Czarci prorok

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Czarci prorok

17-05-2023, 21:22

TheDude pisze:
16-05-2023, 21:52
^ Bardzo mnie ciekawi jaka będzie sesja foto do tego wydawnictwa. Znając nietuzinkowy gust Mariusza powinno to być coś z niezłym pierdolnięciem i nutką dekadencji.
Taaaa, okładka czy cała wkładka w stylu Foetopsy czy Last Days of Humanity, teledysk z pierwszego singla powinien być też epicki.... Może nie ten styl muzyczny, ale jeśli chodzi o walory wizualne, myślę że Mariusz nie wyreżyserowałby nic lepszego.

Jeśli przebije scenę którą można zauważyć w 1;20 to forume powinno wykupić cały nakład. Teledysk warto zobaczyć do końca. Miłego oglądania.
Fanatyk
w mackach Zła

17-05-2023, 22:43

Medard pisze:
16-05-2023, 21:14
Zakładam temat, żeby nie poszło w zapomnienie, bo Czarci prorok to najlepszy zespół....
Bez komentarza :)
5min Czarciego proroka już się skończyło
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
mistrz forumowej ceremonii

17-05-2023, 23:13

Blackult pisze:
17-05-2023, 07:54
mam nadzieję że na zdjęcie załapie się miska która w której za dnia babka kartofle gniotła, nocą zaś... nocą służyła wręcz przeciwnie
Czyli co? Kartofle noca gniotly babke?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

17-05-2023, 23:17

Mariusz Wędliniarz pisze:
17-05-2023, 19:25
Mam od dawna już cały zarys materiału.. Tylko wszystko w swoim czasie, musi jeszcze okrzepnąć. Na pewno będzie długie, misterne, bardzo mroczne intro z Popkowickim wichrem w tle, mrocznymi klawiszami i sprzężeniami gitar . Będzie przy tym deklamacja zaczynająca się tak:

"Gdy zabłyśnie świt północy, wnet wężyca zębiska wbije ze swej procy..."
Mariusz, mów wprost ze masz zamiar nagrywac dark dungeon music bo na to wychodzi. Mozesz probowac covery wczesnego Bulldozer, do tego nie trzeba umiec grac. U mnie masz zagwarantowana pozycje w recenzjach w DSZ, bez sluchania napisze ze to najgrosze co w zyciu slyszalem i ze wolalbym ciac sobie chuja szklem niz posluchac tego drugi raz, to zrobi reklame.
Awatar użytkownika
Medard

18-05-2023, 19:06

Pacjent pisze:
17-05-2023, 20:31
Mariusz Wędliniarz pisze:
17-05-2023, 19:25
Mam od dawna już cały zarys materiału.. Tylko wszystko w swoim czasie, musi jeszcze okrzepnąć. Na pewno będzie długie, misterne, bardzo mroczne intro z Popkowickim wichrem w tle, mrocznymi klawiszami i sprzężeniami gitar . Będzie przy tym deklamacja zaczynająca się tak:

"Gdy zabłyśnie świt północy, wnet wężyca zębiska wbije ze swej procy..."
"Gdy patrzę w dal poprzez babki niedomyte cyce, widzę czarcie kły, kąsające moje Popkowice. Nagły szum moje myśli w inną stronę skłania, a to tylko przeciąg się dostał do rury do srania".
to jednak tekst godny grindcore/ death metal, a Mario raczej planuje klimaty pagan, jakieś klawisze

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
17-05-2023, 23:17
Mariusz, mów wprost ze masz zamiar nagrywac dark dungeon music bo na to wychodzi. U mnie masz zagwarantowana pozycje w recenzjach w DSZ, bez sluchania napisze ze to najgrosze co w zyciu slyszalem i ze wolalbym ciac sobie chuja szklem niz posluchac tego drugi raz, to zrobi reklame.
wstrzymaj się zanim posłuchasz,
Mariusz wiele przeżył i swoje wie, przyznaj, że nigdy nawet nie byłeś blisko podobnych doznań, które upublicznia tylko w niewielkim stopniu, pochował Kajtka i Tasego,

czekam z niecierpliwością na zapowiadane długie intro, którego minuta zmiecie cały dungeon synth
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

18-05-2023, 19:49

Co do chowania zwierzat to jednego kota zakopalem, moze nie w Popkowicach tylko w Biskupicach. A to intro raczej nie zmiecie dungeon synthu, ale moze chociaz kurz z podlogi w lepiance zmiecie, bedzie z tego jakis pozytek.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-05-2023, 16:24

Ja czekam na teledysk i trasę po piwnicach z Marliwo.
ODPOWIEDZ