BLACK CURSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: BLACK CURSE
plus wysyłki płyt lecą już od jutra. i to raczej nie jest żart:)
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^^kryzysowe burżuje kupujoo.
polaki robaki biedaki <jak przytnie na bandcampie po 10tym odsłuchu> dzięki gregu gielu mogą odsłuchiwać do woli tutaj. o tutaj:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QRogfznqqps[/youtube]
polaki robaki biedaki <jak przytnie na bandcampie po 10tym odsłuchu> dzięki gregu gielu mogą odsłuchiwać do woli tutaj. o tutaj:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QRogfznqqps[/youtube]
Poro
- Prodi
- postuje jak opętany!
Niby nic odkrywczego, ale ten materiał gniecie konkretnie. Szablon z logo już się w wolnych chwilach wycina :]
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Ascetic
słuszna uwaga. niby taki przegląd koncertu życzeń z powiedzmy 10 lat, ale łapie za ... i tu se każdy dopisze.
mam jedno spostrzeżenie. ci kolesie z kręgu bladinkantejszynowego to widzę, że łapią się za wszystko. klasyczny def, def-dum, rejony eksperimentaldum a teraz blak/def. tylko czekać aż jakiś projekt traszowy wysrają. trochę to niepokojące jest.
mam jedno spostrzeżenie. ci kolesie z kręgu bladinkantejszynowego to widzę, że łapią się za wszystko. klasyczny def, def-dum, rejony eksperimentaldum a teraz blak/def. tylko czekać aż jakiś projekt traszowy wysrają. trochę to niepokojące jest.
Poro
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
I w zasadzie wszystko im wychodzi póki co.Ascetic pisze:słuszna uwaga. niby taki przegląd koncertu życzeń z powiedzmy 10 lat, ale łapie za ... i tu se każdy dopisze.
- Ascetic
zasadniczo racja. aczkolwiek chthonic deity to już na falę zniżkową się łapie.Harlequin pisze:I w zasadzie wszystko im wychodzi póki co.Ascetic pisze:słuszna uwaga. niby taki przegląd koncertu życzeń z powiedzmy 10 lat, ale łapie za ... i tu se każdy dopisze.
Poro
- nagrobek
- zahartowany metalizator
a spoza metalu morderczy City Hunter i pewnie jeszcze kilka innych
- Prodi
- postuje jak opętany!
O, to to.Ascetic pisze:słuszna uwaga. niby taki przegląd koncertu życzeń z powiedzmy 10 lat, ale łapie za ... i tu se każdy dopisze. [...]
BTW: przyznam się szczerze, że to dzięki Twojemu wpisowi w innym temacie (bodajże w "Wybitnie mnie cieszy") trafiłem na ten band, wcześniej nie mając o nim pojęcia. Także ten, tego:

...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Ascetic
Prodi pisze:O, to to.Ascetic pisze:słuszna uwaga. niby taki przegląd koncertu życzeń z powiedzmy 10 lat, ale łapie za ... i tu se każdy dopisze. [...]
BTW: przyznam się szczerze, że to dzięki Twojemu wpisowi w innym temacie (bodajże w "Wybitnie mnie cieszy") trafiłem na ten band, wcześniej nie mając o nim pojęcia. Także ten, tego:
nie no. dzięki ;- ) podziękowania od antoniego to nie w kij dmuchał, że tak powiem ;-)
tak. tam się pojawiło. chyba łącznie w 4 miejscach zamieściłem to info. tak się kurczaczki podnieciłem ;-)
Poro
- Sybir
Widać, kto nie śledzi wątków wyjazdowych B)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
Uff, po pierwszych całościowych odsłuchach czuję, że się polubimy.
- Sybir
Absolutnie nie ma mowy o zawodzie - co cieszy mnie tym bardziej, że dość mocno się zajarałem tą kapelą sprawdzając jej demo po ogłoszeniu udziału w kopenhaskim fanboi feście, i miałem wobec tej horde pewne oczekiwania :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
no właśnie, że jest mowa.Sybir pisze:Absolutnie nie ma mowy o wzwodzie - co cieszy mnie tym bardziej, że dość mocno się zajarałem tą kapelą sprawdzając jej demo po ogłoszeniu udziału w kopenhaskim fanboi feście, i miałem wobec tej horde pewne oczekiwania :D
dzisiaj wypłynął temat jak to teitanblood nową płytą wpisał się w kanon muzyki harcerskiej. w sensie, że stawiamy namiot, a właściwie to sam staje. przecież to kurwa obraźliwe jest. z potencjalnie twardego jak stal stolca zrobili rozwodnione rzadkie gówno. taką srakę po starym kebsie od jeszcze brudniejszego tu... o przepraszam obcokrajowca. ten trasz to właśnie ta sraka od tura... dobra. wiem. to wątek o black curse. tyle, że tu już nie mam nic do dodania.
Poro
-
- w mackach Zła
Fallentemple rzucili preordery
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Ależ zajebista płyta! "Enraptured by Decay" to najlepszy utwór SPECTRAL VOICE, jaki nagrali ;) nie no, pół żartem mówię, ale mocno czuć tu i ówdzie echa starszego brata. Jest tu też ta obłąkana, chora atmosfera z pełniaka SWALLOWED - może klimat nie jest aż tak sugestywny, całość nie tak nowatorska, ale i tak w powietrzu wiszą opary srogich grzybów. A szybkie fragmenty - tak właśnie powinien brzmieć ostatni TEITANBLOOD!
No i moim skromnym zdaniem mamy tu do czynienia z jednymi z najlepszych wokaliz ostatnich lat jeśli o ekstremalny metal chodzi. Te wszystkie szepty, zawodzenia, wisielcze jęki i piski - normalnie zwielokrotniona orkiestra szaleństwa.
No i moim skromnym zdaniem mamy tu do czynienia z jednymi z najlepszych wokaliz ostatnich lat jeśli o ekstremalny metal chodzi. Te wszystkie szepty, zawodzenia, wisielcze jęki i piski - normalnie zwielokrotniona orkiestra szaleństwa.
- Harlequin
Ojsrany tą płytą nie jestem, może dlatego, że podświadomie porównuje ją do Swallowed, ale to i tak bdb płyta.
- Ascetic
Harlequin pisze:Ojsrany tą płytą nie jestem, może dlatego, że podświadomie porównuje ją do Swallowed, ale to i tak bdb płyta.
ja cały czas nie mogę się domyć. słucham, obsrywam się, słucham .... i tak bez końca.
właściwie mi to nawet nie przeszkadza, tylko te ciągłe pytanie od rodziny: "tomuś, czujesz?" "co tak jebie? "
Poro
- Ascetic
mhhh, aż się ciśnie na usta .... tak właśnie ... dokładnie !!Deathhammer66 pisze:Ależ zajebista płyta! "Enraptured by Decay" to najlepszy utwór SPECTRAL VOICE, jaki nagrali ;) nie no, pół żartem mówię, ale mocno czuć tu i ówdzie echa starszego brata. Jest tu też ta obłąkana, chora atmosfera z pełniaka SWALLOWED - może klimat nie jest aż tak sugestywny, całość nie tak nowatorska, ale i tak w powietrzu wiszą opary srogich grzybów. A szybkie fragmenty - tak właśnie powinien brzmieć ostatni TEITANBLOOD!
a tak w ogóle i szczególe to chciałbym nieśmiało zauważyć, że z tym swallowed to mnie się zdaje, że byłem pierwszy*. dla mnie to niezwykle ważne jest być pierwszym, więc o tym pamiętajcie. jak was proszę. <choć jest jedno "ale". pierwsze emocjonado to było od jezusaisatana na tym forume. być może on był pierwszy z tym swallowed. trzeba by było sprawdzić >
* choć się trochę wstydziłem jak to pisałem. czy, aby nie za daleko sie posunąłem.
Poro
- Harlequin
Kupiłem 2 sztuki, co by być spekulantę i wykupić dostępne sztuki bdb kolegom, którzy by chcieli to mieć, a się spóźnią ;) I a propos dywagacji - płyta oczywiście whoyyyyy lepsza od zeszłorocznego tejtanblod. Porównania do Swallowed już zostawie, bo lepiej niż na Lunaterial chyba sie nie da w grzybki i fantazje, ale doceniam Endless Wound, bo klimat jest elitarnie unikatowy.
W kategorii Denver ostatni dinozaur to dla mnie:
HHotHR >> Endless Wound=Starszpon >= EPka BI > EPka Spektral Bojs >>>>>>>> Pełniak Spectral Bojs > Chthonic Deity > Denwer ostatni dinozaur > Abysmal Dimensions
Headcrab byłby ze mnie dumny :)
W kategorii Denver ostatni dinozaur to dla mnie:
HHotHR >> Endless Wound=Starszpon >= EPka BI > EPka Spektral Bojs >>>>>>>> Pełniak Spectral Bojs > Chthonic Deity > Denwer ostatni dinozaur > Abysmal Dimensions
Headcrab byłby ze mnie dumny :)
- Ascetic
błędy poznawcze niestety tu widzę.Harlequin pisze:
HHotHR >> Endless Wound=Starszpon >= EPka BI > EPka Spektral Bojs >>>>>>>> Pełniak Spectral Bojs > Denwer ostatni dinozaur > Abysmal Dimensions
szybki kol do ekspertek z edu-białystok-tivipiSS i MAMY TO:
Endless Wound> Abysmal Dimensions> Starszpon >> EPka Spektral Bojs >>>>>>>> Pełniak Spectral Bojs >HHotHR = EPka BI > przyszłe i doszłe dżezy hardkory i panki z Denwer >
Poro