był przypadkiem ten demon z filmu Dogma, co wychodził z kibla?
-
- zaczyna szaleć
Soon to be dead ...

-
Dlatego na początku mocno się uśmiałem z tej nazwy.ultravox pisze:Golgothan to nie był przypadkiem ten demon z filmu Dogma, co wychodził z kibla?