Christ Agony + Moon = Union
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Stare Christ Agony bardzo ok, reszta nie ok. W sumie to podoba mi się wszystko do "Darkside" włącznie, który może i był eksperymentalny, ale zdecydowanie ciekawszy niż późniejsze nagrania, które uważam za kompletnie bezpłciowe i wyprane ze wszystkiego co lubiłem w starych nagraniach. Moon to tandeta, a Union nie słyszałem i raczej nie usłyszę.
- lucass
- weteran forumowych bitew
Pod szyldem CHRIST AGONY lubie wszystko do Darkside. Na maksa charakterystyczne granie. Pozniej jakos to wszystko dziwnie wygladalo. Moon slyszalem pobieznie. To samo tyczy sie Union. jakies takie mialkie.
Ale niech nagrywaja. Mam nadzieje, ze zrobia cos ciekawego bo krzyzyka tak naprawde nigdy nad nimi nie postawilem. Tzn konkretnie nad Cezarem bo nie orientuje sie w jakiej konfiguracji teraz graja.
Ale niech nagrywaja. Mam nadzieje, ze zrobia cos ciekawego bo krzyzyka tak naprawde nigdy nad nimi nie postawilem. Tzn konkretnie nad Cezarem bo nie orientuje sie w jakiej konfiguracji teraz graja.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[b]Christ Agony – nowy mini album[/b]
Parę dni temu Cezar zakończył nagrania najnowszego MCD Christ Agony, materiał nosi tytuł Demonology. Nagrania odbyły się w olsztyńskim Studio X, a realizacją zajął się Szymon Czech. Medialna prapremiera tego wydawnictwa będzie miała miejsce w olsztyńskiej audycji Zakład Patologii Dźwięku w radio UWM FM 95,9MHz (www.uwmfm.pl, oraz www.zpd.mojak.com.pl – możliwość słuchania przez net), w najbliższy czwartek (15.11.2007) od 22.00. Poza rozmową z Cezarem będzie można usłyszeć dwa z pięciu utworów zawartych na Demonology. Ich tytuły to: Anthems Of Havoc oraz Demonologia – gdzie Cezar znów nagrał wokale po polsku.
Parę dni temu Cezar zakończył nagrania najnowszego MCD Christ Agony, materiał nosi tytuł Demonology. Nagrania odbyły się w olsztyńskim Studio X, a realizacją zajął się Szymon Czech. Medialna prapremiera tego wydawnictwa będzie miała miejsce w olsztyńskiej audycji Zakład Patologii Dźwięku w radio UWM FM 95,9MHz (www.uwmfm.pl, oraz www.zpd.mojak.com.pl – możliwość słuchania przez net), w najbliższy czwartek (15.11.2007) od 22.00. Poza rozmową z Cezarem będzie można usłyszeć dwa z pięciu utworów zawartych na Demonology. Ich tytuły to: Anthems Of Havoc oraz Demonologia – gdzie Cezar znów nagrał wokale po polsku.
-
- postuje jak opętany!
jest na maj pejsie nowy kawałek z EP "Demonology", da sie tego słuchać, ale bez rewelacji
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =231644257

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =231644257
-
- postuje jak opętany!
-
- starszy świeżak
- Kontakt:
Demonology jest bardzo bardzo dobre.dla mnie to taki troszke powrot do unholyunion pomieszane z elysium....czekam na condamnation...podejzewam ze bedzie miazga dupska....aha no i w depozycie stawiam sie obowiazkowo!!! widzialem ich ostatnio w proximie jak nagrywali swoje live cd....troche minelo....a ciekam jestem ich live masakrycznie...christ agony to sila przynajmniej dla mnie i koniec.

Only Death is Real!!!
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Re: Christ Agony + Moon = Union
Na chrystusoagonalnym myspace nowy wałek. Myślę, że powrót do formy na dobre.
miłe dla ucha ale jakoś nie spodziewam się genialnej płyty ,a może czymś zaskoczą?
- 4m
- weteran forumowych bitew
Chciałbym te wokale z refrenu słyszeć na żywcaMajor pisze:Na chrystusoagonalnym myspace nowy wałek. Myślę, że powrót do formy na dobre.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form