Pacjent pisze: ↑17-05-2023, 20:31
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑17-05-2023, 19:25
Mam od dawna już cały zarys materiału.. Tylko wszystko w swoim czasie, musi jeszcze okrzepnąć. Na pewno będzie długie, misterne, bardzo mroczne intro z Popkowickim wichrem w tle, mrocznymi klawiszami i sprzężeniami gitar . Będzie przy tym deklamacja zaczynająca się tak:
"Gdy zabłyśnie świt północy, wnet wężyca zębiska wbije ze swej procy..."
"Gdy patrzę w dal poprzez babki niedomyte cyce, widzę czarcie kły, kąsające moje Popkowice. Nagły szum moje myśli w inną stronę skłania, a to tylko przeciąg się dostał do rury do srania".
to jednak tekst godny grindcore/ death metal, a Mario raczej planuje klimaty pagan, jakieś klawisze
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-05-2023, 23:17
Mariusz, mów wprost ze masz zamiar nagrywac dark dungeon music bo na to wychodzi. U mnie masz zagwarantowana pozycje w recenzjach w DSZ, bez sluchania napisze ze to najgrosze co w zyciu slyszalem i ze wolalbym ciac sobie chuja szklem niz posluchac tego drugi raz, to zrobi reklame.
wstrzymaj się zanim posłuchasz,
Mariusz wiele przeżył i swoje wie, przyznaj, że nigdy nawet nie byłeś blisko podobnych doznań, które upublicznia tylko w niewielkim stopniu, pochował Kajtka i Tasego,
czekam z niecierpliwością na zapowiadane długie intro, którego minuta zmiecie cały dungeon synth